0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 08.02.2023 la ora 12:13. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Chiuvete bucătărie


830 Rezultate
Instrucțiune
Montarea chiuvetei de bucătărie

Montarea chiuvetei de bucătărie

Aruncați chiuveta veche? Vă arătăm cum puteți monta o chiuvetă nouă.

Sfaturi
Renovarea bucătăriei

Renovarea bucătăriei

Renovați acolo unde alții doar șpăcluiesc. Încă mai puteți folosi câte ceva din vechea bucătărie. Noi vă arătăm cum se face.

Comandă onlineNu poate fi rezervat
Sfaturi
Planificarea bucătăriei

Planificarea bucătăriei

Bucătăria. Aici se prepară hrana pentru întreaga familie. Este locul central din casa dumneavoastră. Așadar, faceți din ea un loc cât mai plăcut! Vă oferim aici câteva sfaturi privind planificarea!

Comandă onlineNu poate fi rezervat
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Ați vizualizat 72 din 830 rezultate
Pagina 1 din 12
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Chiuvete bucătărie

Filtre populare în categoria Chiuvete bucătărie

Chiuvetă de bucătărie modernă - obiect ce transformă estetica unei astfel de încăperi

Chiuvete de bucatarie

Aspectul estetic al bucătăriei trebuie să se combine în mod deosebit cu cel funcțional, iar acest lucru se referă, cel puțin parțial, la alegerea unei chiuvete de bucătărie adecvate, care să arate fabulos datorită unui design modern și care să servească scopului pentru care este montată. Modele variate de chiuvete de bucătărie puteți descoperi pe site-ul HORNBACH, fabricate de producători de renume în acest domeniu, cu ajutorul cărora puteți crea un spațiu spectaculos.

Chiuvete de bucatarie la Hornbach

Chiuvetă pentru bucătărie - modele diverse la HORNBACH

Calitatea superioară, prețurile accesibile, designul modern, materialele rezistente din care sunt fabricate ( material compozit, granit, ceramică, metal, oțel inoxidabil, plastic), culorile variate ( negru, alb, albastru, antracit, argintiu, bej, galben, gri, lila, portocaliu, roșu, verde etc.), formă rectangulară sau rotundă sunt doar câteva dintre caracteristicile unei chiuvete de bucătărie, care vă vor atrage să găsiți ceea ce se potrivește stilului ales de dumneavoastră. Produsele pot fi simple sau duble, cu o cuvă (pe dreapta sau pe stânga) ori cu două, cu sau fără picurător, cu diferite niveluri de adâncime. De asemenea, există aici modele ușor de montat pe colț, potrivite bucătăriilor cu dimensiuni mici sau cu spații asimetrice.

În ceea ce privește alegerea bateriei potrivite, la HORNBACH găsiți baterii de chiuvetă de bucătărie clasice, baterii de bucătărie cu duș, cu presiune joasă sau chiar piese de schimb pentru atunci când aveți nevoie să schimbați doar o parte din elementele bateriei.

Chiuvetă de bucătărie din granit, inox, compozit și alte materiale - prețuri mici în magazinul online

Dacă sunteți în căutare de o chiuvetă de bucătărie la prețuri mici, atunci puteți comanda simplu din mediul online, pentru că aici veți descoperi diversitate, durabilitate, eficiență, plus alte caracteristici importante ale produselor de marcă. Alegeți să creați o atmosferă elegantă, plină de personalitate în bucătăria dumneavoastră, montând o chiuvetă cu stil!

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus