0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 26.09.2023 la ora 09:02. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Iluminatul cu LED. Ghid și sfaturi

Iluminatul cu LED. Ghid și sfaturi

Noua stea pe firmamentul LED-urilor! Elegante, cu comandă individuală şi dotate cu cea mai modernă şi eficientă tehnologie LED - panourile cu LED-uri sunt noul trendsetter!

Avantajele iluminatului cu LED-uri

  • Tehnologie LED de ultimă oră, eficientă energetic (60 % economie de energie).
  • Durată mai mare de viaţă comparativ cu corpurile de iluminat cu becuri clasice sau cu halogen.
  • Lumină plină de atmosferă şi accente de culoare cu efect de semnal.
  • Pot fi comandate individual prin intermediul telecomenzii, smartphone-ului sau tabletei.
  • Ideale pentru iluminatul încăperilor, deoarece nu orbesc.
  • Forma constructivă ultraplată este perfectă pentru toate tavanele false şi casetate.

LED Panel Dynamic White

Culoarea luminii acestei lămpi tip panou poate fi ajustată de la alb cald până la alb rece (de la 3000 K până la 6000 K), pentru sincronizarea cu starea dumneavoastră interioară. Sortimentul nostru cuprinde lămpi tip panou de diferite mărimi şi forme.

Pentru iluminatul livingurilor, holurilor, camerelor de copii sau chiar şi pentru băi sunt adecvate panouri mai mici cu LED-uri. În birouri sau cabinete medicale ar trebui să optaţi pentru modele mai mari, pentru a asigura o lumină optimă pentru spaţiul în care lucraţi.

LED Panel Dynamic Color

Cu ajutorul acestor lămpi tip panou, vă puteţi lumina încăperea cu până la 16.000.000 de nuanţe, creând o atmosferă deosebită şi punând accente potrivite în orice ocazie.

Combinaţia perfectă - LED Panels şi LED Stripes

Combinaţi panourile cu LED-uri cu benzile flexibile cu LED-uri , creând astfel o atmosferă foarte deosebită în locuinţa dumneavoastră. Acestea se adaptează fără probleme la orice formă , putând fi aplicate chiar şi pe obiecte rotunde.

Alb sau colorat -alegerea este a dumneavoastră. Cu ajutorul benzilor cu LED-uri, ajungeţi la o economie de până la 80 %. Ele conving prin durata de funcționare deosebit de mare de circa 50.000 de ore.

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus