Calitate de marcă cu garanţie

 • Produse de calitate superioară cu 5 ani garanţie!
 • Durată de viaţă foarte mare – becurile cu LED-uri marca FLAIR ţin până la 20.000 de ore!
 • Rezistente la şocuri
 • Controlate mereu în ceea ce privește calitatea

Avantajele dumneavoastră

 • Toate produsele au eficienţa energetică A++
 • Becurile sunt disponibile în diferite culori ale luminii, de la 1000 K, până la 4000 K
 • Consum de energie foarte redus
 • Porneşte imediat la luminozitate maximă

FLAIR cu filament

Vă este dor de aspectul tradiţional al vechilor becuri? FLAIR are acum o nouă tehnologie pentru lămpile cu LED-uri. În locul sârmei din wolfram, acum strălucesc LED-urile.

La această variantă, denumită aspect filament, un fel de filament luminos face ca bulbul de sticlă să arate ca un bec clasic. Tehnologia pune însă un puternic accent pe economia de energie, iar LED-urile fac aceste lămpi mai eficiente energetic decât erau vechile becuri.

Produs de top

Bec LED Flair E27 6W 810 lumeni, glob clar A60, lumină caldă
Bec LED Flair E27 6W 810 lumeni, glob clar A60, lumină caldă
Artikel Rating  (3)
17,90 lei / buc.

Becuri cu intensitatea luminoasă reglabilă

Becurile cu LED marca FLAIR sunt disponibile şi ca model cu putere reglabilă adaptând astfel intensitatea luminii la nevoile dumneavoastră.

Becurile cu LED-uri colorate

Lumea devine acum colorată. Pentru accente de culoare în spaţiile de locuit, în grădină sau la petreceri: alegeţi acum culoarea și forma becului FLAIR dorit. Imagini de atmosferă?

Garanția FLAIR

Produsele mărcii FLAIR și FLAIR solar lighting au fost produse în conformitate cu cele mai moderne metode de fabricație, fiind supuse unui control permanent și strict de calitate.
HORNBACH Centrala SRL, str. Hornbach nr. 17-21, Domnești, jud. Ilfov, cod 077090 (denumit în continuare Garant) garantează conform dispozițiilor de mai jos pentru calitatea becurilor, a întrerupătoarelor și a corpurilor de iluminat.

1. Termenul de garanție

Termenul de garanție este de 5 ani. Termenul de garanție începe de la data cumpărării. Vă rugăm să păstrați în condiții bune bonul fiscal original sau factura fiscală originală, pentru a dovedi data achiziției.

2. Conținutul garanției

Garanția se aplică exclusiv pentru defecte de fabricație sau de material. Garanția se aplică numai în cazul utilizării pentru uz personal a articolului.

Garanția nu se aplică în cazul defectelor cauzate de

 • montaj sau de racord defectuos,
 • de manipulare sau de utilizare necorespunzătoare,
 • de utilizarea forței excesive

Garanția nu include daunele colaterale sau daunele indirecte.
În plus, garanția nu acoperă acumulatoarele integrate în articolele marca FLAIR solar lighting.

3. Serviciile aferente garanției

Pe durata garanției, garantul va examina articolul defect care i se prezintă, pentru a constata dacă s-a produs cazul de garanție. În cazul producerii riscului garantat, garantul va înlocui articolul respectiv pe propria sa cheltuială. În cazul în care articolul respectiv nu mai poate fi livrat la momentul producerii cazului de garanție, garantul are dreptul să înlocuiască articolul cu un produs comparabil. Articolul defect înlocuit sau piesele defecte înlocuite ale acestui articol trec în proprietatea garantului.

Un serviciu prestat în garanție nu prelungește termenul de garanție. Prestarea serviciului de garanție nu conduce la acordarea unui nou termen de garanție.

4. Solicitarea garanției

Pentru solicitarea garanției, vă rugăm să vă adresați celui mai apropiat magazin HORNBACH. Coordonatele acestuia le găsiți la adresa www.hornbach.ro.

Sau contactați garantul la următoarea adresă de e-mail: onlineshop@hornbach.ro.

Garanția poate fi solicitată numai prezentând bonul fiscal original sau factura fiscală originală.

5. Drepturi legale

Garanția nu limitează drepturile dumneavoastră prevăzute în legislația cu privire la garanții și la răspunderea pentru produse.

Teme care v-ar mai putea interesa