0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 21.03.2023 la ora 19:53. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Coșuri de rufe


5 Rezultate
Nu poate fi comandat onlineMomentan nu poate fi rezervat
Nu poate fi comandat onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Ați vizualizat 5 din 5 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Filtre populare în categoria Coșuri de rufe

Coșuri de rufe pentru baie – cele mai bune soluții pentru a menține încăperea ordonată

În amenajarea interioară a locuinței, accesoriile sunt foarte importante, atât prin faptul că acestea completează întregul design, dar și prin faptul că ajută la buna organizare a obiectelor din încăpere și o fac să pară mai aerisită. Aceste roluri le au și coșurile de rufe pentru baie. În gama HORNBACH găsiți coșuri de rufe potrivite pentru nenumărate întrebuințări și extrem de utile.

Coș pentru rufe – descoperiți oferta HORNBACH

În gama HORNBACH găsiți modele de coșuri de rufe practice și confecționate din plastic, și de diferite culori, precum verde pastel și fuchsia pastel, negre, bej sau maro, astfel că puteți alege ce vi se potrivește cel mai bine. Dimensiunile acestor coșuri de rufe sunt diferite, de 59x40x29 cm, 50 litri sau 38 de litri.

Coșurile de rufe din magazinul nostru online sunt confecționate din materiale durabile care rezistă trecerii timpului și își păstrează forma pentru mai mulți ani. Un produs practic, versatil și atrăgător care vă va ajuta să depozitați așa cum vă doriți rufele până la ziua de spălare. Folosiți-l pentru a organiza și depozita prosoape, haine murdare, halate de baie sau alte obiecte de care aveți nevoie.

Puneți-vă amprenta asupra designului interior prin alegerea coșului de rufe care vi se potrivește cel mai bine, iar dacă vreți să vedeți și alte accesorii de baie, puteți vedea categoriile de inele prosoape, cuiere baie sau suporturi prosoape.

Achiziționarea coșurilor de rufe potrivite

În magazinul HORNBACH veți găsi modele de suporturi de prosoape pentru baie diferite și la prețuri mici. Comandați produsul potrivit din magazinul nostru online și alegeți livrarea acasă. Sau apelați la serviciul de „Rezervare & Ridicare” din cel mai apropiat magazin HORNBACH de dumneavoastră.

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus