0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 05.12.2023 la ora 17:18. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Tocătoare crengi


8 Rezultate
Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Poate fi comandat onlineMomentan nu poate fi rezervat
Poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Sfaturi
Tocarea și compostarea

Tocarea și compostarea

În grădină se acumulează tot timpul deșeuri vegetale. Material tăiat din copaci și garduri vii, iarbă tunsă, frunziș, etc. Acestea sunt adesea voluminoase și umplu rapid pubela pentru deșeuri bio. Sau nu aveți nicio șans ...mai mult

Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Ați vizualizat 8 din 8 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Tocătoare crengi

Filtre populare în categoria Tocătoare crengi

Tocător crengi pentru grădina dumneavoastră!

Tocatoare resturi vegetale la Hornbach

Grădina ar trebui să fie un motiv de mândrie și un spațiu frumos, relaxant, care să îmbie la petrecerea unor clipe plăcute, așa că trebuie îngrijită în mod corespunzător. Pe site-ul HORNBACH veți descoperi mașini de tocat crengi și resturi vegetale, ideale pentru curățenia în orice gospodărie.

Tocatoare resturi vegetale

Tocătorul de resturi vegetale - echipament profesional de la HORNBACH

Din gama de produse puse la dispoziția clienților trebuie amintite tocătoarele de crengi electrice, ușor de folosit în grădină în orice anotimp, în așa fel încât spațiul verde să fie plăcut ochiului, iar plantele să se dezvolte rapid și eficient. Există modele cu greutate mai mică sau mai mare, dotate sau nu cu sac colector sau cutie pentru resturile tocate, care vă ajută să scăpați de ele într-un mod prietenos cu mediul înconjurător.

Cuțitele de tăiere cu care sunt dotate mașinile sunt fabricate din materiale rezistente, de calitate superioară, iar pâlniile au o capacitate de umplere mare și un avans ușor. Tocătoarele de crengi sunt simplu de transportat dintr-un colț în altul al grădinii, fiind dotate cu două roți. Dacă v-ați apucat de întreținerea periodică a grădinii și aveți nevoie și de mai multe accesorii pentru îngrijire, vedeți gama de mașini de grădină și utilaje forestiere de la HORNBACH din care fac parte și motosapele și motocultoarele, un ajutor de nădejde în amenajare.

Tocătorul pentru crengi de la HORNBACH - un produs cu o calitate desăvârșită

Dacă aveți o curte din care adunați mereu frunze, resturi de gard viu sau rămurele mici, atunci soluția potrivită pentru a le îndepărta este dotarea gospodăriei cu un tocător care să le mărunțească. Mașinile de tocat crengi și resturi vegetale de la HORNBACH vă ajută să economisiți timp și bani. Alegeți modelul potrivit pentru necesitățile dumneavoastră și îngrijiți-vă cum se cuvine grădina!

Proiectele noastre

În sus