0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 03.03.2024 la ora 00:45. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Verticultoare & aeratoare sol


5 Rezultate
for_q Tavalug FQ-RW lățime 57 cm
for_q
(49)
359,00 lei * / buc.
Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Poate fi comandat onlineMomentan nu poate fi rezervat
Sfaturi
Scarificarea gazonului. Indicații pentru un gazon aerisit și sănătos

Scarificarea gazonului. Indicații pentru un gazon aerisit și sănătos

Buruieni, mușchi, pâsla de gazon. Aceștia sunt dușmanii naturali ai unui gazon verde suculent. Din fericire, îl puteți salva fără să îl scoateți în totalitate și să îl înlocuiți. Că îi spunem verticulare sau scarificare, ...mai mult

Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Ați vizualizat 5 din 5 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Verticultoare & aeratoare sol

Filtre populare în categoria Verticultoare & aeratoare sol

Un gazon frumos și sănătos, cu scarificatorul de la Hornbach!

Verticultoare si aeratoare sol

Amenajarea grădinii este un proiect pe care îl are în vedere orice proprietar de casă la curte, dar care presupune multă muncă, răbdare și ambiție de a realiza cu succes un colț de rai de care să se bucure alături de cei dragi. Foarte multe persoane reușesc să creeze cu ajutorul imaginației, uneltelor necesare și investițiilor financiare o grădină fabuloasă, decorată cu mobilier confortabil, cu flori, plante exotice și cu gazon verde, dar pe care nu reușesc să-l întrețină din diferite motive. O problemă cu care se confruntă des după ce au semănat gazonul este întreținerea sa. Hornbach oferă o gamă variată de produse care se ocupă de această problemă, iar printre acestea se numără scarificatorul și aeratorul.În afară de udarea și tăierea ierbii, un rol important îl au scarificarea și aerarea sa. Sunt procedee ce constă în curățarea gazonului de uscăciuni, mușchi, frunze și iarba rămasă de când a fost tuns gazonul. Acest strat împiedică gazonul să rămână sănătos, îl sufocă și îl împiedică să ajungă la apă, oxigen și nutrienți. Scarificarea gazonului este necesară doar primăvara și toamna, dar dacă situația o impune, o puteți face mai des. După ce folosiți un scarificator pentru gazon, este important să realizați și aerarea. Aeratorul face găuri mici în sol pentru a permite apei, oxigenului și nutrienților să pătrundă la firul ierbii. De regulă, această operațiune se face mai ales pe solul lutos și în perioada în care este mai umed. Specialiștii magazinului nostru vă pot oferi informații utile în acest sens, în cazul în care vă confruntați cu diferite probleme în alegerea produsului necesar.

Verticultoare si aeratoare sol la Hornbach

Aflați ce tipuri de aeratoare de gazon există la Hornbach

Pentru frumusețea și sănătatea peluzei, trebuie să asigurați gazonului o întreținere adecvată. Astfel, la Hornbach puteți descoperi câteva produse potrivite pentru activitatea în grădină. Scarificatorul electric este mai ușor, se întreține simplu, are un preț redus și lucrează cu succes o grădină de dimensiuni mici și medii. Scarificatorul pe benzină este destinat pentru spațiile mari, unde aveți nevoie de o libertate mai mare de lucru, dar necesită o îngrijire mai atentă și are un preț mai mare decât cele electrice.

Producătorii renumiți pentru calitate și prețuri excepționale rămân garanția că produsele funcționează optim, iar rezultatele nu dezamăgesc. Nu uitați să țineți cont în alegerea dumneavoastră și de suprafața care va fi lucrată, puterea motorului, tipul de alimentare sau prețul.

Cum comandați un scarificator pentru gazon de la Hornbach?

Alegeți un scarificator de gazon de care aveți nevoie, introduceți-l în coșul de cumpărături, finalizați comanda și așteptați livrarea la domiciliul dumneavoastră în câteva zile lucrătoare. Plata o puteți realiza online, cu ajutorul cardului. Bucurați-vă de o grădină frumoasă, cu gazon verde și sănătos, ușor de întreținut cu ajutorul aeratorului de la Hornbach!

Proiectele noastre

În sus