0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 08.06.2023 la ora 07:29. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

AVITAL - Marca pentru baterii pentru chiuvete și lavoare & capete de duș

Timp de lectură 13 min.
AVITAL - Marca pentru baterii pentru chiuvete și lavoare & capete de duș

O baterie este mai mult decât un obiect funcțional. Aceasta poate fi integrată cu stil în ambianța spațiului în care este amplasată și poate aduce și accente de design. Bateriile AVITAL pentru baie și bucătărie sunt disponibile într-o gamă variată, pentru toate stilurile.

Faptul că stilul nu trebuie să fie costisitor, în ciuda cerințelor înalte cu privire la design și calitate, este demonstrat prin prețurile atractive ale bateriilor AVITAL.

Asta înseamnă marca AVITAL

 • calitate de marcă garantată;
 • funcții inovatoare;
 • design atractiv la cel mai bun preț;
 • ușor de utilizat;
 • componente certificate conform normelor în vigoare.

AICI puteți consulta și descărca broșura AVITAL. (PDF, 12.762 KB)

 • 
			AVITAL baterii de baie si pare de dus 01
 • 
			AVITAL baterii de baie si pare de dus 07
 • 
			AVITAL baterii de baie si pare de dus 08
 • 
			AVITAL baterii de baie si pare de dus 01
 • 
			AVITAL baterii de baie si pare de dus 05
 • 
			AVITAL baterii de baie si pare de dus 02
 • 
			AVITAL baterii de baie si pare de dus 03
 • 
			AVITAL baterii de baie si pare de dus 04
 • 
			AVITAL baterii de baie si pare de dus 09
 • 
			AVITAL baterii de baie si pare de dus 06

Sfaturi pentru îngrijirea suprafeței cromate a bateriilor

Nu folosiți bureți abrazivi sau detergenți abrazivi pentru a vă curăța robinetul. Detergenții cu solvenți sau acizi, agenții de îndepărtare a calcarului, oțetul de uz casnic și agenții de curățare cu acid acetic pot, de asemenea, să deterioreze bateriile AVITAL.

Curățați-vă robinetul doar cu puțin săpun și o cârpă umedă. Puteți evita cu ușurință petele de calcar: uscați robinetul după fiecare utilizare.

Funcții inovatoare pentru confort maxim

Bateriile AVITAL nu numai că arată bine, dar impresionează și prin ușurința utilizării și tehnologia sofisticată. Obiectivul AVITAL este de a vă oferi cel mai înalt grad de confort posibil în baie și bucătărie.

Folosirea apei și a energiei într-un mod responsabil pentru mediul înconjurător este de asemenea, un aspect important care joacă un rol major în proiectarea bateriilor AVITAL. Acesta este motivul pentru care AVITAL investește în cercetare și dezvoltare.

Montaj ușor

Instalarea bateriilor nu a fost niciodată mai ușoară: inovatorul sistem de instalare AVITAL Top Mount® permite fixarea bateriei AVITAL rapid și ușor de sus, fără scule speciale. Robinetul poate fi instalat în baie sau bucătărie folosind unelte standard Allen fără a fi nevoie să lucrați sub chiuvetă sau sub blat.

AVITAL Top Mount instalare

Credeți că instalarea unei baterii cu duș de mână este complicată și necesită timp? Este ceva de înțeles, deoarece unii producători cer foarte mult de la clienții lor, de exemplu instrumente și expertiză speciale.

Nu și AVITAL! Sistemul Easy-click face conectarea bateriilor de bucătărie cu capete de duș extensibile să fie un joc de copii. Furtunul este ușor și rapid atașat la contraparte - nici măcar nu aveți nevoie de unelte. Doar faceți clic și gata!

AVITAL sistemul Easy Click

Funcții utile

Am pățit-o aproape toți: în timp ce faceți baie, atingeți din greșeală bateria și poate fi dureros dacă e fierbinte.

Bateriile cu termostat de la AVITAL cu funcția ProTherm au un canal special de răcire în interiorul lor. Acest canal de răcire creează o barieră eficientă între apa caldă și exteriorul bateriei. Robinetul nu este niciodată mai fierbinte decât temperatura apei din amestecul de apă distribuit și se previne opărirea.

AVITAL functia ProTherm termostat

Folosire simplă

Confortul are o importanță aparte? Atunci, cu AVITAL ați atins punctul pe care îl ținteați. Descoperiți posibilitățile!

Igienic și practic: bateriile cu senzori de la AVITAL permit funcționarea fără contact. În baie sau în bucătărie, uneori este pur și simplu practic să eviți să acționezi mânerul pentru ca apa să curgă. Astfel, este de ajuns să ții mâinile murdare pentru scurt timp în fața senzorului bateriei și să te bucuri de o folosire fără contact.

Baterie de baie cu senzor

Bateriile AVITAL cu funcția push pot fi folosite cu o simplă apăsare de buton.

Pentru mai multă igienă: flux intern de apă

Parele de duș AVITAL sunt echipate cu o conductă internă separată pentru apă, realizată din plastic. Acest lucru asigură o calitate și mai bună a apei și longevitate.

Para de dus

Soluții pentru cazane, boilere și rezervoare pentru apă caldă

Aveți un boiler acasă? AVITAL are, de asemenea, soluția potrivită: baterii pentru presiune joasă, special create pentru boilere și instanturi pentru apă caldă. Acestea au două conexiuni. Un furtun este folosit pentru conectarea la rețeaua de apă rece, celelalte două furtunuri sunt instalate pe boiler.

Când instalați o baterie pentru presiune joasă, există ceva care necesită atenția dumneavoastră: trebuie să introduceți în furtun unul dintre cele două limitatoare de debit - incluse cu bateriile noi. Limitatorul de debit pe care trebuie să îl alegeți depinde de presiunea inițială și de capacitatea de stocare.

Baterie de baie pentru presiune joasa

Piese de schimb pentru baterii

Furtunuri de racordare, garnituri, duze de amestecare, perlatoare de schimb - la AVITAL există multe piese de schimb pentru bateriile dumneavoastră. Păstrați modelul bateriei respective la îndemână dacă doriți să determinați piesa de schimb potrivită.

Ce ar trebui să luați în considerare atunci când folosiți o baterie pentru presiune joasă

Dacă instalați o baterie pentru presiune joasă, robinetul poate picura uneori. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că robinetul este spart. Aceasta este o măsură de securitate necesară din punct de vedere tehnic și este complet normală.

În sistemul fără presiune, apa este disponibilă prin rezervorul mic de stocare al boilerului la conducta de alimentare cu apă caldă la baterie și chiar la robinet. Acest lucru este necesar pentru a menține sistemul liber de presiune atunci când volumul apei variază în funcție de temperatură. Dacă apa se extinde atunci când este încălzită, poate curge peste punctul cel mai înalt (poate varia în funcție de designul bateriei). Aceasta înseamnă că apa va picura chiar și atunci când robinetul este închis.

Puteți reduce frecvența cu care se scurge apa când robinetul este închis. Setați un nivel scăzut de încălzire al boilerului și utilizați apă caldă numai atunci când aveți nevoie de ea.

Funcționalitate și tehnologii de la AVITAL

AVITAL lucrează în permanență la obținerea unor îmbunătățiri sustenabile pentru baie și bucătărie. De aceea, bateriile AVITAL sunt în pas cu cele mai moderne tehnologii și oferă confort de utilizare ridicat. Suplimentar, toate bateriile AVITAL conțin un cartuș ceramic.

Pictograme AVITAL

Diversele inovații și tehnologii sunt prezentate pentru bateriile AVITAL prin următoarele pictograme . Le vedeți întotdeauna în partea stângă, alături de explicația corespunzătoare.

Hornbach
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Tehnologiile AVITAL
1
Perlator reglabil

Datorită perlatorului reglabil, jetul de apă poate fi modificat în unghiul dorit.

2
Easy Change

Perlatorul bateriei poate fi demontat foarte simplu, cu ajutorul unei monede și schimbat, respectiv curățat.

3
Easy Clean

Calcarul poate fi eliminat rapid și simplu cu degetul.

4
Oprire a apei

Funcție de oprire a apei pe capetele de duș, pentru economisirea apei.

5
Duș cu amestec de aer

Apa îmbogățită cu aer este deosebit de moale.

6
Easy Clean

Duzele din cauciuc de pe para de duș permit îndepărtarea calcarului cu o mână.

7
Pară de duș cu funcție de reglare

Jetul de duș poate fi reglat cu ușurință prin simpla apăsare a întrerupătorului.

8
Flux intern de apă

Dușurile sunt echipate cu o conductă de apă internă, separată, realizată din plastic.

9
Tehnologia ProTherm

Tehnologia ProTherm împiedică creșterea temperaturii carcasei bateriei cu termostat peste temperatura setată și reduce considerabil pericolul unei arsuri.

10
Baterie cu senzor

Senzorul permite o utilizare fără atingere și igienică.

11
Funcția Push

Funcția Push facilitează o utilizare simplă a bateriei prin apăsarea butonului. Jetul de apă este declanșat printr-o singură apăsare de buton, dacă se mai apasă o dată, apa se oprește.

12
Suport magnetic

Bateria poate fi îndepărtată ușor și rapid din suport și se poate fixa înapoi după utilizare.

13
Easy Click

Permite o fixare rapidă a furtunului de duș fără utilizare de scule.

14
Montaj rapid

Timpul de montaj se diminuează considerabil datorită numărului redus de piese individuale.

