Asta înseamnă marca AVITAL

 • calitate de marcă garantată.
 • funcții inovatoare.
 • design atractiv la cel mai bun preț.

AICI puteți consulta și descărca broșura AVITAL. (PDF, 12.762 KB)


Confort excelent de deservire și tehnologii rafinate

AVITAL lucrează în permanență la obținerea unor îmbunătățiri sustenabile pentru baie și bucătărie. De aceea, bateriile AVITAL sunt în pas cu cele mai moderne tehnologii și oferă confort de utilizare ridicat. Suplimentar, toate bateriile AVITAL conțin un cartuș ceramic.

Pictograme AVITAL

Diversele inovații și tehnologii sunt prezentate pentru bateriile AVITAL prin următoarele pictograme . Le vedeți întotdeauna în partea stângă, alături de explicația corespunzătoare.

Hornbach
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.
Tehnologiile AVITAL

Calitate de marcă cu garanție

Pentru a vă bucura pentru o perioadă lungă de timp de bateria dumneavoastră, bateriile AVITAL sunt supuse, în timpul producției, controalelor de calitate deosebit de stricte. Tehnica de producție modernă și cele mai înalte standarde tehnice vă oferă o baterie de marcă de calitate garantată. AVITAL îmbină astfel în mod unic designul de top cu cea mai înaltă calitate de marcă.

AVITAL vă oferă următoarele garanții:

Garanția pentru calitate
Avital garantie 10 ani

Beneficiați pentru toate bateriile AVITAL de o garanție de calitate de 10 ani pentru defecte de fabricație, construcție sau de material.

Garanție pentru consumabile
Avital garantie 2 ani

Beneficiați suplimentar pentru toate bateriile AVITAL de o garanție de 2 ani pentru consumabile.

Garanție pentru piese de schimb
Avital garantie 30 ani

AVITAL și HORNBACH nu vă vor dezamăgi. Garantat!
Pentru bateria dumneavoastră AVITAL veți obține și peste 30 de ani piesa de schimb necesară.

Bateriile AVITAL dețin suplimentar:

  • Furtunuri de racordare certificate (verificate DVGW)
  • Calitate conform normelor pentru toate componentele bateriei
  • Cartușele bateriilor AVITAL rezistă 170.000 de cicluri. Norma prevede 70.000 de cicluri.
 • * Toate garanțiile conform condițiilor de garanție AVITAL.

Comparația mărcilor indică diferențele:

  Avital Grohe Hansgrohe
Defecte de fabricație 10 ani 5 ani 5 ani
Consumabile 2 ani - -

Condiții de garanție

Produsele cu marca AVITAL au fost produse în conformitate cu cele mai moderne metode de fabricație, fiind supuse unui control permanent și strict de calitate.

HORNBACH Centrala SRL, str. Hornbach nr. 17-21, Domnești, jud. Ilfov, cod 077090 (denumit în continuare Garant) garantează, conform dispozițiilor de mai jos, pentru calitatea pieselor de uzură ale bateriilor sanitare ale mărcii Avital.

Condiții de garanție pentru bateriile sanitare marca AVITAL

1. Termenul de garanție

Termenul de garanție este de 10 ani. Termenul de garanție începe de la data cumpărării. Vă rugăm să păstrați în condiții bune bonul fiscal original sau factura fiscală originală, pentru a dovedi data achiziției.

2. Conținutul garanției

Garanția se aplică exclusiv pentru defecte de fabricație sau de material ale bateriilor sanitare AVITAL. Garanția se aplică numai în cazul utilizării pentru uz personal a articolului. Garanția nu se aplică în cazul defectelor cauzate de

 • montaj sau de racord defectuos,
 • de manipulare sau de utilizare necorespunzătoare,
 • de întreținere sau de curățare necorespunzătoare sau insuficientă,
 • de utilizarea forței excesive sau de deteriorare intenționată,
 • de utilizarea unor piese de schimb care nu sunt originale sau
 • de influențe chimice neconforme destinației de utilizare

Garanția nu se aplică în cazul unor defecte sau în cazul unor deteriorări ale componentelor electrice (de ex. LED-uri sau tehnologia senzorilor) sau deteriorări ale pieselor de uzură (de ex. cartușe, duze de mixare, furtunuri de duș, garnituri de etanșare sau scurgeri pivotante), cauzate de uzura normală.

