0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
05.06.2023 08:00 - 21:00
Aţi imprimat această informaţie în 05.06.2023 la ora 04:03. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Aspiratoare & suflante de frunze


16 Rezultate
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Nu poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Ați vizualizat 16 din 16 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Aspiratoare & suflante de frunze

Aspiratorul de frunze - soluția ideală pentru îngrijirea grădinii

Aspiratoare si suflante de frunze la Hornbach

Cum sosește toamna, orice gospodar începe să ducă o luptă permanentă cu strânsul frunzelor din grădină, mai ales că grebla nu reprezintă o soluție optimă decât dacă este folosită într-un spațiu foarte mic. Hornbach vine în sprijinul dumneavoastră cu o gamă largă de modele de aspiratoare și suflătoare de frunze, ideale pentru a scăpa de dezordinea din curte.

Aspiratoare si suflante de frunze

Suflantă de frunze - modele diverse în oferta Hornbach

Aparatele de suflat frunzele profesionale sunt foarte bune pentru curățarea rapidă a spațiului exterior, dar și foarte confortabile, indiferent de vârsta celui care le manipulează. Modelele existente pe site-ul Hornbach sunt simplu de utilizat în grădină și nu au greutate mare.

Este de remarcat faptul că sunt perfomante, au distribuția greutății și mânuirea optimizate și sunt dotate cu diferite caracteristici: trecerea simplă de la aspirare la suflare, tocătorul integrat pentru reducerea volumului, viteză reglabilă, sac de colectare ușor de golit, muchie de răzuire pentru îndepărtarea frunzelor, centura atașată, mâner ergonomic etc. În ce privește combustibilul folosit, aceste aparate sunt fie electrice, fie cu acumulator sau pe benzină. Suflanta cu baterii necesită mentenanță minimă și este mai ușoara decât cea pe carburant.

Aspiratoare pentru frunze - prețuri accesibile și calitate ireproșabilă

Aspiratoarele și suflantele de frunze de la Hornbach reprezintă cheia succesului unei grădini curate. Puteți alege un model potrivit nevoilor dumneavoastră, ținând cont de dimensiunile curții, de tipul de aparat dorit, de nivelul de zgomot, de funcții și accesorii, dar și de tipul de carburant. Raportul calitate - preț este unul care cu siguranță impresionează pe oricine.

În sus