Descoperiţi diversitatea de ferestre cu calitate de marcă garantată, funcţii inovatoare şi design la cel mai bun preţ!

Sisteme de ferestre ARON din material plastic / PVC

ARON 3.0

Designul clasic, cu canturi elegante, reprezintă o caracteristică de bază pentru gama ARON 3.0. Cu profil adânc de 70 mm și geometrie internă cu 5 camere de izolare, sunt compatibile cu toate sistemele de feronerie certificate.

Sistemul de profile permite intercombinări de toc, cercevea, baghetă sau montant cu sistemele SWINGLINE și SOFTLINE 70AD.

Ferestrele din gama ARON 3.0 au două niveluri de etanșare cu garnituri de calitate, din material EPDM. Etanșarea este perimetrală, atât în toc, cât și în cercevea. Sistemul de etanșare este disponibil în două culori: gri sau negru.

Calitatea este certificată după cele mai riguroase criterii germane, iar gama Effect cuprinde ferestre termoizolante, antifonice și care oferă siguranță sporită. Respectă nu doar principiile germane, ci și recomandările Institutului Național de Cercetare - Dezvoltare în Construcții (INCERC) și ale Patronatului Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă din România (PPTT).

Aici puteți citi mai multe informații despre gama Effectline / ARON 3.0. (PDF, 599 KB)

ARON 4.0

Canturile elegante, cu muchii ușor rotunjite, conferă un design clasic. Sistemul de profile ARON 4.0 permite placări cu aluminiu la exterior. De asemenea, permite intercombinări de toc, cercevea, baghetă sau montant cu sistemul SWINGLINE. Un avantaj major este oferit de posibilitatea de foliere în aproape 50 de culori sau imitații de lemn - facilitate posibilă fie la exterior, fie doar la interior.

Ferestrele și ușile cu deschidere exterioară din gama Soft au două niveluri de etanșare cu garnituri de calitate, din material EPDM. Etanșarea este perimetrală, atât în toc, cât și în cercevea. Gri, negru sau caramel sunt culorile în care este disponibil sistemul de etanșare.

Calitatea este certificată urmând cele mai riguroase criterii germane; gama ARON 4.0 cuprinde ferestre termoizolante, antifonice și care oferă siguranță sporită. Respectă nu doar principiile germane, ci și recomandările Institutului Național de Cercetare - Dezvoltare în Construcții (INCERC) și ale Patronatului Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă din România (PPTT).

Aici puteți citi mai multe informații despre gama Softline / ARON 4.0. (PDF, 622 KB)

Locuință sănătoasă cu ARON

Aerisirea corectă este obligatorie pentru a avea un climat locativ sănătos, indiferent dacă manual sau cu funcţii de aerisire inovatoare. REGEL-air® şi ARON SAFE-air sunt variante ultramoderne de aerisire de la ARON, pe care le puteţi combina opţional cu sistemele de ferestre ARON Renova, ARON Novum, ARON Passiv şi ARON Design.

Pachete de protecţie fonică ARON Silent

Zgomotul permanent poate îmbolnăvi. Corpul reacţionează prin stres deja la sunete de peste 40 dB. Sistemele de ferestre ARON blochează factorii acustici perturbatori pentru a vă putea relaxa în căminul dumneavoastră. Sticla termoizolantă antifonică de la ARON are o structură asimetrică şi îndeplineşte prin aceasta cele mai ridicate cerinţe de protecţie fonică şi izolaţie termică.

Clasă Izolație fonică în decieli (dB) Valoarea de test a ferestrei Recomandat la: Disponibil pentru sistemele de ferestre ARON:
2 30-34 încorporat min. 32 dB Străzi rezidenţiale 10 – 50 vehicule/ oră, 26-35 m distanţă între casă şi stradă Toate sistemele ARON cu geam dublu sau triplu

* Informaţii pentru element (testat) în clasa de protecţie fonică

Avantajele mărcii ARON

Aron marca pentru ferestre

Cu produsele ARON, aduceţi în casă calitate de marcă

 • Standarde înalte de producție pentru cele mai înalte cerinţe de calitate;
 • 5 garanţie pentru ferestrele ARON; informaţii despre condiţiile de garanţie puteţi găsi mai jos.

Combinaţia perfectă dintre muncă manuală şi precizie mecanică

 • Tehnologie ultramodernă de producţie şi cele mai înalte standarde tehnice;
 • Produse la milimetru conform dorinţelor clienţilor - „Made in Europe";
 • La cel mai actual standard energetic.

Dezvoltare continuă şi controale de calitate permanente

 • Tehnologii inovatoare;
 • Verificare permanentă, de la materiile prime şi până la controlul final;
 • Calitate testată continuu.

Condiții de garanție

Produsele cu marca ARON sunt fabricate în conformitate cu cele mai moderne metode de fabricație, fiind supuse unui control permanent și strict de calitate. HORNBACH Centrala SRL (denumită în continuare Garant) garantează conform dispoziţiilor de mai jos pentru calitatea tuturor produselor marca ARON.

Garantie Ferestre Aron

1. Generalități legate de condițiile de garanție

Sunt valabile reglementările legale privind garanţia, în combinaţie cu condiţiile noastre de comercializare, livrare şi plată. ARON oferă în plus, benevol şi încrezător în calitatea maximă a produselor ARON, numeroase alte garanţii cuprinzătoare de calitate. Garanţia acoperă funcţionalitatea, construcţia ferestrelor şi a uşilor, precum şi sticla în conformitate cu reglementările din paragrafele următoare:

Garanţia se aplică de la data achiziţionării. Garanţia acoperă exclusiv utilizarea în spaţii de locuit ocupate normal privat, nu uzilizate comercial. Nu se aplică pentru spaţiile umede, cum ar fi saunele, piscinele sau alte spaţii constant umede.

