Avantajele iluminatului cu LED-uri

  • Tehnologie LED de ultimă oră, eficientă energetic (60 % economie de energie).
  • Durată mai mare de viaţă comparativ cu corpurile de iluminat cu becuri clasice sau cu halogen.
  • Lumină plină de atmosferă şi accente de culoare cu efect de semnal.
  • Pot fi comandate individual prin intermediul telecomenzii, smartphone-ului sau tabletei.
  • Ideale pentru iluminatul încăperilor, deoarece nu orbesc.
  • Forma constructivă ultraplată este perfectă pentru toate tavanele false şi casetate.

LED Panel Dynamic White

Culoarea luminii acestei lămpi tip panou poate fi ajustată de la alb cald până la alb rece (de la 3000 K până la 6000 K), pentru sincronizarea cu starea dumneavoastră interioară. Sortimentul nostru cuprinde lămpi tip panou de diferite mărimi şi forme.

Pentru iluminatul livingurilor, holurilor, camerelor de copii sau chiar şi pentru băi sunt adecvate panouri mai mici cu LED-uri. În birouri sau cabinete medicale ar trebui să optaţi pentru modele mai mari, pentru a asigura o lumină optimă pentru spaţiul în care lucraţi.

LED Panel Dynamic Color

Cu ajutorul acestor lămpi tip panou, vă puteţi lumina încăperea cu până la 16.000.000 de nuanţe, creând o atmosferă deosebită şi punând accente potrivite în orice ocazie.

Combinaţia perfectă - LED Panels şi LED Stripes

Combinaţi panourile cu LED-uri cu benzile flexibile cu LED-uri , creând astfel o atmosferă foarte deosebită în locuinţa dumneavoastră. Acestea se adaptează fără probleme la orice formă , putând fi aplicate chiar şi pe obiecte rotunde.

Alb sau colorat -alegerea este a dumneavoastră. Cu ajutorul benzilor cu LED-uri, ajungeţi la o economie de până la 80 %. Ele conving prin durata de funcționare deosebit de mare de circa 50.000 de ore.

Teme care v-ar mai putea interesa