0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 04.12.2023 la ora 04:31. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Suplimente nutritive câini


12 Rezultate
Brit Care, ulei de somon, 250 ml
Brit Care
45,90 lei * / buc.
(183,60 lei * / kg)
Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Ulei de somon Farbiol 500 ml
59,99 lei * / buc.
(119,98 lei * / l)
Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Ghid de cumpărături
Cea mai bună mâncare pentru câini juniori

Cea mai bună mâncare pentru câini juniori

Vreți să-i oferiți cea mai bună mâncare câinelui dumneavoastră? Vreți să-i oferiți un start bun în viață prietenului blănos? În continuare, veți descoperi care este cea mai bună hrană pentru câini, cum să alegeți produse ...mai mult

Suplimente nutritive pentru câini Viyo Reinforces 7x30 ml
39,99 lei * / pac.
(190,43 lei * / l)
Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Sfaturi
Creșterea câinilor. Ghid și sfaturi

Creșterea câinilor. Ghid și sfaturi

Sunteți un iubitor de câini? Atunci aici este locul potrivit pentru dumneavoastră! Bun venit în paradisul stăpânilor de câini! La HORNBACH aflați informații prețioase dedicate creșterii, hrănirii și educării celui mai bu ...mai mult

Poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Ați vizualizat 12 din 12 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Suplimente nutritive câini

Filtre populare în categoria Suplimente nutritive câini

Creșterea în greutate cu suplimentele pentru câini de la Hornbach!

Câinii pot pierde din greutate din diferite motive, precum problemele de sănătate, paraziții, malnutriția, neglijarea de către stăpân. Foarte important devine pentru dumneavoastră să descoperiți de ce câinele a slăbit și să îi oferiți hrana potrivită pentru a lua iarăși în greutate, o formulă îmbogațită, delicată cu stomacul și ușor digerabilă. Hornbach vine în ajutorul clienților săi cu suplimente nutritive pentru câini, de calitate superioară, realizate din cereale, carne, uleiuri, grăsimi și minerale, în așa fel încât sănătatea patrupezilor să se îmbunătățească. Pentru început, consultați neapărat medicul veterinar și stabiliți un tratament adecvat în funcție de starea de sănătate a câinilor, apoi începeți regimul de îngrășare. Un plus de hrană va fi necesar pentru nevoile sale alimentare, iar prețul acestor produse în magazinul nostru este unul perfect pentru bugetul dumneavoastră de familie. Cu ajutorul lor, în cel mai scurt timp, veți observa rezultate îmbucurătoare. Hornbach aduce o gamă variată de suplimente necesare pentru creșterea în greutate a câinelui, ce trebuie să-și recupereze masa musculară și să se îngrașe într-un mod sănătos. Un regim bogat în proteine, vitamine, minerale este ideal pentru sănătatea animalului de companie. La acestea se vor adăuga odihna și un program de exerciții fizice. Încetinirea digestiei determină buna absorbție a nutrienților, iar plimbarea poate să ajute câinele să-și dezvolte masa musculară.

Aflați ce suplimente pentru câini vă trebuie:

Ingredientul secret al refacerii stării de bine a câinelui dumneavoastră este afecțiunea, la care se vor adăuga aceste produse ce completează hrana principală. Dacă nu știți exact ce suplimente alimentare pentru câini să cumparați, ar fi bine să cereți părerea specialiștilor magazinului nostru care vor reuși în scurt timp să vă explice exact ce vă trebuie, în funcție de problemele patrupezilor. Creșterea în greutate poate să înceapă cu succes cu ajutorul biscuiților, prăjiturilor, crochetelor din legume, hranei lichide pentru întărirea sistemului imunitar sau a uleiului de somon. Diversitatea și calitatea superioară sunt cele două motive principale care vă vor determina să alegeți produsele magazinului Hornbach, iar prețurile lor sunt mici. Un avantaj în plus al uleiului de somon, de care trebuie să țineți cont, este acela că patrupedul va avea o blană lucioasă, deasă, o piele sănătoasă. Hornbach atrage atenția clienților săi că acest produs este util pentru sănătatea animalului de companie pentru că ajută la dezvoltarea creierului și a retinei, sprijină procesele metabolice, are efecte antiinflamatorii naturale și reduce nivelul de colesterol din sânge. Acest ulei este o sursă naturală de acizi grași omega 3.

Comanda dumneavoastră de suplimente nutritive pentru câini de la Hornbach

Foarte multe informații utile despre produsele magazinului nostru le puteți afla din newsletter-ul Hornbach. Pentru a beneficia de prețul mic al produselor, folosiți funcția de comparare a produselor ce se găsește la Hornbach, apoi faceți comanda în cunoștință de cauză. Dacă aveți nevoie imediat de aceste suplimente pentru animalul de companie, atunci mergeți la primul magazin Hornbach. Dacă mai puteți aștepta câteva zile lucrătoare, atunci e suficient să folosiți serviciul de curierat.

În sus