0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 24.03.2023 la ora 18:01. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Şipci


 
 
2 Rezultate
Cherestea verde 48x48x3000 mm
19,40 lei * / buc.
(6,47 lei * / m)
La cumpărarea a 308 buc. :
18,90 lei * / buc.
(6,30 lei * / m)
Nu poate fi comandat onlineRezervare & ridicare
Cherestea verde 48x48x4000 mm
24,90 lei * / buc.
(6,23 lei * / m)
La cumpărarea a 308 buc. :
24,00 lei * / buc.
(6,00 lei * / m)
Nu poate fi comandat onlineRezervare & ridicare
Ați vizualizat 2 din 2 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Şipci

Șipcă de lemn de la HORNBACH – cel mai bun produs pentru amenajările de interior și exterior

Începerea unui proiect presupune alegerea materialelor potrivite pentru amenajare și calcularea necesarului de produse. Fie că vă doriți să le folosiți pentru a îmbrăca casa în lambriu, pentru construcția expozoarelor, a rafturilor sau a căsuțelor de grădină, șipcile din lemn de la HORNBACH sunt exact produsele de care aveți nevoie. Șipca din lemn este un material util în amenajări și îl puteți folosi în nenumărate spații, cum ar fi balconul, grădina, terasa și la interior, pentru pardoseală sau pereți.

Tipuri de șipci din lemn – aflați ce găsiți la HORNBACH și la ce prețuri!

În magazinul nostru veți găsi șipci din lemn la prețuri mici, pentru diferite tipuri de proiecte. Folosiți șipcile pentru a putea construi un gard din lemn pentru curte, pentru a ridica o căsuță de grădină, pentru a amenaja un spațiu de joacă pentru cei mici, pentru a putea realiza diferite proiecte în atelierul dumneavoastră sau pentru a putea construi diverse piese de mobilier pentru interior. În magazinele noastre, atât cele fizice, cât și cel online, găsiți șipci din lemn de diferite grosimi, de 17, 24, 30 și 48 mm. Oferim clienților noștri șipci din lemn la prețuri mereu mici, potrivite pentru toate bugetele, produse cu diferite dimensiuni, în funcție de necesități. Dacă nu găsiți în gama de șipci produsele de care aveți nevoie, atunci puteți vizita și categoriile de lemn pentru construcții KVH, lemn rindeluit, grinzi sau panouri riflate și riflaje decorative.

Șipcă din lemn la prețuri mici de la HORNBACH!

Șipcile sunt produse necesare în toate locuințele, în special în cele în care au loc întotdeauna proiecte de amenajare care să ajute la îmbunătățirea condițiilor de trai. Pentru a finaliza proiectul așa cum vă doriți, veți avea nevoie de șipci din lemn la prețuri mici și care să vă ajute să puneți în practică ideile creative. Comandați din mediul online șipci din lemn la prețuri mici și începeți proiectul!

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus