0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 05.03.2024 la ora 10:29. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Construirea mobilierului

Construirea mobilierului

Mobilier marca proprie: noi vă arătăm cum se face! La HORNBACH puteți găsi numeroase instrucțiuni pentru a realiza chiar dumneavoastră mobila dorită și o sumedenie de sfaturi și ponturi. Oricine poate cumpăra mobilă gata făcută... Cu ajutorul instrucțiunilor noastre, vă puteți construi singur mobilierul într-un timp foarte scurt!

Lemn pentru construirea mobilierului

Între tipurile de lemn există diferențe semnificative:

Pentru mobilierul dumneavoastră, puteți folosi diferite tipuri de lemn, în funcție de proiectul dumneavoastră și de propriul gust. Am întocmit pentru dumneavoastră un mic ghid privind materialele din lemn.

Cadre și șipci
cadre si sipci

Cadrele și șipcile sunt bucăți de lemn pentru construcții, din molid sau din pin, uscate în uscător. O excepție o constituie materiale proaspăt tăiate. Sunt disponibile bucăți în cele mai diferite dimensiuni și lungimi, nefinisate, rindeluite sau impregnate.

Utilizare
Cadrele și șipcile sunt folosite cu precădere ca substructuri. În funcție de domeniul de utilizare, ar trebui protejate de umiditate prea mare, precum și de mucegai sau de ciuperci.

Plăci OSB
placi osb

OSB este acronimul în limba engleză pentru Oriented Strand Board, ceea ce înseamnă „placă din așchii orientate“. Plăcile OSB sunt plăci multistrat, confecționate din așchii lungi și suple (strands), de formă și de grosime predefinite. Așchiile din stratul superior și inferior sunt orientate longitudinal, iar cele din stratul din mijloc sunt orientate transversal. Rezistența la îndoire este astfel mai mare decât la plăcile aglomerate uzuale. Modul de încleiere și structura așchiilor conferă plăcilor OSB aspectul caracteristic.

Utilizare
Plăcile sunt utilizate la construcția de case, la amenajări interioare și la construirea mobilierului. Plăcile OSB sunt încadrate în categoriile OSB/1 până la OSB/4. Plăcile noastre OSB pentru debitare și montare sunt adecvate pentru piese portante la construirea de mobilier, inclusiv pentru spațiile umede.

Plăci PAL
placi pal

Plăcile aglomerate sunt realizate din așchii fine de lemn, presate sub presiune cu clei, sub forma unei plăci omogene. Suprafața este șlefuită.

Utilizare
Plăcile aglomerate sunt foarte potrivite pentru construirea de mobilier, ca podele, pereți și plafoane, precum și pentru proiecte de construcții și de renovare. În funcție de încleiere, plăcile aglomerate se împart în categoriile P1-P7. Plăcile noastre aglomerate pentru montare sunt încleiate P3, fiind astfel adecvate și pentru piese neportante la construirea de mobilier pentru spațiile umede.

Plăci MDF
placi mdf

Plăcile MDF sunt plăci de densitate medie realizate din fibre, care prezintă o structură uniformă în toate direcțiile. Densitatea este între 600 și 900 kg/m3. Plăcile MDF au o suprafață deosebit de fină. Sunt prelucrate cu mașini. Canturile sunt netede și stabile.

Utilizare
Datorită proprietăților lor, plăcile MDF sunt ideale pentru construirea de mobilier.

Plăci compacte HPL
placi compacte hpl

Plăcile compacte HPL (High Pressure Laminate/laminat înaltă presiune) sunt plăci din laminat foarte rezistente. Stratul din mijloc este din hârtie și din rășini, iar straturile de acoperire sunt din hârtie și din rășină melaminată. Suprafețele sunt fie albe pe ambele părți, fie decorate. Plăcile sunt foarte robuste, motiv pentru care trebuie pregăurite.

Utilizare
Aceste plăci sunt adecvate pentru utilizări în interior și în spații exterioare protejate. Sunt utilizate, de asemenea, pentru blaturi de lucru, pentru măști pentru pereți în spații sanitare sau pentru a asigura acoperire.

Placaj
placaj lemn

Plăcile de placaj sunt realizate din minimum trei straturi de lemn. Straturile se încleiază între ele în unghi de 90° pentru a egaliza proprietățile lemnului de a se dilata și de a se strânge. Forțele din cele trei straturi acționează astfel în direcții diferite, iar placa totală este mai puțin predispusă la deformare.

Mobilier din paleți. Produsele Buildify

Produsele noastre BUILDIFY pentru piesele dumneavoastră de mobilier unicat. Produsele BUILDIFY sunt selectate special pentru a le construi dumneavoastră. Toți paleții au aceeași mărime și, prin urmare, sunt adecvați perfect pentru construcția de mobilier. Din paleți și țevi vă puteți con gura singuri, în mod simplu, propriul stil de locuit. Astfel sunteți complet în trend– pentru că mobilierul construit este expresia individualității dumneavoastră.

Teme care v-ar mai putea interesa

Construirea terasei din lemn

Vă place atât de mult lemnul, însă aveți nevoie de ajutor la construirea terasei? Cu HORNBACH beneficiați de instrucțiuni optime pas cu pas pentru construirea terasei dumneavoastră din lemn. În plus, avem pentru dumne ...citește mai mult

În sus