0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 08.02.2023 la ora 11:50. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Polistiren extrudat


5 Rezultate
Polistiren extrudat ZENTYSS 5 cm XPS 300 cu falț
Zentyss
(1)
33,39 lei * / m²
(193,00 lei * / pac.)
La cumpărarea a 12 pac. :
32,70 lei * / m²
(189,00 lei * / pac.)
Comandă onlineRezervare & ridicare
Polistiren extrudat ZENTYSS 3 cm XPS 300 cu falț
Zentyss
(3)
19,39 lei * / m²
(196,00 lei * / pac.)
La cumpărarea a 12 pac. :
18,99 lei * / m²
(192,00 lei * / pac.)
Comandă onlineRezervare & ridicare
Polistiren extrudat ZENTYSS 10 cm XPS 300 cu falț
Zentyss
70,59 lei * / m²
(204,00 lei * / pac.)
La cumpărarea a 12 pac. :
68,86 lei * / m²
(199,00 lei * / pac.)
Comandă onlineRezervare & ridicare
Polistiren extrudat ZENTYSS 2 cm XPS 250 cant drept
Zentyss
(1)
13,00 lei * / m²
(195,00 lei * / pac.)
La cumpărarea a 12 pac. :
12,73 lei * / m²
(191,00 lei * / pac.)
Comandă onlineRezervare & ridicare
Polistiren extrudat ZENTYSS 1 cm XPS 150 cant drept
Zentyss
(4)
10,84 lei * / m²
(54,20 lei * / pac.)
La cumpărarea a 44 pac. :
10,52 lei * / m²
(52,60 lei * / pac.)
Comandă onlineRezervare & ridicare
Ați vizualizat 5 din 5 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Polistiren extrudat

Filtre populare în categoria Polistiren extrudat

Achiziționați polistiren extrudat de la HORNBACH pentru rezultate excelente

Pe cât de importantă este izolarea termică a casei, pe atât de esențial este să folosiți doar produse de calitate, care vă garantează rezistență, flexibilitate și adaptabilitate la orice mediu și condiții meteo. În acest sens, doar la HORNBACH puteți găsi polistiren extrudat ce întrunește aceste calități, cărora li se adaugă o serie de alte beneficii deosebite. Astfel, casa dumneavoastră va fi permanent protejată, oferindu-vă confortul de care aveți nevoie în fiecare zi. HORNBACH este aici ca să vă ajute! Găsiți plăci în dimensiuni variate și grosimi de la 1 cm, plăci de polistiren extrudat de 2 cm, 3 cm, polistiren extrudat de 5 cm sau 10 cm. Acestea se adaptează cu ușurință necesităților dumneavoastră de construcție. Înainte de a achiziționa, consultați specialiștii în domeniu, care vă recomandă produsul adecvat. Prețul extrudatului variază, însă noi, cei din echipa HORNBACH, ne-am asigurat că puteți găsi aceste produse în oferte accesibile, ce se pliază perfect oricărui buget. În plus, investiția dumneavoastră se va amortiza în scurt timp, datorită eficacității acestuia de a evita pierderile de energie termică, deci și consumul total al clădirii. Puteți demara fără griji proiectul de reabilitare și termoizolare al oricărui tip de imobil, întrucât în magazinul nostru online găsiți în permanență materiale utile de cea mai bună calitate.

De ce să alegeți polistiren extrudat de la HORNBACH

Acest material este obținut prin topire și amestec, pentru a obține o spumă cu structura celulară închisă, astfel încât să nu permită un transfer termic mare de la interior către exterior și viceversa. Din acest motiv, este preferat de constructori, folosindu-se la izolarea pereților, a pardoselilor, a tavanelor și pilonilor de interior. Puteți alege cu încredere unul dintre pachetele de polistiren extrudat fabricat de partenerii noștri de încredere, fie că sunt plăci de 3 cm sau plăci de polistiren extrudat de 5 cm, parteneri care folosesc o tehnologie actualizată în prelucrarea și producerea acestui produs ideal de construcție. Datorită structurii sale cu celule închise, acest tip de polistiren dă dovadă de un grad înalt de rezistență la umiditate, de aceea este folosit, în special, în zonele cu un nivel crescut de precipitații. Față de alte materiale de construcție, rezistă excelent de-a lungul iernilor geroase și schimbărilor bruște de temperatură. În plus, este ușor de montat, chiar și de către dumneavoastră, datorită formei, dimensiunilor variate și a flexibilității plăcilor. Indiferent că aveți în plan renovarea unei clădiri sau construcția uneia noi, polistirenul extrudat reprezintă o alegere excelentă, avantajoasă și la îndemână. Dacă ați ales tipul de polistiren extrudat potrivit pentru nevoile dumneavoastră, puteți alege și adezivul pentru polistiren potrivit din gama HORNBACH.

Cum puteți comanda polistiren extrudat din magazinul HORNBACH?

Cum nu se poate mai simplu! Aveți la dispoziție două opțiuni de livrare, la adresa dumneavoastră sau în cel mai apropiat magazin HORNBACH. Înainte de a lansa comanda, puteți compara produsele preferate, folosind filtrul “Compararea produselor”. Astfel, puteți lua decizia corectă și potrivită proiectelor de construcție pe care le dezvoltați. Întreg procesul este simplu de realizat în doar câțiva pași, rapid și eficient, întrucât HORNBACH își dorește să vă asigure toate serviciile de calitate pe care le meritați.

Teme care v-ar putea interesa

În sus