0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 06.06.2023 la ora 13:31. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Prelucrarea blaturilor de bucătărie. Ghid și sfaturi

Timp de lectură 3 min.
Prelucrarea blaturilor de bucătărie. Ghid și sfaturi

Blaturile de bucătărie îndeplinesc mai multe funcții. Pe acestea se amestecă și se gătește. În același timp, blatul are o influență decisivă asupra aspectului fiecărei bucătării. Vă oferim aici sfaturi pentru alegerea noului dumneavoastră blat și pentru prelucrare, de ex. ponturi pentru tăierea și pentru îmbinarea blaturilor de bucătărie.

Montarea blatului de bucătărie

Doriți să vă amenajați bucătăria? Vă vom arăta cum să vă montați un nou blat de lucru. Instalarea blatului de bucătărie pas cu pas cu Academia Meșterului HORNBACH.

Tăierea blatului de bucătărie

Doriți să tăiați blaturile de bucătărie? Vă oferim numeroase sfaturi pentru tăiere, decupaje și rezolvarea problemelor, precum cele cu pereții denivelați. Astfel, tăierea blatului dumneavoastră va deveni o joacă de copii.

Aspectul și calitatea blaturilor de bucătărie

Aspectul unei bucătării este influențat decisiv de blatul de bucătărie și de panoul mural. Pe lângă caracteristica sa cea mai importantă, funcționalitatea, aspectul noului dumneavoastră blat este decisiv - este bine cunoscut că și ochii se hrănesc cu imagini plăcute.

Blatul de bucătărie se utilizează cu succes ca element de atracție, așadar îndrăzniți să vă jucați cu culori și cu decoruri! Materialul pe care decideți în final să-l utilizați este o chestiune de gust.

Blaturile de bucătărie sunt disponibile într-o varietate de lungimi, de lățimi și de grosimi – diversitatea materialelor satisface toate gusturile și vă oferă posibilitatea de a vă exprima potențialul creativ. Suprafețele netede sunt rezistente și ușor de curățat!

Sfat

Atunci când vă schimbați blatul de bucătărie, panoul mural capătă de asemenea un nou aspect – astfel, odată cu schimbarea blatului, o suprafață placată veche și ponosită se transformă într-un înveliș nou și ingenios pentru nișă! Desigur, bucătăriile deja existente pot fi echipate ulterior cu noile blaturi de la HORNBACH.

Curățarea blatului de bucătărie

Murdăria se poate înlătura cu ușurință, folosind un șervețel de hârtie sau un burete cu apă și detergent obișnuit. Însă trebuie evitate componentele abrazive. Deși această suprafață este foarte rezistentă, nu este recomandat să așezați pe aceasta vase de gătit fierbinți! Pentru lucrări de tăiere, utilizați întotdeauna un suport!

Structura materialului

Structura materialului blatului de bucatarie

Pentru a garanta stabilitate și calitate maximă, blaturile de bucătărie sunt structurate, de regulă, astfel:

1. Protecție suplimentară a suprafeței
2. Hârtie decorativă pentru aspectul individual
3. Strat de hârtie kraft care absoarbe șocurile
4. Placă aglomerată ecologică
5. Strat hidrofug

Calitate de la HORNBACH

Caracteristici de calitate (conform DIN EN 438)

  • rezistent la abraziune
  • rezistent la căldură, până la 230 de grade
  • rezistent la alimente
  • rezistent la lumină
  • rezistent la șocuri
  • rezistent la detergenții de uz casnic

Comandarea unui blat de lucru

Informații despre sortimentul de blaturi, precum și despre serviciile de tăiere sunt disponibile și în magazinul HORNBACH. Cereți sfatul profesioniștilor HORNBACH pentru amenajarea bucătăriei!

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus