0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
30.11.2023 08:00 - 21:00
01.12.2023 08:00 - 21:00
Aţi imprimat această informaţie în 29.11.2023 la ora 01:04. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Mese de călcat


4 Rezultate
Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Suport pentru călcat mânecile
Gimi
69,00 lei * / buc.
Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Poate fi comandat onlineMomentan nu poate fi rezervat
Ați vizualizat 4 din 4 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Mese de călcat

Filtre populare în categoria Mese de călcat

Masă de călcat de la HORNBACH – Modele utile pentru treburile casnice

Masa de călcat este unul dintre accesoriile indispensabile din locuința unei familii, fiind potrivită pentru atunci când trebuie să vă asigurați că hainele nu sunt mototolite sau au aspect neîngrijit. Datorită designului simplu, mesele de călcat sunt ușor de folosit și depozitat, astfel că le găsiți cu ușurință un loc în casă. HORNBACH vă stă la dispoziție cu diverse modele de mese de călcat, mese de călcat pentru mâneci sau chiar huse care pot înlocui cu ușurință husa de pe masa dumneavoastră de călcat care s-a deteriorat.

Masă călcat – Un produs necesar în orice gospodărie

Călcarea hainelor nu se mai rezumă doar la un fier de călcat de calitate, ci și la o masă de călcat eficientă, reglabilă, care să se adapteze la înălțimea corpului nostru, pentru a oferi un plus de confort. În plus, când achiziționați masa de călcat, asigurați-vă că aceasta are sistem antialunecare pentru mai multă stabilitate atunci când călcați hainele. Atunci când doriți să achiziționați o masă de călcat de calitate, gândiți-vă și la confortul pe care îl doriți, așa că alegeți un model care are priză, raft pentru rufe, mânecar și suport pentru fierul de călcat. Indiferent de tipul de masă de călcat pe care o alegeți, important este să fie de calitate și la prețuri mici.

Masă de călcat la prețuri mici

În oferta HORNBACH găsiți mese de călcat clasice și pliabile pe care le puteți folosi cu ușurință în locuința dumneavoastră, în special datorită faptului că pot fi depozitate cu ușurință. Studiați cu atenție opțiunile pe care le aveți și alegeți masa de călcat care vă îndeplinește toate criteriile și preferințele în materie de caracteristici și funcții.

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus