0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
30.11.2023 08:00 - 21:00
01.12.2023 08:00 - 21:00
Aţi imprimat această informaţie în 30.11.2023 la ora 19:20. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Ghid de cumpărături

Cea mai bună hrană umedă pentru câini

Cea mai bună hrană umedă pentru câini

Vreți să alegeți cea mai bună mâncare pentru prietenul blănos? Vreți să-i oferiți un regim alimentar echilibrat, care să-i prelungească viața? V-ați gândit să-i completați hrana uscată cu cea umedă, care miroase plăcut, hidratează optim și care este mult mai ușor de mestecat?

În continuare, aveți posibilitatea să descoperi un top al celor mai bune produse de hrană umedă pentru câini, veți afla cum să alegeți cea mai bună mâncare pentru patrupedul dumneavoastră, care sunt mărcile recomandate, cum să utilizați produsul ales, precum și multe alte detalii utile. În plus, veți afla răspunsuri la întrebările frecvente despre acest subiect foarte important pentru viața sănătoasă și frumoasă a prietenului dumneavoastră blănos.

Cea mai bună hrană umedă pentru câini - Clasificare Top 3

Hrana umedă este o sursă valoroasă de vitamine, minerale și fibre esențiale, fiind preferată pentru că are un gust plăcut și un miros mult mai intens. Este recomandată mai ales pentru câinii care nu beau prea multă apă în timpul zilei, dar și pentru câinii supraponderali, care adoră să mănânce foarte mult. Pe piață există diferite sortimente de hrană umedă pentru câini, ce trebuie să fie aleasă în funcție de vârsta acestora (junior sau adult).

Produs Hrană umedă pentru câini MaraDog cu ficat 1,25 kg Hrană umedă pentru câini Carnilove Adult cu miel și porc mistreț fără cereale și cartofi 400 g Hrană umedă pentru câini Rinti vânat 800 g
Caracteristici Hrana umedă pentru câini are 1,25 kg;
Este alcătuită din cereale, făină de pasăre și subproduse de pasăre, derivate de origine vegetală, uleiuri și grăsimi minerale, vitamina A, vitamina D3 și vitamina E.
Hrana umedă pentru câini are 400 de grame;
Este alcătuită din carne de miel și de mistreț, coacăze, merișoare, zmeură, minerale, ulei de somon;
Se păstrează la loc uscat și răcoros;
Este ideală pentru câinii adulți;
Hrana umedă pentru câini are 800 de grame;
Este alcătuită din carne şi subproduse de origine animală (pui min. 10 %), subproduse de origine vegetală, uleiuri şi grăsimi, minerale;
Este specifică pentru câinii adulți;
Produsul nu are cereale și nici gluten;
Argumente Pro Asigură o creștere și o dezvoltare armonioasă;
Conține ingrediente pentru o digestie bună;
Este ideală pentru nevoile de creștere a câinilor;
Are o aromă foarte plăcută și un miros apetisant;
Este o hrană completă;
Păstrează nivelul de energie al animalului pentru mult timp;
Este potrivit și pentru câinii cu stomacul mai sensibil;
Este un tip de hrană completă;
Raportul calitate - preț este foarte bun;
Argumente Contra După deschidere, cutia trebuie neapărat păstrată în frigider, altfel produsul se va altera; Poate afecta sănătatea danturii, dacă nu este spălat pe dinți după masă; Nu este potrivită pentru juniori;

Cea mai bună hrană umedă pentru câini adulți

Hrana umedă pentru câini adulți este indicată pentru vârstele între 1-7 ani și trebuie să fie echilibrată (proteine și carbohidrați), pentru o dietă sănătoasă. Este important ca stăpânul să ofere hrana umedă doar ca gustare sau recompensă, nu ca regim alimentar obișnuit. După vârsta de 7 ani câinele devine senior, așa că hrana umedă trebuie aleasă pentru a-i păstra vitalitatea și energia, precum și modul său de viață (activ sau sedentar).

Hrană umedă pentru câini FINEVO Sensitive cu carne de cal 800 g

Produsul are o cantitate de hrană umedă de 0,8 kg, fiind alcătuit din inimi de cal, carne, ficat și plămân de cal, supă și minerale. Nu conține aditivi.

Avantaje Dezavantaje
 • este ideală pentru câini cu sensibilități (alergii, intoleranțe);
 • susține bunăstarea pe termen lung a câinelui;
 • nu conține sare, zahăr, coloranți, conservanți, grâu și gluten;are gust foarte bun;
 • favorizează producerea de mizerie în jurul bolului;

Hrană umedă pentru câini Hill's Adult cu vită 370 g

Hrana umedă pentru câini are o cantitate de 379 de grame. Conține carne și produse secundare de origine animală (9% carne de vită), cereale, uleiuri și grăsimi, minerale, produse secundare vegetale.

Avantaje Dezavantaje
 • este un produs complet pentru câini adulți;
 • are o aromă și un gust pe placul animalelor de companie;
 • raportul calitate - preț este foarte bun;
 • conține puține proteine;

Hrană umedă pentru câini Rinti Carne de vită 800 g

Produsul are o greutate de 800 de grame și conține carne de vită, subproduse de origine vegetală, uleiuri și grăsimi, minerale.

Avantaje Dezavantaje
 • are o cantitate optimă de proteine, minerale și vitamine;
 • asigură starea de sănătate animalului de companie;
 • gustul este foarte bun;
 • raportul calitate - preț este excelent;
 • se lipește de dinți și poate să agraveze problemele dentare;

Cea mai bună hrană umedă pentru câini juniori

Hrana umedă pentru câini juniori se recomandă patrupedelor care au o vârstă de până într-un an. Conține mai multe substanțe nutritive, deoarece câinii mici au nevoie de un surplus de proteine, grăsimi și vitamine.

Hrană umedă pentru câini Carnilove Puppy cu somon și curcan fără cereale și cartofi 400 g

Conserva conține 400 g de hrană umedă pentru câini juniori. Compoziția sa este formată din carne de curcan (47%), somon (20%), coacăze, merișoare, zmeură, minerale, ulei de somon.

Avantaje Dezavantaje
 • este potrivită pentru puii de câine;
 • este utilă pentru a întări sistemul imunitar;
 • este indicată pentru alimentația zilnică;
 • proteinele sunt ușor digerabile;
 • poate fi consumată împreună cu mâncarea uscată;
 • nu este indicată câinilor adulți sau seniorilor;

Hrană umedă pentru câini Royal Canin Medium Puppy 140 g

Pliculețul conține 140 de grame de hrană umedă pentru câini junior, din alcătuirea sa făcând parte următoarele ingrediente: carne de origine animală, săruri minerale, uleiuri şi grăsimi, produse derivate și cereale, extracte de proteină vegetală, produse derivate de origine vegetală, drojdii.

Avantaje Dezavantaje
 • răspunde tuturor cerințelor nutriționale ale câinilor de talie medie;
 • asigură sprijinul necesar sistemului imunitar;
 • n-are conservanți și nici coloranți artificiali;
 • are o textură moale, potrivită pentru dinții de lapte;
 • permite amestecarea cu crochetele;
 • nu poate fi ținută toată ziua în bol pentru că se va altera;

Hrană umedă pentru câini Royal Canin Mini Puppy 85 g

Hrana umedă este potrivită pentru câinii de la 2 la 10 luni, conține carne, uleiuri, grăsimi, cereale, săruri minerale, drojdii.

Avantaje Dezavantaje
 • răspunde cu succes nevoilor câinilor de talie mică;
 • asigură dezvoltarea cerebrală optimă;
 • are un gust deosebit și un miros plăcut;
 • plicul conține doar 85 g;

Cum alegeți cea mai bună hrană umedă pentru câini

Pentru a putea cumpăra cea mai bună mâncare pentru câine este important ca stăpânul animalului să țină seama de anumite informații utile. Sfaturile specialiștilor sunt și ele de reținut, dar și vârsta sau preferințele culinare ale blănosului. Printre criteriile de luat în considerare se numără:

 • Vârsta câinelui. În funcție de dezvoltarea patrupedului sunt întâlnite în comerț următoarele tipuri de hrană umedă: starter, pentru juniori, pentru adulți și seniori. Dacă pentru pui și juniori este nevoie de un conținut bogat de proteine carbohidrați și grăsimi, pentru adulți și seniori nu va mai fi nevoie de surplus de proteină. De asemenea, este bine de ținut cont dacă animalul este activ sau mai puțin jucăuș;

Educarea corecta a cainilor

 • Calitatea hranei. Există mai multe tipuri de hrană din acest punct de vedere: economică (cea mai ieftină și mai puțin indicată de nutriționiști), având un procent redus de proteină animală și un conținut de aditivi artificiali, hrana premium, cea mai populară dintre toate, având un conținut echilibrat de ingrediente și hrana super premium, cel mai bun tip existent pe piață la acest moment;
 • Nevoile speciale ale animalului de companie. În alegerea hranei umede potrivite trebuie să se aibă în vedere și problemele medicale ale câinelui. Unii dintre ei sunt alergici, alții suferă de boli renale sau de artrită, poate chiar de diabet. În aceste condiții, hrana trebuie să conțină sau nu anumite ingrediente;
 • Ingredientele. Calitatea lor este foarte importantă. Când citește lista de pe conservă sau plic, stăpânul trebuie să ia seama la primele 5 ingrediente. Dacă indicele de proteină este mai mare, atunci alegerea este foarte bună. În plus, produsul trebuie să conțină și cereale și legume, deoarece câinele este un animal omnivor și are nevoie de aminoacizi esențiali, care să-i asigure energia;
 • Talia. Un alt parametru de selecție important pentru alegerea hranei umede pentru câini este legat de dimensiunile acestuia. Un animal de talie mică nu va dezvolta rahitism dacă nu va fi hrănit cu hrană pentru juniori specială, însă un câine de talie mare da, pentru ca acesta are nevoie din belșug de calciu, fosfor și vitamina C;

 • Prețul. Produsele care costă mai mult și sunt fabricate de branduri de renume sunt mai calitative în comparație cu cele mai puțin populare, cu prețuri mici. Alegerea produsului potrivit trebuie să aibă în vedere și acest aspect.

