0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 05.03.2024 la ora 17:19. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Grătare electrice


8 Rezultate
Sfaturi
Grătare și gătit în aer liber

Grătare și gătit în aer liber

Când cârnații sunt pe grătar, inima multora sare din piept. BBQ-ul este în plină expansiune! Aproape toată lumea a luat foc. Fie că este grătar pe cărbune, gaz sau electric - aici veți găsi tot ce trebuie să știți despre ...mai mult

Grătar electric, 230V, 2000W
(9)
699,00 lei * / buc.
Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Ați vizualizat 8 din 8 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Grătare electrice

Grătar electric pentru cele mai delicioase mese

Prepararea alimentelor pe un grătar electric poate deveni o pasiune pentru dumneavoastră, îndată ce descoperiți că la doar 15 minute de la pornire, puteți începe să savurați carnea și legumele! Fie că alegeți un grătar electric pentru masă, cu suport sau pentru grădină, cu ajutorul acestuia, savoarea mâncării dumneavoastră este garantată. Este simplu și rapid de utilizat, prin apăsarea unui singur buton. În plus, vă puteți bucura de toate avantajele acestea gătind fără fum, cărbuni sau grăsime. Doar la HORNBACH găsiți modele de grătar electric cu care puteți prepara mese excepționale oricând. De la noi puteți achiziționa grătarul electric de grădină sau pentru interior care să corespundă nevoilor dumneavoastră. Doriți să comparați caracteristicile articolelor, prețul grătarelor electrice, puterea în Watt, dotările sau forma și diametrul aparatului, ca să puteți lua decizia potrivită? Vă punem acum la dispoziție instrumentul online prin care puteți compara produsele din magazin.

Grătare electrice pentru masă sau de grădină? Dumneavoastră ce vă doriți?

Datorită duratei scurte de preparare a alimentelor, puteți găti fără efort pe grătarul grătarului dumneavoastră electric carne și legume aromate cu cruste delicioase la orice oră. Mai mult, scutiți și spațiul de depozitare pentru cărbuni sau pentru o butelie cu gaz. Cu excepția prețului de achiziție foarte avantajos, grătarele electrice conving și prin funcțiile variate și ușor de utilizat, devenind obiecte perfecte atăt pentru interior, cât și la exterior. De acum, puteți organiza petreceri la grătar chiar și pe vreme rea, folosind aparatul potrivit care nu emană fum și mirosuri neplăcute în casă. Acesta se curăță ușor, doar cu apă și puțin detergent. Un alt avantaj al grătarului electric cu capac este consumul redus de energie, astfel că prețul total al unui grătar electric nu va depăși niciodată bugetul dumneavoastră de întreținere. Dacă vi se potrivește mai bine un grătar electric pentru masă sau unul cu suport, de grădină, aflați din ghidurile noastre online, pe care le găsiți la rubrica Proiecte. Aici găsiți o listă a avantajelor utilizarii grătarelor electrice, dar și sfaturi cu privire la îngrijire și curățare, precum și indicații de siguranță cu privire la manevrarea noului dumneavoastră grătar. De asemenea, în magazinele HORNBACH din orașul dumneavoastră, aveți la dispoziție consilieri de specialitate, care vă vor ajuta să luați cele mai bune decizii pentru casă și grădină.

Cum cumparați un grătar electric potrivit de la HORNBACH?

Noi vă punem la dispoziție o gamă a celor mai bune produse și grătare electrice, din care puteți alege oricând din magazinul online sau vizitându-l pe cel mai apropiat din orașul dumneavoastră. Astfel, puteți plasa comanda pe site, urmând să primiți coletul chiar acasă ori puteți rezerva grătarul pe care îl doriți, urmând să îl ridicați personal de la HORNBACH.

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus