0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 21.02.2024 la ora 20:19. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Instanturi


 
 
6 Rezultate
Poate fi comandat onlineMomentan nu poate fi rezervat
Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Ați vizualizat 6 din 6 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Instanturi

Filtre populare în categoria Instanturi

Instant apă caldă - ideal pentru dușurile rapide

Așteptați foarte mult până când apa se încălzește la chiuvetă sau la cadă? De astăzi, puteți uita de această problemă care, de foarte multe ori, induce și stări negative. Nu este plăcut să pierdeți minute în șir așteptând apa caldă, atunci când doriți să faceți un duș rapid. Ca să evitați astfel de situații, alegeți să montați în locuință un instant de apă caldă, electric sau un instant pe gaz, special conceput pentru a o încălzi în doar câteva secunde.

Instant de apă caldă - De ce să alegeți de la HORNBACH?

Exista două variante de încălzitoare, dintre care puteți alege și anume: instant de apă caldă electric și instant pe gaz. În cazul în care vă doriți costuri mai reduse, este recomandat să vă orientați spre modelul electric. Acesta prezintă o serie de avantaje, care trebuie amintite. Printre acestea se numără economia la energie, durabilitatea, design-ul minimalist și garanția unei ape curate. Atunci când achiziționați instantul pentru apă caldă, țineți cont și de puterea nominală, dar și de debitul de apă caldă, deoarece veți găsi un instant electric cu debit de 2 l/min, 2,9 l/min și 11 l/min.

Prin urmare, HORNBACH vă pune la dispoziție o gamă de produse de calitate premium, așa încât nu vă rămâne decât să îl alegeți pe cel potrivit pentru dumneavoastră.

Instant apă caldă - prețuri mici la HORNBACH

Dacă v-ați hotărât să cumpărați un instant pe gaz sau electric, la HORNBACH găsiți tot ceea ce vă trebuie, deoarece calitatea și prețurile mici sunt două dintre principiile noastre de bază. Astfel, puteți alege să comandați online sau să vă deplasați în unul dintre magazinele noastre fizice, pentru a achiziționa ceea ce aveți nevoie în locuință.

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus