0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 09.06.2023 la ora 21:09. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Carote & coroane de găurit


 
 
3 Rezultate(18 variante)
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Ați vizualizat 3 din 3 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Carote & coroane de găurit

Proiecte finalizate cu carotele de la HORNBACH!

Carotele sunt unelte dedicate tuturor celor interesați de renovarea locuinței sau a unui spațiu comercial, fie că sunt amatori de proiecte sau profesioniști. Indiferent de categoria în care vă încadrați, este important să lucrați cu unelte potrivite, de calitate superioară și bineînțeles, în stare de funcționare. Magazinul online Hornbach.ro vine în întâmpinarea nevoilor clienților cu o ofertă bogată de carote care să răspundă tuturor nevoilor. Tot ce aveți de făcut este să intrați pe site și să alegeți produsul potrivit.

Aflați ce tipuri de carote găsiți în magazinul nostru

Carotele și coroanele de găurit sunt extrem de utile atunci când aveți nevoie de tăierea unor găuri circulare precise, în diferite materiale, pentru a putea permite trecerea țevilor prin pereți sau chiar montarea dozelor electrice. Pentru astfel de lucrări, aveți nevoie de un ciocan rotopercutor sau o mașină de găurit de care să atașați carota potrivită. Înainte de a achiziționa o carotă, determinați pe ce tip de material vreți să o folosiți. În magazinul nostru găsiți carote pentru diferite materiale precum aluminiu, beton, beton poros, ceramică, ceramică porțelanată în masă, cărămidă, gipscarton, gresie si faianță, lambriuri, lemn, lemn de esență moale, metal, oțel, piatră, placă de lemn, plastic, scânduri, tablă, tencuială sau zidărie. De asemenea, carotele disponibile în magazinul nostru sunt de diferite dimensiuni, de la cele de 5 mm, până la 152 mm.

Comanda dumneavoastră de carote de la HORNBACH

Dacă alegeți o carotă de la Wolfcraft, vizitați site-ul online al magazinului sau mergeți în cel mai apropiat depozit pentru a intra în posesia carotei și pentru a începe în cel mai scurt timp lucrările de renovare și reamenajare interioară. Printre serviciile de care veți beneficia se numără și securitatea verificată la cumpărăturile online, garanția unui preț mic, posibilitatea returului în 30 de zile și livrarea în doar câteva zile.

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus