0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 30.03.2023 la ora 00:49. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

ROTH LANGE - Marca pentru prize și întrerupătoare de calitate

Timp de lectură 3 min.
ROTH LANGE - Marca pentru prize și întrerupătoare de calitate

Întrerupătoare și prize ROTH LANGE, concepute în Germania, testate conform celor mai stricte dispoziții. Micile detalii sunt cele ce fac adesea amenajarea dumneavoastră cu totul deosebită.

Ce reprezintă marca ROTH LANGE

Amenajați-vă casa în ton cu secolul 21! Adeseori, tocmai detaliile sunt cele ce fac amenajarea cu totul deosebită!

  • Made in Germany: Toate întrerupătoarele și prizele ROTH LANGE sunt dezvoltate în Germania și fabricate într-un sistem de producție certificată DIN ISO 9001.
  • Produsele ROTH LANGE sunt testate individual de către organizații autorizate, în conformitate cu cele mai stricte prevederi.
  • Marcă de înaltă calitate la un preț avantajos.
  • Rezistența culorilor: Ramele, capacele și clapetele sunt fabricate din plastic stabilizat la UV de înaltă calitate. În acest fel se previn îngălbenirea și decolorarea.
  • Sortiment divers, începând de la întrerupătoare simple și ajungând până la prize TV.

Gama de produse de la ROTH LANGE

Seriile ROTH LANGE

Seriile ROTH LANGE „BASIC” și „PLUS” sunt completarea perfectă pentru o casă permanent armonioasă. Alegeți dintre numeroasele opțiuni varianta exactă care vă place și se potrivește încăperilor dumneavoastră.

Tehnologii și funcții inovatoare

Soclu de priză cu posibilitate de conectare în buclă

Echiparea standard a soclului de priză ROTH LANGE se face cu racorduri pe ambele părți. Acest lucru vă oferă avantajul de a introduce cu ușurință priza într-un circuit existent fără a necesita cabluri suplimentare.

Soclu de priza conventional

Întrerupătoare cu revenire multifuncționale

Fiecare întrerupător cu revenire poate fi utilizat și pentru comutare (întrerupător standard), îndepărtând manual arcul de revenire.

Intrerupator cu revenire multifunctional Roth Lange

Funcționalitate și siguranță

Pentru o instalare conformă, schema circuitului este imprimată pe partea din spate a fiecărui întrerupător. În ambalaj veți găsi instrucțiuni de funcționare și instalare pentru montajul diferitelor aparataje (de exemplu: variator, întrerupător cu revenire, priză dublă etc.).

Lucrările de reparații electrice se vor efectua numai de către electricieni autorizați!

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus