0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 03.02.2023 la ora 11:26. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Marca Tenneker

Timp de lectură 9 min.
Marca Tenneker

Marca de calitate Tenneker vă oferă o gamă variată de grătare pe cărbune, grătare pe gaz sau grătare electrice, precum și accesorii pentru grătare, la un raport preț-performanță foarte bun. Indiferent dacă inima dumneavoastră bate pentru strălucirea aprinsă a unui grătar de cărbune sau pentru un grătar pe gaze - Tenneker are grătarul potrivit.

Ce reprezintă marca Tenneker?

Când stai cu familia sau cu prietenii în jurul grătarului, nu doar asiguri și împarți mâncarea, ci experimentezi și o senzație de libertate și de romantism. TENNEKER® reprezintă exact această tradiție și combină cele mai originale obiceiuri cu savurarea mâncărurilor delicioare, pentru o plăcere totală atunci când faci grătar.

Lucrurile care fac ca TENNEKER® să fie un partener de încredere la grătar:

 • Tehnologie bine gândită a grătarului, precum sistemul flexibil de inserție de care beneficiază seria TENNEKER HALO;
 • Produse de înaltă calitate;
 • Timp scurt de asamblare și curățare ușoară;
 • Siguranță testată și garanție de 10 ani la grătarele TENNEKER.

Gratar Tenneker Halo capac din sticla

Gama de produse de la TENNEKER

Indiferent dacă preferi strălucirea dogoritoare a grătarului cu cărbuni sau versatilitatea oferită de grătarele pe gaz, cu TENNEKER® vei găsi grătarul potrivit. Nimic nu poate sta în calea fripturii perfecte.

Grătare cu cărbuni de la Tenneker

Focul care pregătește jarul strălucitor al cărbunilor reprezintă unul dintre punctele forte ale tradiționaliștilor din rândul fanilor grătarelor, pentru care este o plăcere să se joace cu focul. La propriu. Prepararea mâncării pe grătarul cu cărbuni are o flexibilitate imbatabilă și reprezintă o adevărată experiență.

 • Grătarele TENNEKER cu cărbuni pot fi asamblate oriunde, într-un timp foarte scurt;
 • Suprafețele de gătire, fabricate din oțel, fac ca grătarele cu cărbuni să fie de neîntrecut în privința durabilității;
 • Temperatura corectă este esențială pentru gătitul cu cărbuni: poți pune carnea pe grătar doar când cărbunii sunt acoperți cu un strat alb de cenușă.

Pont pentru încingere rapidă

Folosiți lână eco Tenneker® din lemn pentru a aprinde focul. Combinația dintre lemn și ceară face ca acest accesoriu să fie aprinzătorul perfect pentru grătar, cu un timp de ardere lung, de circa 10 minute. Astfel, încingerea grătarului devine o joacă de copii.

Grătare cu gaz de la TENNEKER

Cei care preferă un grătar comod pariază pe grătarele cu gaz. Sunt imediat gata de utilizare, curate și oferă o gamă largă de opțiuni pentru preparare.

Nu doar carnea este ideal de gătit pe un astfel de grătar, ci și specialități exotice, precum peștele și preparatele la wok.

Toate grătarele TENNEKER® pe gaz au suprafețe de gătit din fontă, acoperite cu porțelan, ceea ce le face extrem de durabile și ușor de curățat.

O indicare practică a temperaturii, arzătoare laterale extra și suprafețe de încălzire, toate fac ca grătarele pe gaz de la TENNEKER să fie perfecte pentru grupurile numeroase. Conectați butelia de gaz, porniți focul și gătiți imediat. Nici că poate fi mai ușor de atât.

Pont pentru timpul de gătit

O regulă a degetului pentru timpul de gătire optim pentru carne: pentru fiecare centimetru de grosime, o bucată ar trebui gătită între 1 și 2 minute pe fiecare parte. Cârnații sunt gata să fie consumați după aproximativ 5 minute.

TENNEKER HALO

Cea mai nouă serie de la TENNEKER e convingătoare de la cap la coadă - designul nou, inovator oferă încredere pentru plăcerea de a găti cu măiestrie.

Cu cele 4 noi grătare, TENNEKER aprinde noul nivel al gătirii la grătar. Designul nobil și tehnologie bine gândită sunt grăitoare.

 Tenneker Halo
Arată produsele +

Caracteristicile de calitate ale grătarelor pe gaz HALO

De la design până la capacele inovatoare, din sticlă, grătarele HALO de la TENNEKER au multe de oferit pentru a pune în mișcare fanilor grătarelor.

 • 
			Design Tenneker Halo Marca Tenneker

  Design

  Materialul nobil, negru mat, devine subiect de conversație la fiecare petrecere la care grătarul este pus la treabă.
  Design-ul este subliniat vizual prin plasarea luminilor LED pe butoane, ceea ce îi dă grătarului un aspect special și se îmbină armonios cu aspectul general.

 • 
			Gratar Tenneker Halo capac din sticla

  Capac din sticlă

  Capacul din sticlă oferă posibilitatea de a privi suprafața de gătire. Astfel, nu mai trebuie să ridici capacul și să irosești căldura, într-un mod nedorit. Dacă ții cont că aici este plasat și termometrul, îți dai seama că ai totul într-o singură privire.

 • 
			Sistemul gratarului Tenneker Halo

  Sistemul grătarului

  Gama HALO beneficiază de un sistem de grătar care poate fi extins într-un mod flexibil. Există posibilitatea de a folosi și accesorii adiționale, precum piatra pentru pizza, grătare de diferite forme și mărimi, ansamblul pentru wok sau plăci de grătar cu platou inserat.

 • 
			Power Zone Tenneker Halo

  Power Zone

  Power Zone reprezintă o porțiune mai fierbinte decât restul, care faciliteză pătrunderea mai adâncă a cărnii. Poate fi controlată separat (La HALO TG 4 și HALO TG 5+).

 • 
			Tenneker Halo usi fara manere si sertare practice

  Uși fără mânere și compartimente practice

  Structura grătarelor HALO este sensibilă și bine gândită. Ușile fără mânere pot fi deschise cu o împingere ușoară. Dacă nu ai mâinile libere, te poți ajuta și genunchi. Tacâmuri sau accesorii pentru grătar, mirodenii și alte lucruri utile pot fi puse la îndemână în aceste compartimente.

Accesorii pentru grătar de la TENNEKER

Grătarul înseamnă mai mult decât un grilaj pe care să gătești și câțiva cârnați. Dacă ești un pasionat și pui suflet în ceea ce faci, vei pune valoare pe accesoriile pentru grătar. De aceea, te poți baza pe echipamentele TENNEKER®, pentru calitatea mărcii.

Sunt practice, arată excelent și sunt durabile. De la ustensile elegante, la husa care îți protejează grătarul nou, vei găsi tot ce îți trebuie pentru a te asigura că următoarea seară la grătar va fi una perfectă.

Garanție TENNEKER

Garantie TENNEKER 10 ani

Bazați-vă pe calitatea mărcii Tenneker®. Cine cumpără azi un grătar are de ales între diverse mărci, modele și dimensiuni, de la grătarele de unică folosinţă până la grătarele de lux.

Vă rugăm să păstrați în condiții bune bonul fiscal original sau factura fiscală originală, pentru a dovedi data achiziției.

HORNBACH Centrala SRL, str. Hornbach nr. 17-21, Domnești, jud. Ilfov, cod 077090 (denumit în continuare Garant) garantează conform dispozițiilor de mai jos pentru calitatea grătarului cu cărbuni și a celui pe gaz marca Tenneker.

1. Termenul de garanție TENNEKER

Termenul de garanţie este de 10 ani. Termenul de garanţie începe de la data livrării Produsului. Vă rugăm să păstraţi în condiţii bune bonul fiscal original sau factura fiscală originală pentru a dovedi data achiziţiei la momentul apariţiei unui caz ce intră sub incidenţa garanţiei.

