0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
01.06.2023 08:00 - 21:00
04.06.2023 08:00 - 19:00
05.06.2023 08:00 - 21:00
Aţi imprimat această informaţie în 31.05.2023 la ora 22:54. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

FLAIR - Marca pentru becuri și corpuri de iluminat

Timp de lectură 7 min.
FLAIR - Marca pentru becuri și corpuri de iluminat

Marca FLAIR îşi convinge clienţii prin raportul calitate/preţ imbatabil şi tehnologia inovatoare!

Calitate de marcă cu garanţie

 • Produse de calitate superioară cu 5 ani garanţie!
 • Durată de viaţă foarte mare – becurile cu LED-uri marca FLAIR ţin până la 20.000 de ore!
 • Rezistente la şocuri
 • Controlate mereu în ceea ce privește calitatea

Avantajele dumneavoastră

 • Toate produsele au eficienţa energetică A++
 • Becurile sunt disponibile în diferite culori ale luminii, de la 1000 K, până la 4000 K
 • Consum de energie foarte redus
 • Porneşte imediat la luminozitate maximă

FLAIR cu filament

Vă este dor de aspectul tradiţional al vechilor becuri? FLAIR are acum o nouă tehnologie pentru lămpile cu LED-uri. În locul sârmei din wolfram, acum strălucesc LED-urile.

La această variantă, denumită aspect filament, un fel de filament luminos face ca bulbul de sticlă să arate ca un bec clasic. Tehnologia pune însă un puternic accent pe economia de energie, iar LED-urile fac aceste lămpi mai eficiente energetic decât erau vechile becuri.

Produs de top

Bec LED variabil Flair E27 5,5W 806 lumeni, glob clar G45, lumină caldă
Bec LED variabil Flair E27 5,5W 806 lumeni, glob clar G45, lumină caldă
16,90 lei / buc.
product data sheet

Becuri cu intensitatea luminoasă reglabilă

Becurile cu LED marca FLAIR sunt disponibile şi ca model cu putere reglabilă adaptând astfel intensitatea luminii la nevoile dumneavoastră.

Becurile cu LED-uri colorate

Lumea devine acum colorată. Pentru accente de culoare în spaţiile de locuit, în grădină sau la petreceri: alegeţi acum culoarea și forma becului FLAIR dorit. Imagini de atmosferă?

Garanția comercială FLAIR

Acest produs al mărcii FLAIR a fost realizat în conformitate cu cele mai moderne metode de fabricație, fiind supus unui control de calitate permanent și strict. HORNBACH Centrala SRL, cu sediul în str. Hornbach nr. 17-21, Domnești, jud. Ilfov, cod poștal 077090, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J23/699/2010, având cod unic de înregistrare 17777320 (denumită în continuare „HORNBACH”) acordă, conform dispozițiilor de mai jos, o garanție comercială pentru becuri/corpuri de iluminat marca FLAIR (denumite în continuare „Produsele”), achiziționate de la HORNBACH.

1. Termenul de garanție comercială

Termenul de garanție comercială este de 5 (cinci) ani.
Termenul de garanție începe de la data livrării Produselor. Prin data livrării Produselor se înțelege fie (i) data la care cumpărătorul a preluat Produsele din magazinele fizice aleHORNBACH, fie (ii) data la care cumpărătorul a recepționat Produsele expediate de către HORNBACH la adresa indicată de către cumpărător, în ipoteza în care acesta din urmă a efectuat o comandă online.
Vă rugăm să păstrați în condiții bune bonul fiscal original sau factura fiscală originală, precum și procesul-verbal de predare-primire sau avizul de livrare în original privind fiecare Produs, pentru a dovedi data livrării Produselor către cumpărător. În cazul în care nu puteți pune la dispoziția HORNBACH procesul-verbal de predare-primire sau avizul de livrare în original privind fiecare Produs, data prevăzută în bonul fiscal original sau factura fiscală originală va fi considerată data livrării Produselor către cumpărător.

