0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 05.03.2024 la ora 15:53. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Tavan fals


7 Rezultate
Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Sfaturi
Stilul de amenajare Modern Vintage

Stilul de amenajare Modern Vintage

Încăperile îmbietoare, cu peisaje tapițate confortabile au un caracter de lounge și, la fel ca portocaliul luminos și turcoazul profund, amintesc de anii 60 și 70. Catifeaua moale sclipește în nuanțe coloristice străluci ...mai mult

Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Ați vizualizat 7 din 7 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Tavan fals

Tavan fals, plăci tavan fals, vedeți toată oferta HORNBACH!

Orice încăpere poate căpăta imediat o înfățișare nouă cu ajutorul tavanului fals. Deși la început poate părea destinat birourilor, acest produs a ajuns în scurt timp să capteze atenția și proprietarilor de locuințe care preferă să-l folosească pentru a oferi fiecărei încăperi un aspect modern, original și elegant. Practice și economice, tavanele false izolează locuința din punct de vedere termic, ascund cu succes diferite instalații electrice sau sanitare, fiind simplu de curățat doar cu apă și detergent, aduc un plus de eleganță și rafinament spațiului locuit. HORNBACH vine în întâmpinarea nevoilor clienților săi cu o ofertă bogată de modele de tavan fals la prețuri mereu mici, potrivite pentru bugetele tuturor. Alegerea acestor produse trebuie să țină cont de câteva criterii ca rezultatele să fie unele deosebite: să reziste bine la umezeală, să aibă un design interesant, să fie fabricate dintr-un material durabil în timp și să servească necesităților de decorare.

Plăci tavan fals pentru încăperi pe placul tuturor

În magazinul online HORNBACH, există o varietate largă de astfel de produse. Ele sunt fabricate din materiale precum polistirenul și polistirenul expandat. Tavanul fals are un rol practic și unul decorativ, așa că țineți cont de câteva particularități cum ar fi: dacă se pot monta cu ușurință, să vă placă materialul din care sunt confecționate, iar culoarea să se armonizeze perfect cu a celorlalte obiecte din încăpere. Un alt avantaj al tavanului fals este că poate fi folosit împreună cu baghetele din polistiren și plintele decorative.

Comandați tavan fals la prețuri mici de la HORNBACH!

Indiferent de motivul pentru care v-ați decis să achiziționați tavan fals, aflați că puteți intra în posesia lui chiar astăzi. Mergeți la cel mai apropiat depozit HORNBACH și ridicați-l personal, apoi apucați-vă de lucru. Înfrumusețarea casei dumneavoastră poate fi realizată în cel mai scurt timp, fără să cheltuiți o sumă mare de bani și fără să fie nevoie să angajați meșteri.

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus