0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 22.02.2024 la ora 15:33. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Cele mai recomandate șeminee electrice

Cele mai recomandate șeminee electrice

Topul cu cele mai recomandate șeminee electrice vine în întâmpinarea dumneavoastră cu produse de calitate, pe care le puteți instala în diferite camere din locuința dumneavoastră. Acestea oferă o căldură uniformă și rapidă, dar și un design cu totul special fiecărui spațiu!

Nimic nu se compară cu o zi rece de iarnă în care vă puteți aduna în jurul unui șemineu împreună cu prietenii sau familia. El oferă un sentiment de relaxare și un confort sporit tuturor celor care se bucură de prezența lui. În plus, este și un element de decor spectaculos.

Cele mai recomandate șeminee electrice - Clasament TOP 3

Dacă sunteți în căutarea unor șeminee electrice și a unor păreri despre acestea, topul de mai jos vă va ajuta să descoperiți care sunt cele mai bune specificații regăsite în astfel de sisteme de încălzire. Alegerea unui produs poate fi destul de complicată, mai ales dacă nu ați mai avut un model mai vechi până acum despre care să știți câte ceva. De aceea, trebuie să vă orientați întotdeauna către recomandări venite de la profesioniști!

Produs Șemineu electric Eurom Orsa 2000W 2 trepte de încălzire Șemineu electric Eurom Siena 1800 W, 2 trepte de putere, protecție supraîncălzire, incl. telecomandă Focar șemineu electric încorporabil TAGU PowerFlame 23"
Caracteristici Model: Aerotermă;

Locație de utilizare: Interior;

Mod de alimentare:
Electrică;

Niveluri de încălzire:
2 niveluri

Potrivit pentru încăperi de până la
50 m²;

Material carcasă:
Plastic, Metal;

Tip de montaj:
Montare verticală

Capacitate de încălzire:
1.000 W - 2.000 W;

Clasă de protecție: I

Greutate: 17 kg
Model: Aerotermă;

Criteriu de încălzire:
Căldură directă, Căldură durabilă, Căldură uniformă;

Mod de alimentare:
Electrică;

Niveluri de încălzire:
2 niveluri;

Potrivit pentru încăperi de până la
45 m²;

Material carcasă:
Metal;

Protecție supraîncălzire;

Termostat;

Pre-programat;
Model: Aerotermă;

Criteriu de încălzire:
Căldură imediată și rapidă,
Căldură directă, Încălzire silențioasă;

Locații:
sufragerie, dormitor, bucătărie;

Capacitate max. de încălzire:
1.500 W;

Potrivit pentru încăperi de până la
37 m²;

Material carcasă:
Metal;

Luminozitate variabilă;

Protecție supraîncălzire;
Argumente pro încălzire silențioasă;

luminozitate variabilă;

termostat;

protecție supraîncălzire;
locații de amplasare:
bucătărie, dormitor, căsuța de grădină și sufragerie;

focul se aprinde cu telecomanda;
încorporabil în mobilier;

program zilnic de încălzire automată;

efect de flacără LED;

telecomandă;
Argumente contra nu se poate monta o ramă decorativă, se folosește ca atare; a nu se folosi în spaţii mai mici de 18 mᶟ; nu dispune de trepte de încălzire;

Rame recomandate pentru șeminee electrice

Ramele pentru șemineu sunt elemente decorative și se pot folosi dacă vă doriți ca decorul dumneavoastră să prindă viață. Acestea imită perfect șemineele moderne sau cele vintage și sunt perfecte pentru orice cameră care își dorește un design unic. În funcție de viziunea dumneavoastră estetică asupra livingului sau dormitorului, vă puteți orienta către modele care imită piatra naturală sau clasice, în nuanțe și cu sculpturi spectaculoase.

Ramă şemineu electric Reino Rock Grey

DETALII:
Tip produs: ramă decorativă șemineu;
Material: fibră de sticlă;
Locații: living, sufragerie;
Lățime x Lungime x Înălțime: 300 mm x 1.090 mm x 1.010 mm;

Este realizată din compozit cu aspect de piatră de râu, ce se poate folosi ca mască pentru un șemineu electric, dar și în scop decorativ în mod individual.

