0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 03.03.2024 la ora 10:18. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Pompe de căldură


32 Rezultate
Ghid de cumpărături
Top pompe de căldură aer-apă

Top pompe de căldură aer-apă

Încălzirea și răcirea ambientală interioară a locuințelor și a clădirilor cu altă destinație, comercială și chiar industrială, este absolut necesară pentru asigurarea unui confort de locuire adecvat și a unui ambient opt ...mai mult

Nu poate fi comandat onlineMomentan nu poate fi rezervat
Ați vizualizat 32 din 32 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Pompe de căldură

Pompe de căldură – încălzirea locuinței simplu și rapid

Spre deosebire de centrala termică, pompa de căldură este un aparat care extrage căldura din aer și transferă energia termică obținută în masa unui fluid, care apoi transferă căldura în apă. Apa încălzită este apoi circulată prin sistemul de încălzire al locuinței și astfel este obținută temperatura potrivită în locuință. În magazinele HORNBACH, găsiți pompe de căldură cu diferite specificații din care o puteți alege pe cea potrivită pentru locuința dumneavoastră.

Pompe de căldură de la HORNBACH – care este cel mai bun produs?

Pentru a vă asigura că faceți cea mai bună alegere, este important să analizați cu atenție oferta magazinului nostru și să vă asigurați că alegeți produsul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră, dar și locuinței. În gama HORNBACH găsiți pompe de căldură cu capacitate nominală de încălzire de 4 kW, de 4,3 kW, de 11 kW, până la 24 kW. Instalarea unei pompe de căldură aer-apă aduce o serie de avantaje celor care apelează la o astfel de investiție, printre care se numără eficiența energetică, economiile de costuri și reducerea emisiilor de carbon.

Pompe de căldură – prețuri mereu mici la HORNBACH

Avantajul acestor produse achiziționate din magazinul nostru este faptul că reprezintă o investiție foarte bună pentru încălzirea locuinței. Prețul este mereu mic, așa că alegeți pompa de căldură care să vă asigure confortul necesar în locuință.

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus