0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 21.02.2024 la ora 20:06. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Cărămidă de sticlă


 
 
1 Rezultat
Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Ați vizualizat 1 din 1 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Filtre populare în categoria Cărămidă de sticlă

Cărămidă de sticlă – rezistență și design pentru amenajarea dumneavoastră!

Cărămida de sticlă este un element de design care nu ar trebui să lipsească din nicio locuință, deoarece conferă un aspect nobil și modern în același timp. Cărămida este potrivită pentru a fi folosită drept separator pentru încăperi, fie că este vorba de baie, bucătărie, birou, dormitor sau orice altă încăpere. La HORNBACH găsiți mai multe modele de cărămidă de sticlă potrivite pentru amenajările dumneavoastră, din care puteți alege modelul care se potrivește cel mai bine.

Caracteristicile cărămizii de sticlă – de ce o alegem?

Cărămida de sticlă este un produs solid, impermeabil și estetic, formată din două bucăți de cărămidă concavă, sudate la cald. În acest fel, asigură izolare fonică și termică. Cărămizile de sticlă au mai multe avantaje, printre care faptul că sunt rezistente la foc și șocuri, transmit eficient lumina așa că pot fi folosite în cazul în care vă doriți o baie luminată. Aceste produse se găsesc într-o mare varietate de culori, cum ar fi cele în tonuri de albastru, galben, portocaliu, maro, verde. De asemenea, textura și aspectul cărămizii de sticlă ies în evidență, astfel că HORNBACH vă pune la dispoziție cărămidă de sticlă cu textură de nor, picături de ploaie sau valuri.

Aceste piese au mai multe modalități de montaj: cu mortar, prin lipire sau montare reversibilă, însă indiferent de tipul de montaj pe care îl alegeți, este recomandat ca acesta să fie realizat de către profesioniști. În cazul în care se dorește montajul cărămizii de sticlă în bucătărie, aveți în vedere curățarea ei cu un burete. Dacă sunteți interesați de construcții la roșu, puteți viziona și gama de produse din BCA, cărămidă și boiandrugi de la HORNBACH.

Cărămidă de sticlă la prețuri mici numai la HORNBACH!

Raportul calitate-preț al cărămizii este important și se bazează pe mai multe criterii. Dacă vă doriți să achiziționați unul sau mai multe produse din gama noastră, trebuie doar să plasați o comandă ce poate fi livrată la adresa de domiciliu sau ridicată din cel mai apropiat magazin fizic.

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus