0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 22.02.2024 la ora 15:09. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Green Factory

Green Factory

Stilul Industrial Chic se întâlnește cu naturalețea. Cu plante, mobilier vintage și materiale textile calde, stilul de amenajare mai degrabă auster devine unul confortabil. Nuanțele maronii dau o notă de pământ spațiului și asigură un sentiment de stare de bine.

Lemn și beton – cum se potrivesc? Noi considerăm că extrem de bine. Din fuziunea elementelor naturale cu cele industriale rezultă un mix interesant, care pe de o parte creează un confort modern și, pe de altă parte, asigură mai multă vitalitate între cei patru pereți proprii.

Green Factory este un stil de amenajare deloc complicat, care se bazează pe contraste între cald și rece, precum și între aspru și neted. Materialele textile calde, plantele verzi cu frunze mari și mobilierul vintage conferă un caracter blând și cimentului, oțelului și sticlei. Gama de culori nu omite nicio nuanță de maro, asigurând astfel liniște și o atmosferă care oferă senzația de bine.

Perfect pentru toți cei pentru care urmele de folosire și o scânteie de laissez-faire fac ca viața să merite trăită.

 green factory 01
Arată produsele +
 green factory 02
Arată produsele +

Mixarea culorilor în tendințe

Nu trebuie decât să priviți catalogul de culori și să vă alegeți culorile dorite. Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? Colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

farbkarte green factory

Stiluri de amenajare care v-ar mai putea interesa

În sus