0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 30.09.2023 la ora 15:10. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Funny Places

Funny Places

Acest stil de amenajare întruchipează buna dispoziție lipsită de griji. La acesta puteți să vă manifestați fără rețineri. Este categoric de dorit să experimentați. Totul poate decurge colorat și jucăuș. Formele clare desăvârșesc conceptul și asigură ordinea.

Există și vată de zahăr? În acest stil de amenajare este reunită o paletă de nuanțe pastel delicate, formând un mediu jucăuș, plin de umor și strălucire. Accentele sunt oferite de imprimeurile sau modelele comice, intense.

Suprafețele mari și clare și formele drepte asigură uniformitatea acestui loc creativ și îi oferă cadrul de care are nevoie pentru a se integra. Bucuria de a experimenta este întotdeauna binevenită!

Funny Place este un stil de amenajare plin de energie și dezinvoltură. Perfect pentru toți cei care vor să se bucure de culori gingașe acasă.

 Funny Places 1 Stiluri de amenajare HORNBACH primavara 2022
Arată produsele +
 Funny Places 2 Stiluri de amenajare HORNBACH primavara 2022
Arată produsele +

Mixarea culorilor în tendințe

Nu trebuie decât să priviți catalogul de culori și să vă alegeți culorile dorite. Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? Colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

farbkarte funny places

Stiluri de amenajare care v-ar mai putea interesa

În sus