15
Top Mount®

Această tehnologie facilitează un montaj simplu de sus, fără a fi necesare unelte speciale.

16
Baterie joasă presiune

Potrivit pentru rezervor de apă caldă fără boiler! Bateria deține cele trei racorduri necesare: două pentru rezervor și unul robinetul colțar.

Calitate de marcă cu garanție

Pentru a vă bucura pentru o perioadă lungă de timp de bateria dumneavoastră, bateriile AVITAL sunt supuse, în timpul producției, controalelor de calitate deosebit de stricte. Tehnica de producție modernă și cele mai înalte standarde tehnice vă oferă o baterie sau o pară de duș de marcă, de calitate garantată. AVITAL îmbină astfel în mod unic designul de top cu cea mai înaltă calitate de marcă.

Bateriile AVITAL dețin suplimentar:

 • Furtunuri de racordare certificate (verificate DVGW).
 • Calitate conform normelor pentru toate componentele bateriei.
 • Cartușele bateriilor AVITAL rezistă 170.000 de cicluri. Norma prevede 70.000 de cicluri.

Ce înseamnă ciclul unei baterii?

Un ciclu = bateria este deschisă, întoarsă la stânga, întoarsă la dreapta, apoi închisă.

Condițiile de garanție comercială pentru marca AVITAL

Avital garantie 10 ani

Garanția pentru calitate *

Termenul de garanție comercială este de 10 (zece) ani pentru calitate.
De asemenea, HORNBACH asigură disponibilitatea în vederea achiziționării de către cumpărător, pe costul propriu, a pieselor de uzură privind Produsele pentru 10 (zece) de ani de la data livrării Produselor.

Acest produs al mărcii AVITAL a fost realizat în conformitate cu cele mai moderne metode de fabricație, fiind supus unui control de calitate permanent și strict. HORNBACH Centrala SRL, cu sediul în str. Hornbach nr. 17-21, Domnești, jud. Ilfov, cod 077090, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J23/699/2010, având cod unic de înregistrare 17777320 (denumită în continuare „HORNBACH”) acordă, conform dispozițiilor de mai jos, o garanție comercială pentru bateriile de baie/bucătărie, termostatele, dușurile și sistemele de duș marca AVITAL (denumite în continuare „Produsele”), achiziționate de la HORNBACH.

1. Termenul de garanție comercială

Termenul de garanție comercială este de 10 (zece) ani pentru calitate.
De asemenea, HORNBACH asigură disponibilitatea în vederea achiziționării de către cumpărător, pe costul propriu, a pieselor de uzură privind Produsele pentru 10 (zece) de ani de la data livrării Produselor. Termenul de garanție comercială începe de la data livrării Produselor.
Prin data livrării Produselor se înțelege fie (i) data la care cumpărătorul a preluat Produsele din magazinele fizice ale HORNBACH, fie (ii) data la care cumpărătorul a recepționat Produsele expediate de către HORNBACH la adresa indicată de către cumpărător, în ipoteza în care acesta din urmă a efectuat o comandă online. Vă rugăm să păstrați în condiții bune bonul fiscal original sau factura fiscală originală, precum și procesul-verbal de predare-primire sau avizul de livrare în original privind fiecare Produs, pentru a dovedi data livrării Produselor către cumpărător. În cazul în care nu puteți pune la dispoziția HORNBACH procesul-verbal de predare-primire sau avizul de livrare în original privind fiecare Produs, data prevăzută în bonul fiscal original sau factura fiscală originală va fi considerată data livrării Produselor către cumpărător.

2. Conținutul garanției comerciale și detalii privind disponibilitatea pieselor de uzură

a. Garanție pentru calitate
Garanția pentru calitate se aplică exclusiv pentru defecte de fabricație sau de material la baterii și termostate, constatate la momentul livrării. Garanția este valabilă doar în țara în care a fost cumpărat Produsul. Garanția nu se aplică în cazul defectelor cauzate de:

 • montaj sau racord defectuos,
 • manipulare sau utilizare necorespunzătoare,
 • întreținere sau curățare necorespunzătoare sau insuficientă,
 • utilizarea forței excesive sau deteriorare intenționată,
 • utilizarea unor piese de schimb care nu sunt originale,
 • influențe chimice neconforme destinației de utilizare.

