FAQ

Garanții

Timp de lectură 8 min.
Garantii

Calitatea este garantată. Nu garantăm doar prețuri mereu mici. La noi aveți mai multe garanții HORNBACH și garanții pentru mărcile noastre.

Pe scurt: cele mai importante aspecte ale condițiilor de garanție și serviciilor prevăzute de garanțiile noastre.
 • Garantia returnarii

  Garanția returnării - 30 de zile

  Te-ai răzgândit? Primim înapoi aproape fiecare produs comandat online (cu excepția plantelor vii, a produselor debitate / personalizate după nevoile individuale ale clientului și a celor care, din motive de protecția sănătății sau de igienă, nu pot fi primite dacă au fost desigiliate de client, așa cum ar fi, de exemplu, capacele de WC), până la 30 de zile de la momentul când ai primit comanda.

 • Garantia cresterii

  Garanția creșterii - banii înapoi sau înlocuire

  • Garanția de 2 ani pentru creștere se aplică plantelor de exterior perene și rezistente timp de iarnă.
  • Dacă solicitarea este întemeiată, primești banii înapoi sau produsul este înlocuit.

  Mai multe informații despre Garanția creșterii. (PDF, 1.549 KB)

 • Garantia masinii

  Garanția mașinii

  5 ani garanție la mașinile de diferite mărci, care au fost cumpărate de la HORNBACH.

  Mai multe detalii despre garanția mașinii.

din

Garanția mașinii

HORNBACH Centrala SRL, str. Hornbach nr. 17-21, Domnești, jud. Ilfov, cod 077090 (denumit în continuare Garant) acordă conform mențiunilor de mai jos o garanție de 5 ani pentru mașini electrice, pe benzină sau cu acumulatori, care au fost cumpărate de la HORNBACH și aparțin următoarelor mărci:

Garantia masinii Worx Bosch

Termenul de garanție este de 5 ani. Termenul de garanție începe de la data cumpărării. Vă rugăm să păstrați în condiții bune bonul fiscal original sau factura fiscală originală pentru a dovedi data achiziției.

Garanția se aplică exclusiv pentru defecte de fabricație sau de material, la utilizarea produsului în Uniunea Europeană și/sau Elveţia.
Garanția nu se aplică în cazul defectelor cauzate de:

 • utilizare abuzivă sau necorespunzătoare,
 • forță excesivă sau de influențe externe,
 • daune apărute ca urmare a nerespectării instrucțiunilor de montaj sau de utilizare,
 • instalare neprofesională,
 • suprasolicitarea aparatului,
 • o utilizare a vehiculelor de intervenție sau a accesoriilor neomologate,
 • nerespectare a condițiilor de securitate și de întreținere,
 • pătrundere a corpurilor străine în aparat.

Garanția nu se aplică în cazul deteriorării pieselor de uzură cauzate de uzura normală, în urma utilizării.

Garanția nu include daune colaterale sau daune indirecte, posibile costuri de montare și de demontare și nici costurile pentru o unealtă de închiriat.

Pe durata garanției, Garantul va examina produsul defect care i se prezintă, pentru a constata dacă s-a produs cazul de garanție. În cazul producerii cazului de garanție, Garantul va înlocui produsul respectiv. În cazul în care produsul respectiv nu mai poate fi livrat la momentul producerii cazului de garanție, Garantul are dreptul să înlocuiască produsul cu un produs similar. Articolul defect înlocuit trece în proprietatea Garantului.
Un serviciu prestat în garanție nu prelungește termenul de garanție. Prestarea serviciului de garanție nu conduce la acordarea unui nou termen de garanție.

Pentru solicitarea garanției, vă rugăm să vă adresați celui mai apropiat magazin HORNBACH. Coordonatele acestuia le găsiți aici. Sau contactați Garantul la adresa de e-mail onlineshop@hornbach.ro, pentru a stabili expedierea, respectiv ridicarea produsului defect. Garanția poate fi solicitată numai prezentând bonul fiscal original sau factura fiscală originală.

Garanția nu limitează drepturile dumneavoastră prevăzute în legislația cu privire la garanții și răspunderea pentru produse.

Garanțiile mărcilor HORNBACH

Condițiile de garanție ale altor producători pot fi regăsite și în paginile produselor.

Teme care v-ar mai putea interesa