0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 25.03.2023 la ora 16:33. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Welcome Home

Timp de lectură 2 min.
Welcome Home

Welcome Home, stilul de amenajare cu tonuri populare. Tonurile calde de roșu și modelele retro invită la confort. Oricine locuiește aici permanent sau este un oaspete se va simți ca acasă și își va putea reîncărca bateriile.

Uneori, totul este simplu și fără complicații. În acest stil de amenajare, totul este permis. Nimic nu are un loc prestabilit. Roșu cald și discret, covoare moi, accesorii cu o notă populară: acest stil de amenajare captivează prin confortul primitor.

Atmosfera plăcută este o prioritate absolută. Locul ideal pentru reîncărcarea bateriilor. Aici, siguranța izvorăște din fiecare unghi și vă face să uitați lumea exterioară pentru o clipă. Simțiți legătura cu pământul, familia și prietenii dumneavoastră.

Welcome Home este un stil de amenajare care conferă energie și echilibru. Perfect pentru toți cei care doresc să își reîncarce bateriile în propria casă.

 welcome home 01
Arată produsele +
 welcome home 02
Arată produsele +

Mixarea culorilor în tendințe

Nu trebuie decât să priviți catalogul de culori și să vă alegeți culorile dorite. Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? Colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

Paleta de culori Welcome Home

Stiluri de amenajare care v-ar mai putea interesa

În sus