0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 25.03.2023 la ora 15:48. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Comfort Lounge

Timp de lectură 2 min.
Comfort Lounge

Culorile inspirate din natură, de la maro, la bej și lemn autentic, sunt o combinație reușită pentru a scăpa de stresul vieții cotidiene. Aici vă puteți bucura de liniște și relaxa în voie.

Comfort Lounge este antiteza stresului cotidian și a digitalizării. O gamă de culori pământii, formată din nuanțe de maro iridescent vă învăluie ca un cocon protector. Confortul este oferit prin lemnul natural de pe pereți, textilele moi, naturale, elementele retro așezate pe alocuri.

Acest stil de amenajare poate fi perceput cu toate simțurile: vedeți un joc armonios de culori, simțiți mirosul de lemn de nuc și pluta sub picioare - acesta este crezul Comfort Lounge.

Un stil de amenajare echilibrat. Perfect pentru toți cei cărora le place să se simtă confortabil și în largul lor acasă.

 comfort lounge 01
Arată produsele +
 comfort lounge 02
Arată produsele +

Mixarea culorilor în tendințe

Nu trebuie decât să priviți catalogul de culori și să vă alegeți culorile dorite. Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? Colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

farbkarte comfort lounge

Stiluri de amenajare care v-ar mai putea interesa

În sus