Ce reprezintă marca Bosch Professional

It's in your Hands. Bosch Professional.

Bosch Professional dezvoltă unelte electrice inovatoare, de calitate, cu care veți obține în mod garantat rezultate profesionale în toate domeniile meșteșugăritului.

Aparatele sunt fiabile, puternice și robuste, îndeplinesc cele mai înalte cerințe și vă ușurează munca. Îndeosebi aparatele cu acumulator Bosch Professional se caracterizează prin durata lungă de viață, performanța ridicată și capacitatea mare de exploatare.

Bosch Professional gama Bosch albastru

Gama de produse de la Bosch Professional

Descoperiți acum sortimentul extins de la Bosch Professional. De la șurubelnițe cu acumulator până la ferăstraie circulare, de la ciocane rotopercutoare la polizoare unghiulare - aici veți găsi tot ceea ce aveți nevoie.

În această categorie se înscriu aparatele cu tehnologie de măsurare de înaltă calitate și accesorii robuste. În acest fel veți fi echipat în mod optim pentru orice loc de muncă.

Sistemul Bosch Professional 18V

Sistemul Professional 18V îmbină uneltele profesionale cu acumulatori puternici Bosch și o tehnologie de încărcare rapidă. Uneltele oferă performanțe maxime la o mărime compactă și o greutate redusă.

În același timp, toți acumulatorii de 18V de la Bosch Professional sunt compatibili. Cu alte cuvinte, achiziționați un acumulator și îl puteți utiliza pentru mai multe unelte. În acest fel, sunteți echipați pentru cele mai dificile joburi, în orice loc. Tehnologia fără cablu înseamnă libertate maximă.

Sistemul Professional 18V acumulatori

ProCORE18V - cei mai puternici acumulatori din toate timpurile

ProCORE18V 4.0Ah - ideal pentru toate aplicațiile de găurire și înșurubare la care știți că greutatea redusă este de apreciat. Cea mai recentă tehnologie pentru celule a ProCORE18V 4.0Ah oferă la fel de multă putere ca un acumulator standard de 4.0Ah, deși este mai ușoară și cu până la 39 % mai compactă decât acumulatorii similari din categoria sa.

Încărcarea cea mai rapidă - Bosch Professional este campion mondial în privința încărcării și vă readuce la muncă mai repede ca niciodată.

X-Lock - sistemul suprem de înlocuire pentru polizoarele unghiulare

Doar un clic. Schimbarea accesoriilor polizorului unghiular nu a fost niciodată atât de simplă și sigură! În acest scop, nu aveți nevoie de unelte sau piese suplimentare care s-ar putea pierde. Schimbarea este de 5 ori mai rapidă în comparație cu sistemele convenționale de înlocuire.

Accesoriile legate de direcția de rotație, cum ar fi discurile diamantate, nu se mai montează greșit datorită unui sistem inovator X-LOCK. În acest sens, zgomotul unui clic vă asigură că totul este bine blocat. Seria Bosch Professional X-LOCK oferă o gamă largă de polizoare unghiulare și accesorii pentru a face față tuturor sarcinilor pe care le aveți de îndeplinit.

Sistemul x lock Bosch Professional

Garanție extinsă pentru mașinile Bosch Professional

Garanția de 3 ani este valabilă pentru toate mașinile electrice, aparatele de măsură marca Bosch Professional, precum și pentru acumulatorii litiu-ion și încărcătoarele acestora.

Extinderea garantiei pentru bosch professional

În plus, puteți găsi ușor și rapid toate informațiile cu privire la uneltele dumneavoastră Bosch Professional. În acest fel, vă veți putea concentra permanent pe unealta dumneavoastră.

Teme care v-ar mai putea interesa