0 Listă favorite 0 Coşul meu
Hornbach Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 0310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 28.01.2022 la ora 10:02. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

AVITAL - Marca pentru baterii pentru chiuvete și lavoare & capete de duș

Timp de lectură 8 min.
AVITAL Marca pentru baterii de baie

O baterie este mai mult decât un obiect funcțional. Aceasta poate fi integrată cu stil în ambianța spațiului în care este amplasată și poate aduce și accente de design. Bateriile AVITAL pentru baie și bucătărie sunt disponibile într-o gamă variată, pentru toate stilurile.

Faptul că stilul nu trebuie să fie costisitor, în ciuda cerințelor înalte cu privire la design și calitate, este demonstrat prin prețurile atractive ale bateriilor AVITAL.

Asta înseamnă marca AVITAL

 • calitate de marcă garantată;
 • funcții inovatoare;
 • design atractiv la cel mai bun preț;
 • ușor de utilizat;
 • componente certificate conform normelor în vigoare.

AICI puteți consulta și descărca broșura AVITAL. (PDF, 12.762 KB)

 • AVITAL baterii de baie si pare de dus 01
 • AVITAL baterii de baie si pare de dus 07
 • AVITAL baterii de baie si pare de dus 08
 • AVITAL baterii de baie si pare de dus 01
 • AVITAL baterii de baie si pare de dus 05
 • AVITAL baterii de baie si pare de dus 02
 • AVITAL baterii de baie si pare de dus 03
 • AVITAL baterii de baie si pare de dus 04
 • AVITAL baterii de baie si pare de dus 09
 • AVITAL baterii de baie si pare de dus 06
din

Sfaturi pentru îngrijirea suprafeței cromate a bateriilor

Nu folosiți bureți abrazivi sau detergenți abrazivi pentru a vă curăța robinetul. Detergenții cu solvenți sau acizi, agenții de îndepărtare a calcarului, oțetul de uz casnic și agenții de curățare cu acid acetic pot, de asemenea, să deterioreze bateriile AVITAL.

Curățați-vă robinetul doar cu puțin săpun și o cârpă umedă. Puteți evita cu ușurință petele de calcar: uscați robinetul după fiecare utilizare.

Funcții inovatoare pentru confort maxim

Bateriile AVITAL nu numai că arată bine, dar impresionează și prin ușurința utilizării și tehnologia sofisticată. Obiectivul AVITAL este de a vă oferi cel mai înalt grad de confort posibil în baie și bucătărie.

Folosirea apei și a energiei într-un mod responsabil pentru mediul înconjurător este de asemenea, un aspect important care joacă un rol major în proiectarea bateriilor AVITAL. Acesta este motivul pentru care AVITAL investește în cercetare și dezvoltare.

Montaj ușor

Instalarea bateriilor nu a fost niciodată mai ușoară: inovatorul sistem de instalare AVITAL Top Mount® permite fixarea bateriei AVITAL rapid și ușor de sus, fără scule speciale. Robinetul poate fi instalat în baie sau bucătărie folosind unelte standard Allen fără a fi nevoie să lucrați sub chiuvetă sau sub blat.

AVITAL Top Mount instalare

Credeți că instalarea unei baterii cu duș de mână este complicată și necesită timp? Este ceva de înțeles, deoarece unii producători cer foarte mult de la clienții lor, de exemplu instrumente și expertiză speciale.

Nu și AVITAL! Sistemul Easy-click face conectarea bateriilor de bucătărie cu capete de duș extensibile să fie un joc de copii. Furtunul este ușor și rapid atașat la contraparte - nici măcar nu aveți nevoie de unelte. Doar faceți clic și gata!

AVITAL sistemul Easy Click

Funcții utile

Am pățit-o aproape toți: în timp ce faceți baie, atingeți din greșeală bateria și poate fi dureros dacă e fierbinte.

Bateriile cu termostat de la AVITAL cu funcția ProTherm au un canal special de răcire în interiorul lor. Acest canal de răcire creează o barieră eficientă între apa caldă și exteriorul bateriei. Robinetul nu este niciodată mai fierbinte decât temperatura apei din amestecul de apă distribuit și se previne opărirea.

