0 Listă favorite 0 Coşul meu
Hornbach Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 0310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 21.01.2022 la ora 16:26. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

The Dark Side

Timp de lectură 2 min.
Stiluri de amenajare The Dark Side toamna iarna 2021

Aduceți stilul industrial chic în livingul dumneavoastră. Această amenajare interioară convinge prin ambianța sa modernă, cu vopsele lavabile în culori închise și linii clare. Materialele textile moi și elementele decorative în tonuri calde de bronz sau cupru dau viață încăperii. Acestea oferă acel ceva anume. Astfel, încăperea vă este transformată într-un loc de răsfăț cu șarm industrial.

Industria întâlnește naturalețea: pereți din cărămidă văruiți în negru, lemn întunecat și piele – cu accente de alamă strălucitoare între ele. Liniile clare conferă structură încăperii. Acest stil de amenajare este nobil și pragmatic, dar în același timp confortabil prin combinația de materiale naturale și moi. Cu atmosfera sa puternică, învăluie nu doar încăperea, ci și ocupanții acesteia într-o senzație de siguranță.

Tonurile întunecate de albastru, gri și maro conferă caracter acestui stil de amenajare. Materialele textile călduroase aduc liniște. Un contrast permanent între caracterul reținut și confort oferă acel ceva anume. Și chiar acesta este elementul care face ca acest stil de amenajare să fie industrial chic.

The Dark Side este un stil de amenajare concentrat. Perfect pentru toți cei care adoră pragmatismul și, în același timp, doresc să se simtă confortabil.

Stiluri de amenajare The Dark Side 01 toamna iarna 2021
Le puteți vedea aici
Vopsea lavabilă Meister Polar Weiss Plus bază A în nuanța dorită 10 l
Covor blană artificială neagră 55x80 cm
Pernă scaun din blană artificială, neagră Ø 35 cm
Rulou dublu Soluna D-R4 gri 140x175 cm
Galerie perdea cilindru neagră Ø 16 mm extensibilă 100-200 cm
Vopsea lavabilă Meister Polar Weiss Plus bază A în nuanța dorită 2,5 l
Vopsea mată premium fără conservanți StyleColor SELECTION nuanța 33 Acoperișul lumii 2,5 l
Plintă MDF Skandor 2400x58x19 mm FU60L stejar antracit

Mixarea culorilor în tendințe

Nu trebuie decât să priviți catalogul de culori și să vă alegeți culorile dorite. Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? Colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

Stiluri de amenajare paleta de culori The Dark Side toamna iarna 2021

Stiluri de amenajare care v-ar mai putea interesa

În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x
HORNBACH