În cazul efectuării de reparaţii sau schimbări parţiale de componente acoperite de garanţie, perioada de garanţie se prelungeşte cu perioada în care Produsul a fost în reparaţie. În cazul înlocuirii, produsul înlocuitor va beneficia de aceeaşi garanţie ca şi un produs nou.

2. Conținutul garanției

Garanţia se aplică exclusiv pentru defecte de fabricaţie sau de material Garanţia se aplică numai în cazul utilizării articolului pentru uz personal, in condiţii normale. Garanția este valabilă doar în țara în care a fost cumpărat articolul.

Garanţia nu se aplică în cazul defectelor cauzate de:

 • Uzură normală a produsului.
 • Defecte apărute ulterior livrării ca urmare a operaţiunilor de manipulare, transport, montaj şi instalare efectuate de cumpărător sau terţi.
 • Incendii, inundaţii, sau alte calamităţi care au afectat în mod direct sau indirect Produsul.
 • Nerespectarea indicaţiilor producătorului în ceea ce priveşte montajul/punerea în funcţiune, utilizarea şi întreţinerea Produsului.
 • Depozitare improprie.
 • Eventuale alte excepţii tehnice.

Garanția nu se aplică în cazul deteriorării pieselor de uzură cauzate de uzura normală. Garanția nu include nici daunele colaterale, nici daunele indirecte.

3. Durata medie de utilizare

Durata medie de utilizare a articolului este de 5 ani. Pe durata garanției, Garantul va examina articolul defect care i se prezintă pentru a constata dacă s-a produs cazul de garanție. În cazul producerii riscului garantat, Garantul va repara sau va înlocui articolul respectiv pe propria sa cheltuială. Serviciile aferente garanției (reparație sau înlocuire) se dispun la discreția Garantului.

În cazul în care articolul respectiv nu mai poate fi livrat la momentul producerii cazului de garanție, Garantul are dreptul să înlocuiască articolul cu un produs similar. Articolul înlocuit sau piesele înlocuite ale acestuia trec în proprietatea Garantului. În timpul reparației este exclusă solicitarea unui articol înlocuitor. Serviciile aferente garanției (reparație sau înlocuire) nu duc la prelungirea termenului de garanție. Prestarea serviciilor degaranție nu duce la acordarea unui nou termen de garanție.

4. Serviciile aferente garanției

Pe durata garanţiei Garantul va examina produsul defect care i se prezintă pentru a constata dacă s-a produs riscul garantat. În cazul producerii riscului garantat, Garantul va repara Produsul și în cazul în care reparaţia nu este posibilă, va înlocui produsul respectiv pe propria sa cheltuială, fără niciun cost suplimentar pentru compărător. În cazul în care produsul respectiv nu mai poate fi livrat la momentul producerii riscului garantat, garantul are dreptul să înlocuiască articolul cu un produs similar. Produsul defect înlocuit sau piesele defecte înlocuite ale acestuia trec în proprietatea garantului. Reparaţia sau înlocuirea se efectuează într-un termen de maxim 15 zile calendaristice de la reclamarea defectului de către cumpărător.

În cazul în care în urma examinării Produsului se constată ca deficienţă/neconformitatea nu este acoperită de garanţie, toate costurile aferente operaţiunii de constatare, (inclusiv demontare şi reasamblare) vor fi suportate de către cumpărător.

5. Solicitarea garanției

Pentru solicitarea garanției, vă rugăm să vă adresați celui mai apropiat magazin HORNBACH. Coordonatele acestuia le găsiți la www.hornbach.ro/magazinul-meu/.

Sau contactați garantul la următoarea adresă de e-mail: info_ro@hornbach.com.

Garanția poate fi solicitată numai prezentând bonul fiscal original sau factura fiscală originală.

6. Drepturi legale

Drepturile din această garanție se aplică suplimentar drepturilor dumneavoastră prevăzute în legislația cu privire la garanții și răspunderea pentru produse, la care puteți apela în mod gratuit.

Garanția nu limitează drepturile dumneavoastră prevăzute în legislație.

În sus