În cazul unor deteriorări ale pieselor de uzură intervine garanția de 2 ani pentru piese de uzură acordată de firma AVITAL. Garanția nu include nici daunele colaterale, nici daunele indirecte și nici posibilele costuri de montare și de demontare.

3. Drepturi legale

Garanția nu limitează drepturile dumneavoastră prevăzute în legislația cu privire la garanții și la răspunderea pentru produse.

4. Serviciile aferente garanției

Pe durata garanției, garantul va examina articolul defect care i se prezintă, pentru a constata dacă s-a produs cazul de garanție. În cazul producerii riscului garantat, garantul va repara sau va înlocui articolul respectiv pe propria sa cheltuială. În cazul în care articolul respectiv nu mai poate fi livrat la momentul producerii cazului de garanție, garantul are dreptul să înlocuiască articolul cu un produs similar.

Articolul defect înlocuit sau piesele defecte înlocuite ale acestuia trec în proprietatea garantului. Serviciile aferente garanției (reparație sau înlocuire) nu conduc la prelungirea termenului de garanție. Prestarea serviciilor de garanție nu conduce la acordarea unui nou termen de garanție.

Condiții de garanție pentru perele şi pentru sistemele de duş marca AVITAL

Produsele mărcii Avital au fost produse în conformitate cu cele mai moderne metode de fabricație, fiind supuse unui control permanent și strict de calitate.
HORNBACH Centrala SRL, str. Hornbach nr. 17-21, Domnești, jud. Ilfov, cod 077090 (denumit în continuare Garant) garantează, conform dispozițiilor de mai jos, pentru calitatea produselor „pară de duș” ale mărcii Avital.

1. Termenul de garanție

Termenul de garanție este de cinci ani. Termenul de garanție începe de la data cumpărării. Vă rugăm să păstrați în condiții bune bonul fiscal original sau factura fiscală originală, pentru a dovedi data achiziției.

2. Conținutul garanției

Garanția se aplică exclusiv pentru defecte de fabricație sau de material ale produselor „pară de duș”. Garanția se aplică numai în cazul utilizării pentru uz personal a articolului.

Garanția nu se aplică în cazul defectelor cauzate de

 • transport sau de funcționarea de probă,
 • montaj sau de racord defectuos,
 • de manipulare sau de utilizare necorespunzătoare,
 • de întreținere sau de curățare necorespunzătoare sau insuficientă,
 • de utilizarea forței excesive sau de deteriorare intenționată,
 • de utilizarea unor piese de schimb care nu sunt originale sau
 • de influențe chimice neconforme destinației de utilizare, de pătrunderea unor impurități din apă sau de depuneri de calcar

Garanția nu se aplică în cazul deteriorării pieselor de uzură, ca de ex. garnituri de etanșare, cauzate de uzura normală. Garanția nu include nici daunele colaterale, nici daunele indirecte.

3. Serviciile aferente garanției

Pe durata garanției, garantul va examina articolul defect care i se prezintă, pentru a constata dacă s-a produs cazul de garanție. În cazul producerii riscului garantat, garantul va repara sau va înlocui articolul respectiv pe propria sa cheltuială. În cazul în care articolul respectiv nu mai poate fi livrat la momentul producerii cazului de garanție, garantul are dreptul să înlocuiască articolul cu un produs similar. Articolul defect înlocuit sau piesele defecte înlocuite ale acestuia trec în proprietatea garantului.

Serviciile aferente garanției (reparație sau înlocuire) nu conduc la prelungirea termenului de garanție. Prestarea serviciilor de garanție nu conduce la acordarea unui nou termen de garanție.

