0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 03.02.2023 la ora 12:20. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Get Ready

Timp de lectură 2 min.
Get Ready

Sunteți complet pregătit. Puteți ajunge aici. Aici este locul în care vă simțiți bine. Această amenajare interioară își arată latura tolerantă – prin tot ceea ce conține. Vopsele lavabile în tonuri naturale și de lemn se află aici în prim-plan, oferind căldură și confort în felul lor specific.

Mult lemn, multă lumină, mult material textil. Naturalețea materialelor este primordială. Ceea ce se potrivește și ceea ce vă place se află în deplină armonie cu acest tip de amenajare interioară. Cele mai diverse elemente tradiționale sunt combinate aici. Și tocmai acest lucru face ca stilul de amenajare să fie atât de autentic, independent și modern.

Aici este vorba despre originalitate, care se reflectă și în colorarea discretă. Vopselele lavabile deschise, de la bej la maro și un roz delicat, se armonizează bine cu lemnul în cantitate mare. În ciuda caracterului reținut, acest stil reușește să inducă o anumită stare de căldură și confort.

Get Ready este un stil de amenajare plin de viață și energie. Perfect pentru cei care glorifică diferențele pentru că recunosc potențialul din ele.

 Stiluri de amenajare Get Ready 01 toamna iarna 2021
Arată produsele +
 Stiluri de amenajare Get Ready 02 toamna iarna 2021
Arată produsele +

Mixarea culorilor în tendințe

Nu trebuie decât să priviți catalogul de culori și să vă alegeți culorile dorite. Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? Colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

Stiluri de amenajare paleta de culori Get Ready toamna iarna 2021

Stiluri de amenajare care v-ar mai putea interesa

În sus