2. Conținutul garanției comerciale

Garanția se aplică exclusiv pentru defecte de fabricație sau de material. Garanția este valabilă doar în țara în care a fost cumpărat Produsul. Garanția nu se aplică în cazul defectelor cauzate de:

 • daune transport,
 • utilizare abuzivă sau necorespunzătoare,
 • forță excesivă sau influențe externe,
 • daune apărute ca urmare a nerespectării instrucțiunilor de montaj sau de utilizare,
 • conectarea la o tensiune de rețea sau la un tip de curent greșite,
 • instalare neprofesională,
 • utilizare a instrumentelor sau a accesoriilor neomologate.

Garanția nu se aplică în cazul deteriorării pieselor de uzură cauzate de uzura normală. De asemenea, în niciun caz, garanția nu include daunele colaterale sau daunele indirecte.

3. Serviciile aferente garanției comerciale

Pe durata garanției comerciale, HORNBACH va examina Produsul defect care i se prezintă pentru a constata dacă s-a produs cazul de garanție. În cazul producerii cazului de garanție, HORNBACH va repara sau, după caz, va înlocui Produsul respectiv. În măsura în care Produsul respectiv nu mai poate fi livrat la momentul producerii cazului de garanție, HORNBACH are dreptul să înlocuiască Produsul cu unul similar. Produsul defect înlocuit trece în proprietatea HORNBACH.
Reparațiile sau înlocuirile în perioada garanției comerciale se efectuează într-un termen rezonabil care nu poate depăși 15 zile calendaristice din momentul în care HORNBACH a fost informat de către cumpărător cu privire la neconformitate și care este stabilit de comun acord, în scris, între HORNBACH și cumpărător, luându-se în considerare natura și complexitatea bunurilor, natura și gravitatea neconformității și efortul necesar pentru finalizarea reparației sau înlocuirii.
Toate costurile (în special costul expedierii prin poștă, al transportului,al forței de muncă sau al materialelor) privind garanția comercială vor fi suportate de către HORNBACH, cu excepția situațiilor în care, după verificarea Produsului, pretenția la garanție se dovedește a fi evident nefondată. În ipoteza din urmă, HORNBACH este îndreptățit să emită o factură cu cheltuielile generate prin verificarea solicitată de cumpărătorul reclamant.

4. Solicitarea garanției comerciale

Pentru solicitarea garanției, vă rugăm să vă adresați celui mai apropiat magazin HORNBACH. Coordonatele acestuia le găsiți la adresa de internet www.hornbach.ro.
Totodată, pentru informații referitoare la acordarea garanției comerciale, puteți contacta HORNBACH la adresa de email onlineshop@hornbach.ro. Garanția poate fi solicitată numai prezentând bonul fiscal original sau factura fiscală originală, respectiv bonul electronic din contul de client HORNBACH, și, unde este cazul, procesul-verbal de predare-primire sau avizul de livrare în original privind fiecare Produs.

5. Drepturi legale

Garanția comercială din prezentul document nu limitează drepturile dumneavoastră legale, prevăzute, după caz, în legislația specifică din materia protecției consumatorului sau în alte acte normative. În calitate de consumator, dumneavoastră aveți dreptul la măsuri corective din partea HORNBACH (în calitate de vânzător), fără costuri, în caz de neconformitate a Produselor conform garanței legale de conformitate. Aceste măsuri corective nu sunt afectate de prezenta garanție comercială oferită de către HORNBACH. Garanția legală de conformitate este valabilă pe o durată de 2 ani de la data la care Produsul a fost livrat, aceasta fiind distinctă de garanția comercială oferită de HORNBACH prin prezentul certificat. Astfel, pe durata garanției legale de conformitate, în cazul lipsei conformității produsului, consumatorul are dreptul la (i) aducerea în conformitate a bunurilor – prin reparare sau înlocuire, (ii) reducerea proporțională a prețului sau, după caz, (iii) încetarea contractului. Vă amintim că acestea sunt drepturi legale pe care le aveți în calitate de consumator, fiind distincte de drepturile conferite prin garanția comercială oferită de HORNBACH. Totodată, vă amintim că dumneavoastră aveți și o serie de drepturi conferite prin Legea privind răspunderea producătorilor pentru pagubele generate de produsele cu defecte. În toate cazurile, drepturile consumatorului conferite de legislația în vigoare nu sunt afectate prin garanția oferită în prezentul document privind condițiile de garanție comercială.

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus