0 Listă favorite 0 Coşul meu
Hornbach Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 01.07.2022 la ora 11:44. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Aplicația HORNBACH

Timp de lectură 6 min.
Aplicatia HORNBACH Romania 2021

De acasă, de pe șantier sau chiar din magazinele HORNBACH, puteți face cumpărături la noi și mai confortabil! Descărcați simplu și gratuit aplicația HORNBACH pentru smartphone (iOS, Android sau Huawei) și puteți comanda comod produsele, vă puteți monitoriza comenzile, vă puteți planifica proiectele sau vă puteți pregăti pentru viitoarele cumpărături.

Un design nou, multe funcții, un singur scop.

Aplicația HORNBACH. Instrumentul pentru proiectul dumneavoastră. Vrem să te ajutăm cu planurile și cumpărăturile tale. Deci, suflecați-vă mânecile și treceți la treabă.

De unde luați aplicația?

Cui pentru constructii din otel

Ce știe să facă aplicația HORNBACH

Magazin online

Faceți cumpărături întotdeauna și oriunde - simplu și comod.

 • Selecție uriașă de produse și rezultate rapide pentru căutarea dumneavoastră.
 • Comandă online de produse cu livrare la domiciliu sau rezervare și ridicare din magazin.
 • Monitorizarea comenzilor și informări pentru expedierile efectuate.

Informații despre magazin

Noutăți din magazinul dumneavoastră.

 • Găsirea și localizarea magazinelor HORNBACH din apropierea dumneavoastră.
 • Informații individuale magazinelor precum serviciile, adresa, orarul de funcționare și stocul de marfă disponibil.
 • Informații despre evenimente actuale din magazine.

Cunoștințe despre proiecte

Susținere pentru proiectul dumneavoastră.

 • Inspirație, instrucțiuni, material informativ și sfaturi pentru proiecte viitoare.

Pregătiți cumpărăturile de acasă

 • Aplicația HORNBACH vă oferă locul exact al produselor la raft. Nu mai trebuie să umblați în căutarea lor și economisiți timp prețios.
 • Produsul pe care îl doriți este voluminos? Aplicația știe dacă ați putea mai ușor și mai rapid să îl rezervați pentru ridicarea din magazin.

Consilierul virtual din magazinul HORNBACH

 • Scanați un produs. Aplicația vă arată toate informațiile relevante - despre clasa energetică, avertismente de periculozitate (pentru diferite substanțe) și altele.
 • Vă planificați noul proiect și aveți nevoie de sfaturi? Mulțumită aplicației, le găsiți cu mai puține click-uri sau atingeri de ecran pe cele care vă interesează.

Funcția E-Bon Scanner: uită de bonurile de cumpărături pe hârtie!

Toate la un loc: înregistrați în aplicație bonurile de cumpărături
Este foarte simplu: după cumpărături, deschideți aplicația HORNBACH, vă înregistrați cu contul de client, apoi apăsați pe butonul SCANNER și alegeți funcția Scanare bonuri de casă pentru a salva bonul în contul dumneavoastră de client.
Astfel țineți chiar pe telefon evidența tuturor achizițiilor făcute la HORNBACH, iar în baza bonului salvat în format digital puteți face cu ușurință returnări de produse sau înlocuiri, ori puteți solicita garanții.

Scanare bonuri functia E Bon

Funcția de scanare și Recunoaștere imagini

Apăsați pe butonul SCANNER și alegeți funcția Recunoaștere imagini. Fotografiați produsul dorit, alegeți opțiunea Utilizare poză, poziționați produsul în chenarul portocaliu și apăsați butonul Către produs. Vă vor apărea toate informațiile relevante despre produsul din magazinul nostru.

Apăsați pe butonul SCANNER și alegeți funcția Scanare cod de bare. Plasați codul în dreptul camerei telefonului (la alegere, puteți introduce manual codul EAN de pe eticheta produsului) și gata: puteți comanda sau rezerva direct produsul.