Avantaje Dezavantaje
  • finisaj manual cu pigmenți selectați
  • nu necesită asamblare;
  • nu se potrivește cu toate stilurile de amenajare interioară;

Ramă şemineu electric Frode Natural Oak

DETALII:
Tip produs: ramă decorativă șemineu;
Locații: living, sufragerie;
Material: MDF;
Suprafață: Furniruit;
Lățime x Lungime x Înălțime: 250 mm x 990 mm x 883 mm;

Rama decorativă se bucură de un design scandinav simplu, care se poate integra atât în interioare moderne, cât și în cele vintage. Culoarea este neutră, fiind perfectă pentru orice stil de design.

Avantaje Dezavantaje
  • design scandinav cu linii simple;
  • finisaj cu furnir de înaltă calitate;
  • necesită asamblare;

Cum aleg un șemineu electric bun?

Șemineul electric vine la pachet cu o mulțime de păreri diferite ale utilizatorilor, el fiind preferat de către cei care locuiesc la apartament, dar nu numai. Atunci când sunteți în căutarea produsului perfect, trebuie să luați în considerare mai multe caracteristici ale acestuia. Majoritatea persoanelor se orientează, în primul rând, după designul șemineului. Nu este un lucru negativ să găsiți exact modelul pe care vi l-ați imaginat că îl veți avea, însă nu trebuie să lăsați la o parte specificațiile sistemului de încălzire, pentru că sunt extrem de importante. De ele depinde ușurința în asamblare, manevrabilitatea, existența unor funcții adiționale și multe altele. Iată câteva detalii pe care trebuie să le luați în considerare în alegerea celui mai potrivit șemineu electric.

DIMENSIUNEA ÎNCĂPERII - cel mai bun șemineu electric este acela care vă va încălzi toată suprafața unei camere. Înainte de a alege un model, luați în considerare spațiul pe care îl aveți la dispoziție, pentru a vă asigura că va face față camerei unde va fi montat. Din motive de siguranță, unele aparate de încălzire nu sunt recomandate pentru a fi montate în încăperi prea mici, așa că trebuie să știți exact dimensiunile sufrageriei. De asemenea, dacă optați să îl amplasați în dormitor, acordați atenție detaliilor din jur, pentru a nu fi în apropierea unor materiale textile sau corpuri de mobilier.

TIPUL ȘEMINEULUI ELECTRIC - acesta poate fi de sine stătător sau încastrat. Dacă vă doriți o cameră cu un aspect industrial sau mai rustic, probabil că cel clasic vi se va părea potrivit. Pentru un living modern, apelați la modelele care includ și o ramă.

FUNCȚII - în funcție de aceste specificații, puteți plăti mai mult sau nu pentru un produs. Totuși, șeminee electrice cu cele mai mici prețuri nu vor avea foarte multe specificații inteligente și un control facil. În cazul în care vă doriți un sistem de încălzire eficient, orientați-vă după: luminozitate variabilă, termostat, telecomandă, căldură directă, încălzire silențioasă și pre-programare.

DESIGN - cele mai frumoase șeminee electrice sunt acelea care se potrivesc stilului dumneavoastră de amenajare. De obicei, puteți găsi o coloristică variată, dar și materiale diferite, precum MDF sau fibră de sticlă. Pe lângă buna lui funcționare, aspectul este cel de-al doilea criteriu care stă la baza achiziționării unui aparat de încălzire.

UȘURINȚĂ ÎN UTILIZARE - termostatul programabil și telecomanda vă vor îmbunătăți cu mult confortul pe care îl aveți atunci când folosiți un șemineu electric. De asemenea, montarea lui trebuie să fie cât mai simplă. Asigurați-vă că produsul ales vine la pachet cu un ghid de instalare și accesoriile necesare acesteia.

Cele mai recomandate seminee electrice incalzire si decor

Mărci recomandate de HORNBACH

Atunci când vreți să găsiți produsul perfect, trebuie să vă orientați și către cele mai recomandate mărci de șeminee electrice. Acestea vă asigură că veți achiziționa sisteme de încălzire premium, rezistente, care nu sunt un pericol pentru locuința dumneavoastră sau pentru cei dragi. Producătorul este întotdeauna important, pentru că el este cel care stabilește calitatea produselor folosite în fabricare, a materialelor, a pașilor urmați și inovația pe care acestea o au.

3.1. Marca EUROM

Eurom creează confort pentru consumator prin dezvoltarea de produse climatice și de sezon. Ele se disting prin: siguranță, durabilitate, inovație, utilizare ușoară și calitate superioară. Misiunea brandului este aceea de a lucra pentru confortul tuturor, prin îmbunătățirea produselor și a serviciilor.