Mărci recomandate de Hornbach.ro

Printre mărcile de hrană umedă pentru câini recomandate de Hornbach.ro se numără MaraDog, Royal Canin, Carnilove sau Rinti. Acești producători se străduiesc și reușesc cu succes să păstreze standardele ridicate pentru a păstra clienții mulțumiți și animalele fericite și sănătoase.

Marca MaraDog

MaraDog este un brand ce se remarcă prin calitatea ingredientelor folosite și grija permanentă pe care o manifestă față de animalele de companie, asigurandu-le o dezvoltare armonioasă. Formulele de hrană folosite acoperă în totalitate nevoile nutriționale ale câinilor, fiind testate de specialiști și nutriționiști. Prețurile produselor sunt accesibile.

Hranirea cainilor

Marca Carnilove

Brandul Carnilove este cunoscut în întreaga lume. A apărut în Cehia și exportă cantități impresionante de hrană anual, în peste 55 de țări. Hrana este obținută din carne de cea mai bună calitate, alături de legume, fructe, ierburi aromatice, vitamine, proteine și alți nutrienți esențiali. Cu ajutorul celor mai moderne metode și tehnologii, brandul a reușit să se încadreze în necesitățile alimentare ale patrupezilor, oferind hrană premium și superpremium.

Marca Rinti

Brandul Rinti este ideal, pentru că oferă câinelui o nutriție corectă, deoarece conține bucăți de carne (fără carne procesată), astfel acoperind cerințele nutriționale ale animalului într-un mod cât mai aproape de cel natural. Poate fi considerată o alternativă excelentă la dietele oferite doar de către medicul veterinar.

Cum se utilizează cea mai bună hrană umedă pentru câini

Hrana umedă trebuie să fie utilizată ținând cont de recomandările producătorului, care sunt înscrise pe etichetă. Dacă se va depăși cu mult porția recomandată, atunci câinele ar putea deveni obez și ar avea probleme de sănătate. Instrucțiunile de pe produs sunt, totuși, doar linii directoare, existând situații în care câinii pot avea nevoie de o cantitate mai mare sau mai mică de hrană umedă. Cantitatea de mâncare necesară este influențată de nivelul de activitate, de vârstă, perioada din an, alăptare, boală etc.

Puii de câine care nu sunt alăptați, trebuie hrăniți cu lapte praf, formulă ce se găsește la farmacia veterinară. Când sunt mici mănâncă la 2-3 ore, iar de la trei săptămâni deja încep să mănânce mai divers. Formulele starter sunt indicate pentru ei, dar și hrana umedă pentru juniori, chiar și mâncarea uscată înmuiată în puțină apă, pentru a putea fi mai ușor înghițită, ar fi o bună soluție. Folosirea unui dispenser poate deveni o soluție foarte bună, acesta putând fi umplut pentru mai multe zile cu hrană uscată. Hrana umedă, însă, nu poate fi pusă în bol pentru mai multe zile, deoarece se va altera, schimbându-și mirosul și gustul.

Hranirea corecta a cainilor

În concluzie, stăpânii trebuie să se informeze în cele mai mici detalii despre tot ce înseamnă hrana potrivită pentru animalelor lor, în acest fel oferindu-le posibilitatea de a se dezvolta armonios și de a rămâne mereu sănătoase și energice.

Întrebări și răspunsuri frecvente despre cea mai bună hrană umedă pentru câini

Cum alegeți cea mai bună hrană umedă pentru câini?

Hrana umedă pentru câini trebuie aleasă în funcție de vârsta câinelui, de calitate, nevoi speciale, ingrediente, talia animalului, brand, preț.

Care sunt avantajele hranei umede pentru câini?

Avantajele hranei umede pentru câini sunt: are gust și miros mai intens, conținutul de apă este mai mare și este indicată pentru animalele supraponderale.

Este posibilă combinarea hranei uscate cu cea umede pentru câini?

Da, este posibilă, dar nu în amestec, ci la mese diferite.

Care este cea mai bună mâncare umedă pentru câinii juniori?

Cea mai bună hrană umedă pentru câinii juniori este cea care oferă mai multă proteină.

Care este diferența între hrana umedă economică, premium și superpremium pentru căței?

Hrana umedă economică este ieftină și mai puțin recomandată de nutriționiști, având puțină proteină, hrana premium este cea mai populară, cu un conținut ridicat de proteine, iar mâncarea super premium este de calitate superioară, mai scumpă.

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus