Listă favorite 0 Coşul meu 0

Important: limităm accesul pentru 80 de clienți simultan. Drive In-ul se deschide la ora 8:00.

Marca Tenneker

Tenneker Halo Merkmale Design

Marca de calitate Tenneker vă oferă o gamă variată de grătare pe cărbune, grătare pe gaz sau grătare electrice, precum și accesorii pentru grătare, la un raport preț-performanță foarte bun. Indiferent dacă inima dumneavoastră bate pentru strălucirea aprinsă a unui grătar de cărbune sau pentru un grătar pe gaze - Tenneker are grătarul potrivit.

Timp de lectură 1 min.

Calitățile mărcii Tenneker:

  • Produse inovative de ultimă oră
  • Timp scurt de asamblare și curățare ușoară
  • Controale de calitate continue de către institutele independente de testare

Tenneker Halo Merkmale Glasdeckel

Calitate de marcă cu garanție

21 TennekerIcon 32 1c RO 800

Bazați-vă pe calitatea mărcii Tenneker®. Cine cumpără azi un grătar are de ales între diverse mărci, modele și dimensiuni, de la grătarele de unică folosinţă până la grătarele de lux.

Găsiți aici condițiile de acordare a garanției pentru marca Tenneker!

Vă rugăm să păstrați în condiții bune bonul fiscal original sau factura fiscală originală, pentru a dovedi data achiziției.

Chakall recomandă Tenneker!

tenneker grilltour 1

Pentru Chakall și Tenneker® a fost dragoste la prima vedere: temperamentul sudic se întâlnește cu grătarul cu foc. Fie că este vorba de grătarele pe gaz sau de clasicul grătar pe cărbune, Tenneker® face ca specialitățile la grătar ale lui Chakall să fie o plăcere incomparabilă.

”M-am născut într-o țară unde am învățat să gătesc cu dragoste și timp. Plăcerea de a găti poate fi experimentată numai dacă vi se permite să lucrați cu grătarul potrivit. Trebuie să mărturisesc că dragostea pentru Tenneker® a fost la prima vedere. Cu fiecare grătar, rezultatul a fost și este de neegalat, fie că este vorba de lemn, cărbune sau gaz: pasiunea mea pentru Tenneker® este mereu confirmată din nou.
Sper că și tu îți poți oferi același sentiment, ție și familiei tale.
Vă doresc poftă bună!”

Tenneker Grilltour Chakall
În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x