0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
30.11.2023 08:00 - 21:00
01.12.2023 08:00 - 21:00
Aţi imprimat această informaţie în 29.11.2023 la ora 00:36. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Chiuvete din granit


927 Rezultate
Poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Ghid de cumpărături
Cele mai bune chiuvete din granit

Cele mai bune chiuvete din granit

Chiuvetele din granit au devenit din ce în ce mai populare în bucătăriile moderne datorită durabilității, stilului unic și ușurinței de întreținere. Aceste tipuri speciale de chiuvete sunt realizate dintr-un amestec de p ...mai mult

Poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Ați vizualizat 72 din 927 rezultate
Pagina 1 din 13
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Chiuvete din granit

Filtre populare în categoria Chiuvete din granit

Chiuveta din granit pentru bucătăria dumneavoastră

Amenajarea bucătăriei nu se mai rezumă acum doar la utilitate, ci s-a extins și la design, motiv pentru care magazinul online HORNBACH vă pune la dispoziție o gamă variată de chiuvete de granit. În categoria noastră, găsiți diverse modele de la brand-uri cunoscute, iar tot ce aveți de făcut este să plasați o comandă pe site, iar curierul va livra chiuveta direct la adresa dumneavoastră.

Chiuvete din granit de la HORNBACH

În magazinul online, găsiți chiuvete din granit de la producători renumiți cum ar fi Alveus, Centa, Fat, Franke, Schock sau Teka, care vă pun la dispoziție mai multe modele de chiuvete cum ar fi cele încastrate la același nivel, chiuvetă cu montaj sub blat sau chiuvete încastrabile. Găsiți chiuvete rotunde, rectangulare, ovale sau dreptunghiulare, chiuvete din granit de la HORNBACH sunt ce aveți nevoie. În plus, calitatea materialului vă asigură rezistență în timp, iar gama variată vă oferă posibilitatea de a vă amenaja bucătăria exact așa cum vă doriți.

Chiuvetă din granit la prețuri mici în magazinul online

Dacă sunteți în căutare de o chiuvetă din granit la prețuri mici, atunci puteți comanda simplu din mediul online, pentru că aici veți descoperi diversitate, durabilitate, eficiență, plus alte caracteristici importante ale produselor de marcă. Acum puteți crea o atmosferă elegantă în bucătăria dumneavoastră, montând o chiuvetă cu stil.

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus