0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 26.09.2023 la ora 08:20. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Panouri LED


157 Rezultate
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Panou cu LED integrat Fueva5 16,5W 2000 lumeni 21x21 cm, montaj aplicat, lumină neutră, negru
La cumpărarea a 10 buc. :
99,00 lei * / buc.
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineMomentan nu poate fi rezervat
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Plafonieră cu LED integrat Gelux 15W 1500 lumeni, sezor de mișcare, alb
La cumpărarea a 10 buc. :
61,90 lei * / buc.
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Ați vizualizat 72 din 157 rezultate
Pagina 1 din 3
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Panouri LED

Filtre populare în categoria Panouri LED

Panouri LED

Panouri LED

Dacă sunteți în căutarea unor corpuri de iluminat pentru birou sau pentru un spațiu comercial, la Hornbach veti găsi o gamă variată de panouri cu LED pentru interior, de calitate și la prețuri mici! Iluminarea artificială a oricărui spațiu este foarte importantă pentru o bună desfășurare a activităților. Din acest motiv, panourile cu LED reprezintă o alternativă perfectă a sistemelor clasice de iluminat. În funcție de nevoile dumneavoastră, puteți alege dintre lumina caldă sau cea rece, dar și cantitatea necesară de produse pentru spațiul pe care îl aveți la dispoziție.

Panouri LED la Hornbach

De ce să alegeți panourile cu LED de la Hornbach?

Pentru că ne dorim ce e mai bun pentru clienții nostrii, considerăm că unul dintre cele mai importante aspecte ale unei colaborări de succes este calitatea produselor noastre, iar altul este reprezentat de prețurile mereu mici. Din acest motiv, vă oferim o gamă diversificată de corpuri de iluminat interior, pentru a vă întâmpina cu soluții pentru oricare dintre dorințele și nevoile dumneavoastră. În primul rând, produsele pe bază de LED, precum aceste panouri, reprezintă o modalitate foarte bună de a face economie. Consumul redus de energie electrică, dar și rezistența și durabilitatea în timp fac din acestea o alegere foarte populară printre cei care caută soluții ieftine, dar bune pentru iluminatul casei, biroului sau al spațiilor comerciale. Un alt avantaj al panourilor cu LED este distribuirea constantă a luminii, iar acest beneficiu este resimțit mai ales la nivelul ochilor, prin lipsa oboselii specifice expunerii îndelungate la surse de lumină artificială. Design-ul este unul simplu și poate fi adaptat oricărui tip de decor. În oferta Hornbach veți descoperi produse cu diferite forme, precum rotunde, pătrate, dreptunghiulare sau asimetrice. De asemenea, dimensiunile panourilor diferă în funcție de suprafața încăperii unde acestea vor fi montate. De exemplu, pentru cele pătrate, printre dimensiunile existente pe site veți găsi 22x22, 30x30 ori 60x60 cm. Dacă nu sunteți sigur de cantitatea necesară, specialiștii noștri vă stau la dispoziție pentru a vă ajuta! Un alt aspect pe care trebuie să îl luați în considerare atunci când achiziționați un astfel de panou este modul în care poate fi instalat. Astfel, pentru corpurile de iluminat cu LED de pe această pagina puteți alege dintre cele cu montaj aplicat pe suprafața plafonului sau încastrabil într-un tavan fals. Atât prețul achiziționării, cât și cel al mentenanței sunt foarte scăzute, iar acest lucru nu poate reprezenta decât un avantaj pentru bugetul dumneavoastră. În plus, produsele care utilizează tehnologia LED sunt prietenoase cu mediul!

Aici găsiți un excelent raport calitate-preț pentru panourile cu LED!

Hornbach vă pune la dispoziție oferte accesibile atât pentru corpurile de iluminat, cât și pentru accesoriile care vă pot fi necesare. Profesionalismul, calitatea produselor și prețul mic sunt ceea ce ne recomandă clienților noștri. Acum este momentul potrivit să profitați și dumneavoastră de aceste oferte! Pentru a face cele mai potrivite alegeri, pe site-ul Hornbach există serviciul de comparare a produselor, astfel, veți avea garanția că ați achiziționat tot ce vă doreați! O altă opțiune foarte utilă se referă la modalitatea de comandă a produselor pe care le achiziționați din magazinul online. Puteți alege opțiunea de Rezervare și Ridicare, prin intermediul căreia veți selecta obiectele dorite și le veți ridica, personal, din magazinul fizic Hornbach ales.

În sus