0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 21.03.2023 la ora 19:18. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Foarfeci pentru gazon & tufe


7 Rezultate
Ați vizualizat 7 din 7 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Foarfeci pentru gazon & tufe

Foarfeci electrice cu acumulator, pentru grădina dumneavoastră!

Foarfeci pentru gazon si tufe

Gardul viu, iarba, gazonul și arbuștii sunt elemente naturale care au nevoie de o îngrijire permanentă – de aceea trebuie tunse în mod regulat, pentru a le păstra aspectul estetic și forma pentru cât mai mult timp. Foarfeca electrică cu acumulator este ideală pentru acest lucru, fiindcă reprezintă o variantă simplă și ușor de folosit. Gama Hornbach vă oferă oportunitatea de a achiziționa un astfel de produs, dintr-o serie de articole diferite, care creează un bun raport calitate-preț.

Foarfeci pentru gazon si tufe la Hornbach

Foarfeca pentru tuns gardul viu – un produs util pentru oricine

Foarfecile cu acumulator integrat sunt recomandate pentru întreținerea gardului viu, fiindcă sunt ușor de transportat. Deseori, alimentarea la priză poate fi dificilă în zona în care arbuștii sunt plantați – din acest motiv, acumulatorul aflat în componența acestor tipuri de foarfeci rezolvă din start problema. Puteți opta pentru variante de diferite tensiuni și capacități, care să vă ajute la tăiatul tufelor în mod optim. Diversele funcții vin în întâmpinarea dumneavoastră, pentru a putea îmbina utilul cu plăcutul.

Foarfeci pentru gazon și tufe, la prețuri mici!

Prețul este un factor important în alegerea produsului ideal – așadar, Hornbach vă pune la dispoziție opțiuni pentru toate buzunarele. Fie că vreți să aranjați gazonul, arbuștii sau tufele din grădină, cu siguranță veți găsi produsul potrivit pentru dorințele și scopurile pe care vi le-ați propus. Stabiliți-vă bugetul și porniți în căutarea echipamentului care se ridică la înălțimea așteptărilor dumneavoastră!

Proiectele noastre

În sus