0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 01.10.2023 la ora 08:50. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Baterii bucătărie


421 Rezultate
Momentan nu se poate comanda onlineRezervare & ridicare
Instrucțiuni
Montarea bateriei pentru bucătărie

Montarea bateriei pentru bucătărie

Bateria dumneavoastră de bucătărie nu mai funcționează corespunzător? Vă arătăm cum să montați, pas-cu-pas, noua baterie de bucătărie.

Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Sfaturi
Renovarea bucătăriei

Renovarea bucătăriei

Renovați acolo unde alții doar șpăcluiesc. Încă mai puteți folosi câte ceva din vechea bucătărie. Noi vă arătăm cum se face.

Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Comandă onlineRezervare & ridicare
Nu poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Comandă onlineRezervare & ridicare
Ați vizualizat 72 din 421 rezultate
Pagina 1 din 6
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Baterii bucătărie

Filtre populare în categoria Baterii bucătărie

Bateriile de bucătărie de la HORNBACH - esențiale pentru amenajări moderne și clasice

Baterii bucatarie la Hornbach

Bateriile pentru chiuveta de la bucătărie joacă un rol important în aspectul întregii încăperi, mai ales acolo unde proprietarul dorește să adopte un design aparte. Pe site-ul HORNBACH veți găsi o ofertă bogată de baterii de bucătărie pentru o amenajare care să îndeplinească atât funcții estetice, cât și practice. HORNBACH vă pune la dispoziție o gamă completă de baterii pentru chiuveta de bucătărie, fie că vă doriți o baterie clasică, cu duș, baterii cu presiune joasă sau piese de schimb pentru baterii de bucătărie.

Baterii bucatarie

Bateria pentru chiuveta de bucătărie - o gamă variată de modele în mediul online

Obiect necesar pentru funcționarea adecvată a chiuvetei, bateria trebuie să aibă un design anume, dimensiuni potrivite, forma ( clasică, alungită, de lebădă) și culoarea dorită ( negru, alb, bronz, bej granit, crom, gri, maro, nichel, verde etc.) pentru a se integra armonios. Astfel, pe site puteți descoperi robinet de bucătărie pentru chiuvete clasice, moderne, cu unul sau cu doi robineți, cu duș, ușor de montat pe perete sau pe verticală, cu modele diverse: cu mâner, cartuș, dublă comandă sau monocomandă, dar și cu numeroase caracteristici care pot face diferența. De exemplu, pot avea racord pentru mașina de spălat, scurgere extractibilă, siguranță antiretur, limitator de temperatură, posibilitatea de reducere a depunerilor de calcar, sistem de fixare rapidă, sită de colectare reziduuri etc. Materialele din care sunt fabricate bateriile de bucătărie se remarcă prin durabilitate și rezistență în timp: inox, alamă, oțel inoxidabil, ideale pentru a furniza apa în bucătărie.

Baterii de bucătărie ieftine de la HORNBACH - de ce să comandați de aici?

Bateriile pentru chiuveta de la bucătărie sunt de calitate superioară și au prețuri mici, design deosebit, care se poate integra lejer în stilul de amenajare ales și oferă un aspect deosebit încăperii. Verificați gama de produse înainte de a face alegerea potrivită, pentru a fi siguri de succesul proiectului dumneavoastră!

În sus