0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 26.03.2023 la ora 06:21. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Deco Club

Timp de lectură 2 min.
Deco Club

Ton în ton. Exact ceea ce vă doriți. Stilul de amenajare Deco Club convinge prin culori profunde, sobre și materiale moi, de înaltă calitate. Aici vă simțiți cu adevărat plin de farmec.

Stilul de amenajare Deco Club are un aer elegant. Tonul este dat de culori profunde, sobre, de la gri la albastru. Elementele strălucitoare, precum lămpile din alamă sau perdelele împletite cu fire aurii, oferă căldură și confort. Accentele luminoase conferă lejeritate stilului.

În combinație cu materiale moi, de înaltă calitate, precum perdele, perne și covoare, acest stil de amenajare aduce farmec în casa dumneavoastră.

Deco Club este un stil de amenajare plin de liniște și echilibru nobil. Perfect pentru toți cei care își privesc locuința ca un refugiu sigur.

 deco club 01
Arată produsele +
 deco club 02
Arată produsele +

Mixarea culorilor în tendințe

Nu trebuie decât să priviți catalogul de culori și să vă alegeți culorile dorite. Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? Colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

Paleta de culori Deco Club

Stiluri de amenajare care v-ar mai putea interesa

În sus