0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 03.02.2023 la ora 11:24. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Philips Hue - Iluminează-ți casa inteligent

Timp de lectură 5 min.
Philips Hue - Iluminează-ți casa inteligent

Philips Hue este mai mult decât lumină. Transformă momentele de poveste în lumină. Descoperiți magia transformării casei cu o singură atingere pe smartphone.

Ce este și cum funcționează Philips Hue

Imaginați-vă că, în momentul în care ajungeți acasă, luminile se aprind pentru a vă spune bun venit. Luminile LED inteligente și eficiente energetic trebuie doar să fie conectate pentru a funcționa. În plus, se integrează perfect cu dispozitivele inteligente preferate pentru a vă face locuința inteligentă.

Philips Hue combină iluminatul intens şi eficient energetic cu LED-uri şi tehnologia intuitivă. Împreună, lumina, puntea şi sistemele inteligente de comandă vor schimba pentru totdeauna modul în care controlaţi lumina şi în care vă bucuraţi de aceasta.

Philips Hue Bridge reprezintă inima sistemului de iluminat

Philips Hue Bridge conectează smartphone-ul sau tableta cu luminile Philips Hue. Conectați până la 50 de lămpi sau becuri și 25 de întrerupătoare și controlați toate luminile conectate acasă cu o singură mișcare a degetului.

Sistem conectare Philips Hue

Sistemului Bridge nu-i pasă unde vă aflați deoarece se conectează la rețeaua Wi-Fi prin router și conectează sistemul la lumea exterioară cu ajutorul internetului.
Astfel, puteți controla flexibil iluminatul prin intermediul aplicației!

Philips Hue Bridge

Descoperiți o gamă nouă de lumini, senzori și comutatoare care vă ajută să vă iluminați locuința mai inteligent. Înlocuiți becurile existente cu becuri inteligente sau explorați lămpi și instalații de iluminat cu diverse forme. Philips Hue oferă lumină pentru fiecare încăpere din locuința dvs.

Tipuri de lumini Philips Hue

Philips Hue interior 6

White

Philips Hue vă urează bun venit acasă şi vă permite să vă controlaţi luminile, indiferent dacă vă aflaţi în dormitor sau pe terasă. Poate chiar să facă să pară că sunteţi acasă chiar şi atunci când sunteţi plecat(ă). Este, pur şi simplu, vorba despre simplificarea vieţii.

White ambiance

Creaţi ambianţa dorită pentru orice moment. Philips Hue vă poate trezi natural, vă poate ajuta să vă umpleţi de energie, să citiţi, să vă concentraţi, să vă relaxaţi şi chiar să adormiţi.

philips hue white ambiance
Philips Hue interior 5

White and color ambiance

Transformaţi iluminatul de zi cu zi într-o experienţă extraordinară. Jucaţi-vă schimbând culorile sau sincronizaţi lămpile inteligente cu muzica, jocurile şi filmele. Având la dispoziţie sute de aplicaţii între care puteţi alege, singura limită este imaginaţia dvs.

Dați viață curții cu ajutorul luminii

Instalați lumini exterioare care se conectează la sistemul de iluminat inteligent Philips Hue și bucurați-vă de posibilități nenumărate de a da viață exteriorului prin intermediul luminii. În unele cazuri, nu aveți nevoie decât de lumină albă caldă. În altele, este posibil să doriți să adăugați culoare, selectând din cele 16 milioane de culori sau o scenă predefinită din aplicația Philips Hue. Puteți controla totul.

Configurați luminile să vă întâmpine când ajungeți acasă. Philips Hue iluminează automat curtea din față și aleea atunci când ajungeți, la fel și luminile inteligente din interior. Uitați să stingeți luminile când plecați? Hue va avea grijă de acest lucru. Și, când sunteți plecat, utilizați luminile pentru a-i face pe ceilalți să creadă că sunteți acasă. Philips Hue vă oferă liniște indiferent dacă sunteți acasă sau sunteți plecat.

Philips Hue terasa

Ambianță
Creați atmosfera potrivită pentru starea dvs. de spirit
Prin intermediul luminii, puteți schimba cu ușurință atmosfera unei încăperi.

Automatizarea locuinței
Configurați luminile să se aprindă automat atunci când ajungeți acasă pe întuneric sau să mimeze prezența dvs. cu lumini care se aprind aleatoriu atunci când nu sunteți acasă. Controlați luminile cu ușurință de oriunde.

Divertisment
Vizionați, ascultați sau jucați-vă în moduri noi și incitante în timp ce imaginile video, sunetele și efectele din jocurile preferate umplu încăperea cu iluminatul Philips Hue Entertainment, ducând percepția spațială și experiența la un nivel superior.

Treziți-vă și mergeți la culcare
Trezitul poate fi dificil, în special în diminețile întunecate de iarnă. Cu Philips Hue puteți simula răsăritul soarelui pentru a vă ajuta să vă treziți mai natural, indiferent cât de întuneric este afară.

Beneficiile utilizării Philips Hue

 • 
			Philips Hue interior 3

  Controlează camerele pentru confortul tău
  Cu aplicația Philips Hue, îți poți aloca cu ușurință luminile individuale în camere. Aprinde/stinge luminile din camere sau schimbă culoarea sau luminozitatea tuturor luminilor în funcție de dispoziția ta pentru a se potrivi cu activitatea desfășurată. Totul este ușor de controlat, indiferent câte lumini ai.

 • 
			Philips Hue Tab

  Control cu accesorii

  De la un comutator de perete care face trecerea de la lumină albă rece la lumină albă caldă până la un comutator care nu necesită electricitate pentru scene. Sau permiteți unui senzor wireless de mișcare să facă acest lucru.


 • 
			Sistem iluminare Philips Hue

  Începeți să utilizați imediat
  Philips Hue se instalează ușor și simplu. Configurarea durează doar câteva minute și nu trebuie să reconfigurați cablurile din locuință.Ce v-ar mai putea interesa

În sus