4. Solicitarea garanției

Pentru solicitarea garanției, vă rugăm să vă adresați celui mai apropiat magazin HORNBACH. Coordonatele acestuia le găsiți la adresa www.hornbach.ro.

Sau contactați garantul la următoarea adresă de e-mail: onlineshop@hornbach.ro.

Garanția poate fi solicitată numai prezentând bonul fiscal original sau factura fiscală originală.

5. Drepturi legale

Garanția nu limitează drepturile dumneavoastră prevăzute în legislația cu privire la garanții și la răspunderea pentru produse.

Condiții de garanție pentru piesele de uzură ale bateriilor sanitare marca Avital

Aceste produse ale mărcii Avital au fost produse în conformitate cu cele mai moderne metode de fabricație, fiind supuse unui control permanent și strict de calitate.
HORNBACH Centrala SRL, str. Hornbach nr. 17-21, Domnești, jud. Ilfov, cod 077090 (denumit în continuare Garant) garantează, conform dispozițiilor de mai jos, pentru calitatea produselor „piese de uzură ale bateriilor sanitare” ale mărcii Avital.

1. Termenul de garanție

Termenul de garanție este de doi ani. Termenul de garanție începe de la data cumpărării. Vă rugăm să păstrați în condiții bune bonul fiscal original sau factura fiscală originală, pentru a dovedi data achiziției.

2. Conținutul garanției

Garanția se aplică exclusiv pentru defecte de fabricație sau de material ale pieselor de uzură (cartușe, duze de mixare, furtunuri de duș, garnituri de etanșare sau scurgeri pivotante ale bateriilor sanitare) marca AVITAL. Garanția se aplică numai în cazul utilizării pentru uz personal a articolului.

Garanția nu se aplică în cazul defectelor cauzate de

 • montaj sau de racord defectuos,
 • de manipulare sau de utilizare necorespunzătoare,
 • de întreținere sau de curățare necorespunzătoare sau insuficientă,
 • de utilizarea forței excesive sau de deteriorare intenționată,
 • de utilizarea unor piese de schimb care nu sunt originale sau
 • de influențe chimice neconforme destinației de utilizare

Garanția nu include nici daunele colaterale, nici daunele indirecte și nici posibilele costuri de montare și de demontare.

3. Serviciile aferente garanției

Pe durata garanției, garantul va examina articolul defect care i se prezintă, pentru a constata dacă s-a produs cazul de garanție. În cazul producerii riscului garantat, garantul va repara sau va înlocui articolul respectiv pe propria sa cheltuială. În cazul în care articolul respectiv nu mai poate fi livrat la momentul producerii cazului de garanție, garantul are dreptul să înlocuiască articolul cu un produs similar. Articolul defect înlocuit sau piesele defecte înlocuite ale acestuia trec în proprietatea garantului.

Serviciile aferente garanției (reparație sau înlocuire) nu conduc la prelungirea termenului de garanție. Prestarea serviciilor de garanție nu conduce la acordarea unui nou termen de garanție.

4. Solicitarea garanției

Pentru solicitarea garanției, vă rugăm să vă adresați celui mai apropiat magazin HORNBACH. Coordonatele acestuia le găsiți la adresa www.hornbach.ro.

Sau contactați garantul la următoarea adresă de e-mail: onlineshop@hornbach.ro.

Garanția poate fi solicitată numai prezentând bonul fiscal original sau factura fiscală originală.

5. Drepturi legale

Garanția nu limitează drepturile dumneavoastră prevăzute în legislația cu privire la garanții și la răspunderea pentru produse.

Aici pot fi consultate și tot de aici pot fi descărcate condiţiile de garanţie pentru AVITAL:

Teme care v-ar mai putea interesa

Montarea bateriei pentru duș

Bateria veche nu mai face față? Vă arătăm cu puteți monta o nouă baterie sau pară de duș.