0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 21.03.2023 la ora 07:22. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Sobe teracotă & fontă


11 Rezultate
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Momentan nu se poate comanda onlineRezervare & ridicare
Ați vizualizat 11 din 11 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Sobe teracotă & fontă

Filtre populare în categoria Sobe teracotă & fontă

Sobe de teracotă sau fontă - confort termic și aspect plăcut în locuință

Soba din teracotă și cea din fontă sunt folosite de oameni pentru obținerea căldurii necesare în perioada anotimpului rece, dar și pentru a crea aspectul estetic dorit, mai ales în casele în care amenajarea interioară trebuie să fie una impecabilă. Magazinul HORNBACH vine cu o ofertă largă de astfel de produse, fabricate din materiale de calitate foarte bună, care pot completa cu succes orice design interior.

Sobă din teracotă și fontă de la HORNBACH - Care sunt avantajele lor?

Modelele existente în magazinul nostru sunt fixe sau mobile, destinate încălzirii, gătitului sau ambelor nevoi și au dimensiuni variate, în așa fel încât să se potrivească necesităților dumneavoastră. Sobele sunt fabricate din plăci de teracotă sau din fontă, pot completa orice stil de amenajare - clasic, modern, vintage, rustic și au forme diferite: clasică, pe colț, tip ceaun sau tip cizmă.

Există și modele decorative de sobițe din teracotă, pictate manual, extrem de apreciate și de către designeri, pentru că oferă un aspect rustic interiorului. De asemenea, pentru cei pasionați de gătit, în magazinul HORNBACH există sobe cu plită și cuptor, ideale pentru a prepara rețete ca la mama acasă.

Sobe de teracotă & fontă la prețuri mereu mici - eficiență, rezistență și randament ridicat

Produsele au culori variate, pentru a se încadra în orice spațiu - alb, maro, negru sau verde, au polițe din marmură, rama și ușa cu sticlă și funcționează optim cu lemne, cărbune sau brichete. Dacă vreți să îmbinați utilul cu confortul termic, atunci puteți opta pentru modele de sobe din teracotă mobile la prețuri mici, cu randament de 69,5% și cu reglare aer easy control, cu ajutorul cărora puteți să gătiți în zilele friguroase de iarnă.

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus