Industria întâlnește naturalețea: pereți din cărămidă văruiți în negru, lemn întunecat și piele – cu accente de alamă strălucitoare între ele. Liniile clare conferă structură încăperii. Acest stil de amenajare este nobil și pragmatic, dar în același timp confortabil prin combinația de materiale naturale și moi. Cu atmosfera sa puternică, învăluie nu doar încăperea, ci și ocupanții acesteia într-o senzație de siguranță.

Tonurile întunecate de albastru, gri și maro conferă caracter acestui stil de amenajare. Materialele textile călduroase aduc liniște. Un contrast permanent între caracterul reținut și confort oferă acel ceva anume. Și chiar acesta este elementul care face ca acest stil de amenajare să fie industrial chic.

The Dark Side este un stil de amenajare concentrat. Perfect pentru toți cei care adoră pragmatismul și, în același timp, doresc să se simtă confortabil.

Stiluri de amenajare The Dark Side 01 toamna iarna 2021
Le puteți vedea aici
Vopsea lavabilă Meister Polar Weiss Plus bază A în nuanța dorită 10 l
Covor blană artificială neagră 55x80 cm
Pernă scaun din blană artificială, neagră Ø 35 cm
Rulou dublu Soluna D-R4 gri 140x175 cm
Galerie perdea cilindru neagră Ø 16 mm extensibilă 100-200 cm
Vopsea lavabilă Meister Polar Weiss Plus bază A în nuanța dorită 2,5 l
Vopsea mată premium fără conservanți StyleColor SELECTION nuanța 33 Acoperișul lumii 2,5 l
Plintă MDF Skandor 2400x58x19 mm FU60L stejar antracit

Mixarea culorilor în tendințe

Nu trebuie decât să priviți catalogul de culori și să vă alegeți culorile dorite. Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? Colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

Stiluri de amenajare paleta de culori The Dark Side toamna iarna 2021

Stiluri de amenajare care v-ar mai putea interesa