Garanția nu se aplică în cazul unor defecte sau deteriorări ale componentelor electrice (de exemplu, LED-uri sau tehnologia senzorilor), și nici în cazul unor deteriorări ale pieselor de uzură (de ex. garnituri de etanșare) cauzate de uzura normală sau de uzura în urma utilizării. De asemenea, în niciun caz, garanția nu include daunele colaterale sau daunele indirecte. Garanția este valabilă doar în țara în care a fost cumpărat articolul.

b. Disponibilitatea pieselor de uzură
HORNBACH garantează cumpărătorului de baterii AVITAL că, pe o perioadă de 10 (zece) de ani de la achiziționarea Produsului respectiv, va putea achiziționa de la HORNBACH, pe costul cumpărătorului, piese de schimb ale pieselor de uzură compatibile pentru Produs, respectiv adecvate pentru piesele de uzură ale bateriilor (Produsului). În sensul acestor condiții de garanție comercială, în cazul pieselor de schimb este vorba despre piese individuale, subansambluri sau produse complete, care sunt prevăzute pentru a înlocui piese individuale, subansambluri sau produse complete deteriorate, uzate sau lipsă. De asemenea, în niciun caz, garanția nu include daunele colaterale sau daunele indirecte.

3. Serviciile aferente garanției comerciale

a. Garanție pentru calitate
Pe durata garanției, HORNBACH va examina articolul defect care i se prezintă pentru a constata dacă s-a produs cazul de garanție. În eventualitatea producerii cazului de garanție, HORNBACH va repara sau, după caz, va înlocui Produsul respectiv pe propria sa cheltuială. În cazul în care Produsul respectiv nu mai poate fi livrat la momentul producerii cazului de garanție, HORNBACH are dreptul să înlocuiască Produsul cu unul similar. Reparațiile sau înlocuirile în perioada garanției comerciale se efectuează într-un termen rezonabil care nu poate depăși 15 zile calendaristice din momentul în care HORNBACH a fost informat de către cumpărător cu privire la neconformitate și care este stabilit de comun acord, în scris, între HORNBACH și cumpărător, luându-se în considerare natura și complexitatea bunurilor, natura și gravitatea neconformității și efortul necesar pentru finalizarea reparației sau înlocuirii. Toate costurile (în special costul expedierii prin poștă, al transportului, al forței de muncă sau al materialelor) privind garanția comercială vor fi suportate de către HORNBACH, cu excepția situațiilor în care, după verificarea Produsului, pretenția la garanție se dovedește a fi evident nefondată. În ipoteza din urmă, HORNBACH este îndreptățit să emită o factură cu cheltuielile generate prin verificarea solicitată de cumpărătorul reclamant.

b. Disponibilitatea pieselor de uzură
Pe durata termenului de garanție, HORNBACH pune la dispoziție piese de schimb compatibile cu piesele de uzură ale Produselor, respectiv adecvate pentru acestea, pentru a fi achiziționate de cumpărător, pe costul său, la prețul de magazin corespunzător.

4. Solicitarea garanției comerciale

Pentru solicitarea garanției, vă rugăm să vă adresați celui mai apropiat magazin HORNBACH. Coordonatele acestuia le găsiți la adresa de internet www.hornbach.ro. Totodată, pentru informații referitoare la acordarea garanției comerciale, puteți contacta HORNBACH la adresa de email onlineshop@hornbach.ro. Garanția poate fi solicitată numai prezentând bonul fiscal original sau factura fiscală originală, respectiv bonul electronic din contul de client HORNBACH, și, unde este cazul, procesul-verbal de predare-primire sau avizul de livrare în original privind fiecare Produs.

5. Drepturi legale

Garanția comercială din prezentul document nu limitează drepturile dumneavoastră legale, prevăzute, după caz, în legislația specifică din materia protecției consumatorului sau în alte acte normative. În calitate de consumator, dumneavoastră aveți dreptul la măsuri corective din partea HORNBACH (în calitate de vânzător), fără costuri, în caz de neconformitate a Produselor conform garanței legale de conformitate. Aceste măsuri corective nu sunt afectate de prezenta garanție comercială oferită de către HORNBACH. Garanția legală de conformitate este valabilă pe o durată de 2 ani de la data la care Produsul a fost livrat, aceasta fiind distinctă de garanția comercială oferită de HORNBACH prin prezentul certificat. Astfel, pe durata garanției legale de conformitate, în cazul lipsei conformității produsului, consumatorul are dreptul la (i) aducerea în conformitate a bunurilor – prin reparare sau înlocuire, (ii) reducerea proporțională a prețului sau, după caz, (iii) încetarea contractului. Vă amintim că acestea sunt drepturi legale pe care le aveți în calitate de consumator, fiind distincte de drepturile conferite prin garanția comercială oferită de HORNBACH. Totodată, vă amintim că dumneavoastră aveți și o serie de drepturi conferite prin Legea privind răspunderea producătorilor pentru pagubele generate de produsele cu defecte. În toate cazurile, drepturile consumatorului conferite de legislația în vigoare nu sunt afectate prin garanția oferită în prezentul document privind condițiile de garanție comercială.

Teme care v-ar mai putea interesa

Montarea bateriei pentru duș

Bateria veche nu mai face față? Vă arătăm cu puteți monta o nouă baterie sau pară de duș.

În sus