0 Listă favorite 0 Coşul meu
Hornbach Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 26.09.2022 la ora 08:39. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Viața este o mare aventură continuă - la fel ca amenajarea propriei locuințe. Cu stilul de amenajare Exotic Island, vă puteți relaxa cu adevărat.

Bam! Gama de culori intense este inspirată de pietre prețioase, îmbinate cu un aer tropical. Această combinație expresivă conferă putere acestui stil de amenajare. Turcoaz cobalt, verde strălucitor și violet intens întrepătrunse de frunze de palmier: viața cotidiană cenușie nu poate ocupa niciun milimetru în acest spațiu. Cu ajutorul penelor, al sticlei colorate și al tapetelor florale, puteți pune accente care merită văzute.

Exotic Island este un stil de amenajare exuberant și plin de viață. Perfect pentru toți cei care doresc să își transforme casa într-o sursă nesfârșită de energie.

Mixarea culorilor în tendințe

Nu trebuie decât să priviți catalogul de culori și să vă alegeți culorile dorite. Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? Colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

Paleta de culori Exotic Island

Stiluri de amenajare care v-ar mai putea interesa

În sus
HORNBACH