Folosind pașii de mai sus, scanați codul de bare și veți vedea câte produse sunt pe raftul magazinului preferat sau dacă produsul dorit poate fi comandat.

Apăsați pe butonul SCANNER, alegeți funcția Recunoaștere imagini și găsiți rapid produsul în sortimentul HORNBACH.

Cu funcția Self-Scan devine mai ușor. Asigurați-vă că sunteți într-unul dintre magazinele fizice HORNBACH unde este disponibilă funcția Self-Scan (HORNBACH Berceni sau HORNBACH Oradea) și că îl aveți setat drept magazin preferat. Apăsați butonul SCANNER și selectați Pornire Self-Scan. Astfel puteți scana singur articolele din coșul de cumpărături, puteți genera un cod în baza căruia puteți plăti la casă produsele achiziționate.

Aplicatia HORNBACH RO 2021 scanare

Așa funcționează HORNBACH Self-Scan

Disponibilitatea funcției Self-Scan

În momentul de față, funcția Self-Scan este disponibilă doar în magazinele HORNBACH Berceni și HORNBACH Oradea.
HB App Selfscan RO Oradea Berceni

Deschideți aplicația HORNBACH, asigurați-vă că sunteți într-unul dintre magazinele fizice HORNBACH unde este disponibilă funcția Self-Scan (HORNBACH Berceni sau HORNBACH Oradea) și că îl aveți setat drept magazin preferat. Apoi, apăsați pe pictograma HORNBACH Self-Scan. Alternativ puteți apăsa pe butonul SCANNER din partea de jos și apoi să selectați Pornire Self-Scan.

Astfel utilizați Self-Scan:

 • Self Scan RO pasul 01

  Pasul 1: stabilirea magazinului

  Mai întâi selectați magazinul dumneavoastră HORNBACH.

 • Self Scan RO pasul 02

  Pasul 2: scanarea produsului

  În timpul efectuării cumpărăturilor, scanați produsele pe care doriți să le cumpărați.

 • Self Scan RO pasul 03

  Pasul 3: generarea codului QR

  Ați terminat cumpărăturile? În aplicația HORNBACH generați un cod de plată QR.

 • Self Scan RO pasul 04

  Pasul 4: solicitarea scanării codului QR și efectuarea plății

  La casă puteți solicita scanarea codului dumneavoastră de plată QR și puteți plăti. Gata!

din

Sfaturi pentru Self-Scan

Cu un click / atingere pe simbolul săgeată din stânga sus puteți minimiza, respectiv întrerupe oricând Self-Scan, pentru a utiliza toate funcțiile aplicației HORNBACH.

Cu un click / atingere pe x din dreapta sus, anulați Self-Scan. Produsele scanate sunt șterse peste noapte.

Alte funcții ale aplicației HORNBACH

Proiecte la îndemână

Puneți la cale noul proiect și aveți nevoie de sfaturi sau nu vă mai amintiți toți pașii de lucru? În aplicație găsiți cu mai puține click-uri ghiduri, instrucțiuni pas cu pas, videoclipuri și inspirație, care să vă servească drept sprijin în realizarea proiectului dumneavoastră. Vreți să începeți imediat? Aici este secțiunea dedicată proiectelor.

Informați-vă. Comparați. Setați notificări

Avem peste 70.000 de produse în sortimentul HORNBACH online și tot ce vă trebuie este timpul necesar pentru a alege care sunt cele potrivite pentru proiectul pe care îl desfășurați. O puteți face de acasă și veți avea mereu la dumneavoastră lista de preferințe în format electronic.

Aplicația HORNBACH vă oferă informații cu privire la locul exact al fiecărui produs în magazinul pe care l-ați selectat. Astfel economisiți timp, fără să mai fie necesar să rătăciți pe culoarele dintre rafturi, în căutarea celor trebuincioase. O singură privire în pagina produsului dorit va surprinde prețul la bucată și cel pentru achiziționarea cantităților mai mari și toate opțiunile de cumpărare și de livrare.

Sortiment in aplicatia HORNBACH

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus
HORNBACH