0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
04.06.2023 08:00 - 19:00
05.06.2023 08:00 - 21:00
Aţi imprimat această informaţie în 03.06.2023 la ora 20:52. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Roabe


5 Rezultate
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Roabă cuvă 90 litri oțel zincat
(25)
189,00 lei * / buc.
Comandă onlineMomentan nu poate fi rezervat
Ați vizualizat 5 din 5 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Roabe

Roabe ideale pentru orice fel de construcții!

Roabe

Fie că vă doriți să transportați nisip, pietriș, rumeguș sau pământ, ori aveți nevoie de un echipament care să vă ajute să cărați lucruri grele și voluminoase, roaba este un articol extrem de util! O puteți folosi pentru orice lucrare de construcții sau chiar pentru micile proiecte din grădina dumneavoastră. Oricare ar fi scopul final, cu siguranța aveți nevoie de un astfel de produs!

Roabe la Hornbach

Roaba – Cum să o alegeți pe cea potrivită pentru dumneavoastră?

Există o multitudine de roabe ieftine și de calitate, care vă pot fi de folos în orice demers. Totuși, este important să știți în funcție de ce criterii puteți face alegerea, de aceea este recomandat să țineți cont de materialele pieselor componente și de caracteristicile lor - greutate, capacitate sau diametrul roților. Dacă, la nivelul cuvei, puteți opta pentru plastic, polipropilenă sau oțel, în ceea ce privește jantele, vă puteți orienta către cele metalice. Opțiunile sunt multiple și pot varia în funcție de preț și de necesitățile dumneavoastră.

Roabă la prețuri mici în gama online de la Hornbach!

Prețul este esențial când vine vorba despre orice fel de achiziție – alegeți o roabă profesională, care să vă fie utilă în proiectele de construcții! Raportul calitate-preț reprezintă un factor semnificativ în acest proces, așadar optați pentru produse calitative, care să se încadreze în bugetul pe care vi l-ați stabilit inițial! În mod cert, veți găsi ceea ce vi se potrivește!

În sus