În plus, garanţia este valabilă pentru semnele de îmbătrânire şi de uzură naturale numai atunci când acestea depăşesc considerabil limitele utilizării obişnuite. Printre semnele de îmbătrânire, se numără în special volatilizarea gazelor în sticla compozită, rezistenţa culorilor şi efecte diminuate ale garniturilor de etanşare. Declaraţia de garanţie nu limitează totuşi drepturile stabilite prin lege ale consumatorului. Pentru acordarea garanţiei, sunt valabile exclusiv condiţiile de garanţie în varianta valabilă la data fabricării elementului.

2. Condiții de solicitare a garanției

Premisa pentru solicitările garanție este respectarea directivelor dedicate, în special a instrucțiunilor de montaj. O solicitare de garanție este exclusă pentru daunele cauzate de utilizarea necorespunzătoare sau pentru utilizări care nu corespund următoarelor instrucțiuni de montaj.

3. Garanțiile oferite

Pentru solicitarea garanției, vă rugăm să vă adresați celui mai apropiat magazin HORNBACH. Coordonatele acestuia le găsiți la adresa www.hornbach.ro.
Sau contactați garantul la următoarea adresă de e mail: onlineshop@hornbach.ro.

Garanția poate fi solicitată numai prezentând bonul fiscal original sau factura fiscală originală.

Elementele noastre de ferestre din familiile de produse amintite mai sus au fost verificate și sortate în cadrul controalelor noastre de calitate. Dacă există totuși obiecții cu privire la sortare și/sau la defecte vizibile cu ochiul liber, este desigur important să ni le comunicați în scris înainte de montare. Montarea elementelor defecte exclude solicitările de acordare a garanției. De asemenea, sub incidența prezentei garanții nu intră daunele cauzate de terți (prin montarea eronată sau daunele în urma transportului). Dacă deficiențele acestei garanții se pot observa de-abia după montare, producătorul își rezervă următoarele posibilități, în cazul producerii riscului garantat:

 • înlocuirea gratuită a articolului defect prin livrare la beneficiarul garanției;
 • înlocuirea gratuită a articolului defect de către un tehnician de la serviciul clienți;
 • restituirea prețului de achiziție inițial al elementului, fără costuri de montaj, în condițiile prezentării facturii.

Dacă produsul cu deficiențe nu mai există în sortiment, producătorul efectuează înlocuirea cu articole echivalente din gama curentă de ferestre și uși. Garanția este valabilă suplimentar pentru drepturile legale privind defectele de fabricație și alte drepturi ale cumpărătorului, inclusiv drepturile cumpărătorului față de vânzător.

4. Excepții

Garanția nu acoperă daunele cauzate de accidente, de forță majoră și de condițiile neuzuale în spațiile de locuit normale, cum ar fi de exemplu infestarea cu insecte. Nu se acordă garanție nici pentru deficiențele pur optice, cum ar fi de exemplu modificarea culorii ca urmare a influenței luminii, deformările, respectiv deteriorările și deformările condiționate climateric ale ferestrelor și ale ușilor. De asemenea, sunt excluse de la acordarea garanției daunele cauzate de îngrijirea, curățarea sau întreținerea necorespunzătoare a ferestrelor și a ușilor, de deteriorările mecanice sau chimice, respectiv de cele cauzate prin influența umezelii, ca urmare a montării necorespunzătoare a ferestrelor și a ușilor. Se specifică în plus că nu există solicitarea de acordare a garanției pentru acțiuni proprii sau pentru abilitățile meșterului contractat pentru montarea ferestrelor și a ușilor sau pentru îndepărtarea, modificarea, zgârierea stratului protector, îndepărtarea petelor de arsuri sau a zgârieturilor. În cazul efectuării de modificări, reconfigurări sau completări, se anulează garanția pentru întregul element, mai puțin în cazul în care acestea au fost livrate de către producător și omologate în scris pentru destinația de utilizare. În plus, sunt excluse explicit de la acordarea garanției solicitările de despăgubire avansate.

5. Intrarea în vigoare a solicitărilor / garanțiilor oferite

În caz de daună, vă rugăm să vă adresați imediat în scris, în maximum 10 zile de la apariția deficienței, distribuitorului ARON. Producătorul își rezervă dreptul de a verifica dauna prin stabilirea unei întâlniri la fața locului și de a analiza condițiile de garanție, de a elimina dauna sau, în cazul articolelor care se pot livra, de a testa articolul defect în fabrică. Producerea unui risc garantat nu prelungește termenul de garanție. Serviciile prestate în garanție sunt limitate totuși până la maximum valoarea prețului de achiziție achitat inițial. Costurile de montaj, pierderea chiriilor, completările sau costurile suplimentare generate de schele, de deplasări etc. - dacă nu se prestează de serviciul nostru clienți - sunt excluse în principiu din condițiile de garanție și nu se acoperă de producător. Solicitările de acordare a garanției nu sunt transferabile și se notifică exclusiv însoțite de specificarea seriei elementului care face obiectul reclamației.

Consultați și descărcați de aici certificatul de garanție pentru gama Softline și gama Effectline. (PDF, 225 KB)

Teme care v-ar mai putea interesa