0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
01.06.2023 08:00 - 21:00
04.06.2023 08:00 - 19:00
05.06.2023 08:00 - 21:00
Aţi imprimat această informaţie în 01.06.2023 la ora 06:16. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Vase WC


 
 
10 Rezultate
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineMomentan nu poate fi rezervat
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Nu poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Ați vizualizat 10 din 10 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Vase WC

Filtre populare în categoria Vase WC

Descoperiți vasul de WC de la HORNBACH

Vase WC

Odată cu avansarea tehnologiei și a diversificării materialelor, au fost lansate game variate de seturi și vase de WC, de aceea cei ce își doresc să achiziționeze o astfel de instalație trebuie să aibă în vedere mai multe aspecte. În primul rând, există mai multe tipuri din care puteți alege, și anume WC suspendat, cu rezervor încastrat, cu scurgere verticală sau laterală, fără margine de clătire, cu sau fără bideu inclus, însă pe toate le găsiți la Hornbach. Magazinul nostru vă pune la dispoziție mai multe modele, chiar și pentru încăperile mici și acordă o atenție deosebită necesității de vase de WC înalte, special concepute pentru vârstnici și persoanele cu dizabilități. Am ales special pentru dumneavoastră produsele celor mai renumite firme cu tradiție în domeniu, precum Grohe, Cersanit, Geberit sau Roca, disponibile pe site sau în magazine.

Alegeți vasul de WC potrivit

Atunci când vă aflați în căutarea unui vas de toaletă, este nevoie să luați în considerare atât aspectul acestuia, cât și funcționalitatea. Astfel, vă puteți orienta către vase cu formă unghiulară, rotundă sau ovală. Dacă design-ul este un element important în alegerea dumneavoastră, găsiți la HORNBACH vase de WC suspendate și fără platformă, în funcție de mobilierul de baie pe care îl aveți. Vasele de WC nu oferă doar avantajul unui decor modern al băii, ci și igienizarea rapidă și fără probleme, eliminând, totodată, riscul menținerii unor mirosuri neplăcute în încăpere. Fie că doriți un vas de WC cu sau fără margine de clătire, model fără sau cu platformă, WC montat pe pardoseală sau suspendat, HORNBACH oferă o gamă variată de WC-uri, pentru toate preferințele, produse de calitate certificată și aprobată de mii de cumpărători.

Avantajele vaselor de WC de la HORNBACH

O primă garanție pe care o oferim este prețul vaselor de wc din gama noastră. Orice model veți alege, aveți siguranța unor prețuri mici. Mai mult, punem la dispoziția dumneavoastră un sistem foarte rapid și eficient de comandă online. Astfel, puteți primi vasul de WC chiar acasă, în cel mai scurt timp, ori îl puteți rezerva și ridica personal din cel mai apropiat magazin HORNBACH.

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus