0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 10.12.2023 la ora 16:29. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Plite


13 Rezultate
Sfaturi
Amenajarea livingului cu bucătărie open space - O idee atractivă datorită numeroaselor beneficii

Amenajarea livingului cu bucătărie open space - O idee atractivă datorită numeroaselor beneficii

O tendință în designul modern este amenajarea unui living spațios, care să includă și bucătăria open space. Practic, nu va mai exista peretele dintre cele două încăperi, ci o singură cameră ce le va integra minunat într- ...mai mult

Nu poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Poate fi comandat onlineMomentan nu poate fi rezervat
Sfaturi
Planificarea bucătăriei

Planificarea bucătăriei

Bucătăria. Aici se prepară hrana pentru întreaga familie. Este locul central din casa dumneavoastră. Așadar, faceți din ea un loc cât mai plăcut! Vă oferim aici câteva sfaturi privind planificarea!

Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Ați vizualizat 13 din 13 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Plite

Filtre populare în categoria Plite

Plita electrică vitroceramică – Un produs inovator și calitativ

Plita electrica

Sunteți în căutarea unei plite electrice de gătit care să nu necesite alimentare cu gaz? Puteți alege una vitroceramică, una pe inducție sau una mixtă – orice ați selecta, este important să aibă caracteristicile pe care vi le doriți. Hornbach vine în întâmpinarea dumneavoastră cu o gamă largă de produse calitative, la un preț atractiv, dintre care puteți selecta modelul ideal pentru amenajarea bucatariei în mod corespunzător!

Plita pe gaz

Plita pe gaz incorporabilă – Ideală pentru gătit

Dacă nu vă doriți o plită electrică din vitroceramică, vă puteți orienta către cele pe gaze. Există produse și materiale variate, precum ceramica sau sticla, care au diferite caracteristici esențiale. Fie că veți alege un model pe gaz incorporabil sau unul combinat cu inducție, fie că vreți alte tipuri de articole, important este să-și îndeplinească scopul. În funcție de preferințe, puteți opta pentru una albă sau neagră, care să se integreze perfect în designul general al încăperii.

Plite electrice și pe gaz la un bun raport calitate-preț

Există o paletă largă de produse pe care o puteți cerceta pentru a găsi articolul perfect. Veți descoperi atât modele vitroceramice electrice cu 4 ochiuri, cu inducție sau fără, cât și pe gaz - încorporabile sau variante mixte și combinate. Cu siguranță, orice plită - fie ea electrică sau nu, fixă sau portabilă - trebuie să se potrivească lângă un aragaz și să ofere un bun raport calitate-preț! La Hornbach veți vedea opțiuni multiple, la prețuri accesibile pentru toate buzunarele!

În sus