AVITAL functia ProTherm termostat

Folosire simplă

Confortul are o importanță aparte? Atunci, cu AVITAL ați atins punctul pe care îl ținteați. Descoperiți posibilitățile!

Igienic și practic: bateriile cu senzori de la AVITAL permit funcționarea fără contact. În baie sau în bucătărie, uneori este pur și simplu practic să eviți să acționezi mânerul pentru ca apa să curgă. Astfel, este de ajuns să ții mâinile murdare pentru scurt timp în fața senzorului bateriei și să te bucuri de o folosire fără contact.

Baterie de baie cu senzor

Bateriile AVITAL cu funcția push pot fi folosite cu o simplă apăsare de buton.

Pentru mai multă igienă: flux intern de apă

Parele de duș AVITAL sunt echipate cu o conductă internă separată pentru apă, realizată din plastic. Acest lucru asigură o calitate și mai bună a apei și longevitate.

Para de dus

Soluții pentru cazane, boilere și rezervoare pentru apă caldă

Aveți un boiler acasă? AVITAL are, de asemenea, soluția potrivită: baterii pentru presiune joasă, special create pentru boilere și instanturi pentru apă caldă. Acestea au două conexiuni. Un furtun este folosit pentru conectarea la rețeaua de apă rece, celelalte două furtunuri sunt instalate pe boiler.

Când instalați o baterie pentru presiune joasă, există ceva care necesită atenția dumneavoastră: trebuie să introduceți în furtun unul dintre cele două limitatoare de debit - incluse cu bateriile noi. Limitatorul de debit pe care trebuie să îl alegeți depinde de presiunea inițială și de capacitatea de stocare.

Baterie de baie pentru presiune joasa

Piese de schimb pentru baterii

Furtunuri de racordare, garnituri, duze de amestecare, perlatoare de schimb - la AVITAL există multe piese de schimb pentru bateriile dumneavoastră. Păstrați modelul bateriei respective la îndemână dacă doriți să determinați piesa de schimb potrivită.

Ce ar trebui să luați în considerare atunci când folosiți o baterie pentru presiune joasă

Dacă instalați o baterie pentru presiune joasă, robinetul poate picura uneori. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că robinetul este spart. Aceasta este o măsură de securitate necesară din punct de vedere tehnic și este complet normală.

În sistemul fără presiune, apa este disponibilă prin rezervorul mic de stocare al boilerului la conducta de alimentare cu apă caldă la baterie și chiar la robinet. Acest lucru este necesar pentru a menține sistemul liber de presiune atunci când volumul apei variază în funcție de temperatură. Dacă apa se extinde atunci când este încălzită, poate curge peste punctul cel mai înalt (poate varia în funcție de designul bateriei). Aceasta înseamnă că apa va picura chiar și atunci când robinetul este închis.

Puteți reduce frecvența cu care se scurge apa când robinetul este închis. Setați un nivel scăzut de încălzire al boilerului și utilizați apă caldă numai atunci când aveți nevoie de ea.

Funcționalitate și tehnologii de la AVITAL

AVITAL lucrează în permanență la obținerea unor îmbunătățiri sustenabile pentru baie și bucătărie. De aceea, bateriile AVITAL sunt în pas cu cele mai moderne tehnologii și oferă confort de utilizare ridicat. Suplimentar, toate bateriile AVITAL conțin un cartuș ceramic.

Pictograme AVITAL

Diversele inovații și tehnologii sunt prezentate pentru bateriile AVITAL prin următoarele pictograme . Le vedeți întotdeauna în partea stângă, alături de explicația corespunzătoare.

Hornbach
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Tehnologiile AVITAL
1
Perlator reglabil

Datorită perlatorului reglabil, jetul de apă poate fi modificat în unghiul dorit.

2
Easy Change

Perlatorul bateriei poate fi demontat foarte simplu, cu ajutorul unei monede și schimbat, respectiv curățat.

