0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 03.02.2023 la ora 15:17. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Saune & cabine cu infraroşu


5 Rezultate
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Sfaturi
Saună pentru acasă

Saună pentru acasă

Propria saună pentru acasă? Minunat! Sincer, cine nu visează să vină acasă după o zi stresantă și să încheie ziua relaxat, în propria saună sau cabină cu infraroșu? Acest ghid cuprinde sfaturile potrivite pentru o saună. ...mai mult

Comandă onlineNu poate fi rezervat
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Ați vizualizat 5 din 5 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Saune & cabine cu infraroşu

Filtre populare în categoria Saune & cabine cu infraroşu

Menținerea sănătății cu ajutorul saunei cu preț mic de la Hornbach!

Saune si cabine cu infrarosu

Sauna are efecte terapeutice evidente, inducând tuturor celor care o folosesc o relaxare profundă, ajutând la detoxifierea organismului, la stimularea imunității, combaterea stresului și oboselii, la îmbunătățirea elasticității pielii, ținerea astmului sub control etc. Toate aceste beneficii sunt motivele perfecte pentru a avea acasă o saună personală potrivită. O metodă simplă de a avea grijă de corpul dumneavoastră, sauna umedă sau uscată poate fi cumpărată direct din comerț, fără să mai fie nevoie să realizați planuri de construire. Hornbach vine în ajutorul clienților dornici să-și păstreze sănătatea în cele mai bune condiții cu produse la prețuri accesibile bugetului. Pentru a utiliza în intimitatea casei acest produs, nu uitați să cumpărați numai după o cercetare amănunțită a caracteristicilor sale, ținând cont de dimensiuni, numărul de persoane care o vor utiliza în același timp, de forma lui, de puterea de încălzire, de dispozitivele de încălzire, de materialele din care a fost fabricat, de design, producător, preț, dar și de funcțiile suplimentare cu care este dotat. Dacă nu știți ce produs ar fi mai potrivit pentru nevoile dumneavoastră, puteți să întrebați specialiștii noștri gata oricând să vă răspundă prompt și corect, în așa fel încât să beneficiați de calitate și de un preț cât mai bun.

De ce să cumpărați o saună pentru acasă de la Hornbach?

Varietatea produselor este un motiv cât se poate bun. Astfel, găsiți saune uscate cu infraroșu pentru 1, 2 sau 3 persoane, dar și sauna finlandeză.

Cum să comandați o saună de 2 persoane cu preț mic de la Hornbach?

Vă doriți relaxare optimă și o stare de sănătate din ce în ce mai bună? Nimic mai simplu. Comanda se poate face ușor în mediul online sau ridicând produsele direct de la cel mai apropiat magazin fizic Hornbach. Plătiți cu cardul în condiții de deplină siguranță.

În sus