0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 23.09.2023 la ora 21:55. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Aplicația HORNBACH

Aplicația HORNBACH

De acasă, de pe șantier sau chiar din magazinele HORNBACH, puteți face cumpărături la noi și mai confortabil! Descărcați simplu și gratuit aplicația HORNBACH pentru smartphone (iOS, Android sau Huawei) și puteți comanda comod produsele, vă puteți monitoriza comenzile, vă puteți planifica proiectele sau vă puteți pregăti pentru viitoarele cumpărături.

Un design nou, multe funcții, un singur scop.

Aplicația HORNBACH, instrumentul pentru proiectul tău. Vrem să te ajutăm cu planurile și cumpărăturile tale. Deci, suflecă-ți mânecile și treci la treabă.

Aplicatia HORNBACH privire de ansamblu
Aplicatia HORNBACH Romania Avantajele

De unde luați aplicația?

 • 
				App Apple iOS
 • 
				App Android1
 • 
				App Huawei1
Cui pentru constructii din otel

Ce știe să facă aplicația HORNBACH

Magazin online

Faci cumpărături întotdeauna și oriunde - simplu și comod.

 • Selecție uriașă de produse și rezultate rapide pentru căutarea ta.
 • Comandă online de produse cu livrare la domiciliu sau rezervare și ridicare din magazin.
 • Monitorizarea comenzilor și informări pentru expedierile efectuate.

Informații despre magazin

Noutăți din magazinul tău.

 • Găsirea și localizarea magazinelor HORNBACH din apropierea ta.
 • Informații individuale magazinelor precum serviciile, adresa, orarul de funcționare și stocul de marfă disponibil.
 • Informații despre evenimente actuale din magazine.

Orientare în magazin
 • Aplicația HORNBACH oferă informații cu privire la locul exact al fiecărui produs în magazinul pe care l-ai selectat. Astfel, economisești timp, fără să mai fie necesar să rătăcești pe culoarele dintre rafturi, în căutarea celor trebuincioase.
 • O singură privire în pagina produsului dorit va surprinde prețul la bucată și cel pentru achiziționarea cantităților mai mari și toate opțiunile de cumpărare și de livrare.

Cunoștințe despre proiecte

Susținere pentru proiectul tău.

 • Inspirație, instrucțiuni, material informativ și sfaturi pentru proiecte viitoare.

Pregătiți cumpărăturile de acasă

 • Aplicația HORNBACH vă oferă locul exact al produselor la raft. Nu mai trebuie să umblați în căutarea lor și economisiți timp prețios.
 • Produsul pe care îl doriți este voluminos? Aplicația știe dacă ați putea mai ușor și mai rapid să îl rezervați pentru ridicarea din magazin.

Consilierul virtual din magazinul HORNBACH

 • Scanați un produs. Aplicația vă arată toate informațiile relevante - despre clasa energetică, avertismente de periculozitate (pentru diferite substanțe) și altele.
 • Vă planificați noul proiect și aveți nevoie de sfaturi? Mulțumită aplicației, le găsiți cu mai puține click-uri sau atingeri de ecran pe cele care vă interesează.

Contul de client HORNBACH pe scurt

Funcția E-Bon Scanner: uită de bonurile de cumpărături pe hârtie!

Toate la un loc: înregistrează în aplicație bonurile de cumpărături
Este foarte simplu: după cumpărături, deschide aplicația HORNBACH, te înregistrezi cu contul de client, apoi apeși pe butonul SCANNER și alegi funcția Scanare bonuri de casă pentru a salva bonul în contul tău de client.
Astfel, ții chiar pe telefon evidența tuturor achizițiilor făcute la HORNBACH, iar în baza bonului salvat în format digital poți face cu ușurință returnări de produse sau înlocuiri, ori poți solicita garanții.

Aplicatia HORNBACH functia de scanare a bonului

Funcția de scanare și Recunoaștere imagini

Ai nevoie de informații despre un produs?

Apasă pe butonul SCANNER și alege funcția Recunoaștere imagini. Fotografiază produsul dorit, alege opțiunea Utilizare poză, poziționează produsul în chenarul portocaliu și apasă butonul Către produs. Vor apărea toate informațiile relevante despre produsul din magazinul nostru.

Dorești să cumperi din nou rapid un produs?

Dacă ai acasă produsul și dorești să îl comanzi rapid, fără să îl mai cauți în magazinul online, soluția este la îndemână. Apasă pe butonul SCANNER și alege funcția Scanare cod de bare. Plasează codul în dreptul camerei telefonului (la alegere, poți introduce manual codul EAN de pe eticheta produsului) și gata: poți comanda sau rezerva direct produsul.

Dorești să știi dacă un produs este disponibil în cantități suficiente?

Folosind pașii de mai sus, scanează codul de bare și vei vedea câte produse sunt pe raftul magazinului preferat sau dacă produsul dorit poate fi comandat.

Ai nevoie urgent de un obiect și nu știi cum se numește?

Apasă pe butonul SCANNER, alege funcția Recunoaștere imagini și găsești rapid produsul în sortimentul HORNBACH.

Dorești să faci achiziția în magazin și mai rapid?

Cu funcția Self-Scan, devine mai ușor. Asigură-te că ești într-unul dintre magazinele fizice HORNBACH unde este disponibilă funcția Self-Scan (HORNBACH Berceni sau HORNBACH Oradea) și că îl ai setat drept magazin preferat. Apasă butonul SCANNER și selectează Pornire Self-Scan. Astfel, poți scana singur articolele din coșul de cumpărături, poți genera un cod QR în baza căruia poți plăti la casă produsele achiziționate.

Aplicatia HORNBACh Functia recunoastere imagini

Toate proiectele, în mâna ta

Proiecte la îndemână

Pui la cale noul proiect și ai nevoie de sfaturi sau nu îți mai amintești toți pașii de lucru? În aplicație găsești cu mai puține click-uri ghiduri, instrucțiuni pas cu pas, videoclipuri și inspirație, care să îți servească drept sprijin în realizarea proiectului. Vrei să începi imediat? Aici este secțiunea dedicată proiectelor.

Proiectele in aplicatia HORNBACH

Găsește ce îți trebuie! Salvează-ți favoritele

Avem peste 75.000 de produse în sortimentul HORNBACH online și tot ce îți trebuie este timpul necesar pentru a alege care sunt cele potrivite pentru proiectul pe care îl desfășori. O poți face de acasă și vei avea mereu la tine lista de produse favorite în format electronic.

De asemenea, poți vedea mereu recenziile altor clienți HORNBACH - chiar și din celelalte țări în care suntem prezenți! În așa fel, valorifici experiența pe care au avut-o alții. Poți scrie și tu despre ce te-a încântat după ce ai avut de-a face cu produsele și serviciile HORNBACH.

Aplicatia HORNBACH Sortimentul

Așa funcționează HORNBACH Self-Scan

Disponibilitatea funcției Self-Scan

În momentul de față, funcția Self-Scan este disponibilă doar în magazinele HORNBACH Berceni și HORNBACH Oradea.

Când trebuie să ajungi înapoi la șantier, fiecare minut contează. Cu funcția Self-Scan din aplicație, poți scana de unul singur ce îți trebuie pentru proiectul tău. La final, generezi un cod QR cu ajutorul căruia plătești la casa de marcat.

Pentru asta, deschide aplicația HORNBACH, asigură-te că ești într-unul dintre magazinele fizice HORNBACH unde este disponibilă funcția Self-Scan (HORNBACH Berceni sau HORNBACH Oradea) și că îl ai setat drept magazin preferat. Apoi, apasă pe pictograma HORNBACH Self-Scan. Alternativ poți apăsa pe butonul SCANNER din partea de jos și apoi să selectezi Pornire Self-Scan. La finalul cumpărăturilor, soliciți generarea unui cod QR, care va fi folosit pentru a plăti la casă.

Poți minimiza oricând funcția Self-Scan și face o pauză, pentru a te putea folosi de celelalte facilități ale aplicației HORNBACH. Apăsând pe X-ul din dreapta sus, anulezi Self-Scan, iar produsele deja scanate se șterg peste noapte.

Aplicatia HORNBACH Functia Self Scan

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus