0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 21.09.2023 la ora 11:32. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Motosape & motocultoare


18 Rezultate
Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Ghid de cumpărături
Cel mai bun motocultor

Cel mai bun motocultor

Fie că sunteți un grădinar priceput, fie că dețineți o fermă de dimensiuni ceva mai mari, cu siguranță știți deja că deținerea uneltelor potrivite poate face toată diferența atunci când vine vorba de obținerea unei recol ...mai mult

Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Sfaturi
Săpăligi și săpătoare electrice. Motosape și motocultoare

Săpăligi și săpătoare electrice. Motosape și motocultoare

Informaţi-vă la HORNBACH despre avantajele prelucrării solului şi despre utilizarea săpăligilor şi săpătoarelor. De ce toată lumea sapă şi toacă pământul din grădină? Săpatul face parte din lucrările de întreţinere a păm ...mai mult

Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Comandă onlineRezervare & ridicare
Sfaturi
Îngrijirea pământului din grădină și tipurile de sol

Îngrijirea pământului din grădină și tipurile de sol

Fiecare plantă trebuie să crească trecând mai întâi prin murdărie. Și această murdărie înseamnă viață. Aveți pământ sub unghii și, la sfârșitul zilei, vă arată că într-adevăr ați realizat ceva. Pentru plantele dumneavoas ...mai mult

Comandă onlineNu poate fi rezervat
Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Comandă onlineRezervare & ridicare
Ați vizualizat 18 din 18 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Motosape & motocultoare

Filtre populare în categoria Motosape & motocultoare

Motocultor de la HORNBACH pentru agricultură modernă

Motosape si motocultoare

Fiecare agricultor își dorește să obțină în propria gospodărie cele mai bune rezultate, dar înțelege că în ziua de astăzi, acest lucru nu mai poate fi realizat decât cu ajutorul unor unelte și echipamente adecvate și performante, care facilitează munca și micșorează timpul dedicat diferitelor activități agrare. O recoltă satisfăcătoare poate fi realizată numai cu ajutorul unei motosape ușor de manevrat și de gestionat, care poate fi achiziționată la un preț accesibil bugetului chiar de la HORNBACH, partener adevărat al tuturor gospodarilor.

În magazinul nostru găsiți numeroase astfel de produse, realizate de producători renumiți, precum Stanley sau Ruris, iar acest lucru îi mulțumește pe cei care caută calitate superioară și fiabilitate, chiar performanțe din ce în ce mai ridicate. Indiferent de regiune sau de tipul de plante care trebuie cultivate, echipamentele de lucru precum motocultoarele rămân o necesitate în orice gospodărie de la țară. HORNBACH oferă astfel de produse de grădinărit de calitate, indispensabile vieții din mediul rural, cu ajutorul cărora puteți acorda terenului îngrijirea de care are nevoie și cu ajutorul cărora nu veți fi nevoiți să depuneți mai mult efort decât ar trebui.

Motosape si motocultoare la Hornbach

De ce să cumpărați motocultoare sau motosape de la HORNBACH?

Există mai multe tipuri de astfel de produse pe piață, iar cele mai bune sunt cele care reușesc cu brio să mărunțească eficient solurile. Un agricultor priceput trebuie să opteze fie pentru motosapa electrică, fie pentru motocultoare pe benzină. Ambele tipuri pot fi achiziționate din magazinul nostru, tot ceea ce trebuie să faceți este să puneți în balanță în avantajele și dezavantajele fiecăreia în parte. Motosapa este un produs de calitate de la HORNBACH și aduce utilizatorului ușurință în manevrare, accesibilitate și funcționalitate, indiferent de tipul de teren pe care acesta îl deține.

Țineți cont de greutatea motocultorului cumpărat, pentru că acesta influențează foarte mult ușurința cu care îl veți manevra la locul dorit. Nu uitați de accesoriile cu care este înzestrat și de care veți avea nevoie, cu siguranță. Un avantaj al achiziționării unei motosape sau motocultor ce deține discuri protectoare în lateral este acela că grădinarii vor reuși cu succes să obțină afânarea pământului fără să afecteze plantele. Mai există și modele care sunt dotate cu pluguri, remorci, semănătoare, ușor de montat de oricine. Pentru a face gropi în pământ, pentru a planta sau a pune stâlpi, un agricultor priceput ar trebui să achiziționeze și un motoburghiu care să-l ajute în buna desfășurare a activităților agricole de zi cu zi.

Cum comandați un motocultor de la HORNBACH?

Dacă v-ați decis cu privire la marca dorită, atunci puteți comanda în cel mai scurt timp produsul necesar muncii dumneavoastră. În câteva zile, curierul îl va livra direct la domiciliu și îl veți putea testa fără probleme, chiar în grădina din jurul casei. În cazul în care aveți nevoie de el cât mai repede, ridicați-l direct din cel mai apropiat magazin HORNBACH. Munciți cu spor atunci când aveți echipamente performante și moderne.

Proiectele noastre

În sus