Prețurile șemineelor sunt mici și reprezintă o investiție inteligentă pentru oricine își dorește să se bucure de un aparat de încălzire performant și eficient.

3.2. Marca TAGU

TAGU este un brand românesc ce se bazează pe oameni cu adevărat pasionați de munca lor și de ceea ce fac. De asemenea, este un producător specializat în șeminee electrice, fondat în 2014. Fiecare produs este orientat spre perfecționarea detaliilor, pentru a asigura utilizatorului un șemineu eficient și ușor de utilizat, care va rezista testului timpului.

Gama TAGU este foarte variată și pune la dispoziția utilizatorului o mulțime de rame decorative, pentru ca fiecare client să se bucure de o locuință exact pe gustul său.

Cum se folosește un șemineu electric

Odată ce șemineul a fost instalat, utilizarea lui nu este deloc complicată, însă trebuie să urmați cu atenție informațiile din broșura fiecărui model în parte. Amplasarea lui se poate face lângă un perete cu priză. Este întotdeauna indicat să apelați la profesioniști care să vă ajute cu montarea, mai ales dacă alegeți un produs ce trebuie încastrat. Deși nu este o operațiune dificilă, măsurile de siguranță sunt cele cărora este esențial să le acordați o atenție sporită.

În primul rând, amplasarea lui trebuie făcută cu grijă. Dispozitivul nu trebuie să stea în spații umede, cum ar fi băi sau spălătorii, dar nici în apropierea punctelor de apă sau rezervoarelor. Totodată, apropierea de pereți, rafturi superioare sau perdele nu este indicată. De asemenea, evitați să îl poziționați lângă geamuri, pentru ca ploaia sau umezeala să nu intre în contact cu el.

În al doilea rând, siguranța este importantă. Unele componente se pot încălzi destul de mult în timpul funcționării, iar atingerea lor poate provoca arsuri. De aceea, este indicat ca cei mici sau animalele de companie să fie supravegheate când se află lângă șemineu.

Întreținerea lui nu este foarte complicată. Totuși, asigurați-vă că nu acoperiți și nu blocați niciodată dispozitivul și nici orificiile de ventilație, dacă le are, pentru a nu se supraîncălzi. Praful sau murdăria trebuie îndepărtate cu o lavetă uscată și curată. Mai mult, evitați să folosiți produse de curățare care pot afecta materialul. În momentul scoaterii din funcțiune, se oprește prima oară șemineul și apoi se va scoate din priză.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unor modele de șeminee electrice, luați în considerare topurile și informațiile de mai sus. Chiar dacă alegerea unui singur produs poate fi destul de copleșitoare, urmărind și comparând specificațiile acestora, veți găsi cu siguranță aparatul de încălzire perfect pentru nevoile dumneavoastră.

Cele mai recomandate seminee electrice pentru incalzire si decor

Întrebări și răspunsuri frecvente despre cel mai recomandat șemineu electric

Ce șemineu electric să cumpăr pentru sufragerie?

Alegeți un dispozitiv care se potrivește ca stil de amenajare spațiului dumneavoastră interior, de tip clasic, încastrat în perete sau cu ramă. De asemenea, asigurați-vă că dispune de control de la distanță, pentru a-l controla cât mai ușor.

Care sunt cele mai recomandate șeminee electrice pentru dormitor?

Produsele care specifică acest lucru pot fi compatibile cu montarea lor în dormitor, iar funcția de încălzire silențioasă este importantă pentru a nu vă deranja în timpul somnului.

Cum se pune în funcțiune șemineul electric?

Pentru a pune în funcțiune șemineul electric, trebuie să îl conectați la o priză din apropiere. Nu este indicată folosirea unui prelungitor.

Care este cel mai economic șemineu electric?

Pentru a alege cel mai economic șemineu electric, verificați întotdeauna specificațiile despre consum și capacitatea maximă de încălzire.

Ce recomandare de șeminee electrice aveți?

Orientați-vă spre modele de șeminee electrice care vă asigură o încălzire completă, rapidă, termostat și telecomandă.

Teme care v-ar mai putea interesa

Înlocuirea radiatoarelor

Radiatoarele sunt, fără îndoială, obiecte robuste. Însă mai devreme sau mai târziu, se impune înlocuirea lor. Înlocuirea unui radiator este o chestiune destul de simplă, deoarece sunt agățate de console speciale. În c ...citește mai mult

În sus