3
Easy Clean

Calcarul poate fi eliminat rapid și simplu cu degetul.

4
Oprire a apei

Funcție de oprire a apei pe capetele de duș, pentru economisirea apei.

5
Duș cu amestec de aer

Apa îmbogățită cu aer este deosebit de moale.

6
Easy Clean

Duzele din cauciuc de pe para de duș permit îndepărtarea calcarului cu o mână.

7
Pară de duș cu funcție de reglare

Jetul de duș poate fi reglat cu ușurință prin simpla apăsare a întrerupătorului.

8
Flux intern de apă

Dușurile sunt echipate cu o conductă de apă internă, separată, realizată din plastic.

9
Tehnologia ProTherm

Tehnologia ProTherm împiedică creșterea temperaturii carcasei bateriei cu termostat peste temperatura setată și reduce considerabil pericolul unei arsuri.

10
Baterie cu senzor

Senzorul permite o utilizare fără atingere și igienică.

11
Funcția Push

Funcția Push facilitează o utilizare simplă a bateriei prin apăsarea butonului. Jetul de apă este declanșat printr-o singură apăsare de buton, dacă se mai apasă o dată, apa se oprește.

12
Suport magnetic

Bateria poate fi îndepărtată ușor și rapid din suport și se poate fixa înapoi după utilizare.

13
Easy Click

Permite o fixare rapidă a furtunului de duș fără utilizare de scule.

14
Montaj rapid

Timpul de montaj se diminuează considerabil datorită numărului redus de piese individuale.

15
Top Mount®

Această tehnologie facilitează un montaj simplu de sus, fără a fi necesare unelte speciale.

16
Baterie joasă presiune

Potrivit pentru rezervor de apă caldă fără boiler! Bateria deține cele trei racorduri necesare: două pentru rezervor și unul robinetul colțar.

Calitate de marcă cu garanție

Pentru a vă bucura pentru o perioadă lungă de timp de bateria dumneavoastră, bateriile AVITAL sunt supuse, în timpul producției, controalelor de calitate deosebit de stricte. Tehnica de producție modernă și cele mai înalte standarde tehnice vă oferă o baterie sau o pară de duș de marcă, de calitate garantată. AVITAL îmbină astfel în mod unic designul de top cu cea mai înaltă calitate de marcă.

Bateriile AVITAL dețin suplimentar:

 • Furtunuri de racordare certificate (verificate DVGW).
 • Calitate conform normelor pentru toate componentele bateriei.
 • Cartușele bateriilor AVITAL rezistă 170.000 de cicluri. Norma prevede 70.000 de cicluri.

Ce înseamnă ciclul unei baterii?

Un ciclu = bateria este deschisă, întoarsă la stânga, întoarsă la dreapta, apoi închisă.

AVITAL vă oferă următoarele garanții:

Avital garantie 10 ani

Garanția pentru calitate *

Beneficiați pentru toate bateriile AVITAL de o garanție de calitate de 10 ani pentru defecte de fabricație, construcție sau de material.

Avital garantie 2 ani

Garanție pentru consumabile *

Beneficiați suplimentar pentru toate bateriile AVITAL de o garanție de 2 ani pentru consumabile.

Avital garantie 30 ani

Garanție pentru piese de schimb *

AVITAL și HORNBACH nu vă vor dezamăgi. Garantat!
Pentru bateria dumneavoastră AVITAL veți obține și peste 30 de ani piesa de schimb necesară.

Avital garantie 5 ani

Garanție pentru pare și capete de duș

Parele și capetele de duș AVITAL beneficiază de o garanție de 5 ani.

* Toate garanțiile conform condițiilor de garanție AVITAL.

Comparația mărcilor indică diferențele:

  AVITAL Grohe Hansgrohe
Defecte de fabricație 10 ani 5 ani 5 ani
Consumabile 2 ani - -

Teme care v-ar mai putea interesa

Montarea bateriei pentru duș

Bateria veche nu mai face față? Vă arătăm cu puteți monta o nouă baterie sau pară de duș.

În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x
HORNBACH