0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 05.02.2023 la ora 02:58. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Idei de cadouri de Crăciun pentru pasionații de proiecte

Timp de lectură 5 min.
Idei de cadouri de Crăciun pentru pasionații de proiecte

An de an, în perioada de dinaintea Crăciunului, căutăm cadoul perfect pentru cei dragi. Cu toate acestea, cumpărăm apoi șosete în dungi, pulovere tricotate care zgârie sau parfumuri plictisitoare. Acum s-a terminat cu toate acestea! Sub brad poți găsi - ori așeza, după caz - cele mai atractive cadouri de la HORNBACH.

Cumpărarea cadourilor de Crăciun

Faceți parte și dumneavoastră din categoria celor care se frământă mult timp cu privire la cadoul de Crăciun potrivit și la final rămâneți la aceleași produse obișnuite? Aici aveți câteva instrucțiuni cu ajutorul cărora puteți puncta temeinic de Crăciun – veritabile cadouri pentru oamenii care vă sunt dragi.

Așadar, dacă ați hotărât ca mai bine să cumpărați darurile, alegeți unele cu care un om de acțiune poate întreprinde cu adevărat ceva. Nu aveți niciun plan? Nicio problemă! Aici găsiți câteva idei de cadouri, cu ajutorul cărora puteți face fericit un pasionat de proiecte care e gata să le pună la treabă pentru a construi ceva cu propriile mâini.

Gratare cadou

Cadouri pentru maeștrii grătarului

Iese, fum, limbile de foc se ridică, iar mirosul se împrăștie în aer. Aromele delicioase se împletesc perfect cu carnea suculentă, cu o crustă crocantă.

Unii se simt în lumea lor în fața cărnii care sfârâie pe grătar. Cu un grătar și accesoriile potrivite, poți fi cu siguranță pe gustul lor.

În sortimentul nostru găsiți o multitudine de grătare pe cărbuni, grătare pe gaz, grătare electrice și accesorii de grătar. Practic, tot ce poate să viseze un maestru al grătarelor.

Unelte de gradina si accesorii pentru oamenii de actiune

Unelte de grădină & accesorii pentru oamenii de acțiune

Grădina este locul perfect pentru pasionații de proiecte. Acolo este întotdeauna câte ceva de făcut. Tăierea tufelor, tunderea gazonului, mărunțire, tăiere și multe altele.

Și veți culege exact ceea ce ați semănat. Important este ca în acest loc să fiți echipați optim cu unelte de grădinărit. Însă şi mobilier de grădină pentru odihnă, căsuțele de grădină, piscine & accesorii sunt cadouri de calitate, chiar dacă nu sunt tocmai potrivite pentru a fi folosite iarna.

De fapt, toate articolele care ușurează sau înfrumusețează viața și munca în grădină pot fi dăruite. Când va veni căldura, cu siguranță vor fi apreciate la maximum și vor aduce aminte de spiritul Crăciunului.

Mașini și scule pentru meșteri

Mașini & scule pentru meșteri

Fiecare meșter are o pasiune pentru mașini și scule electrice. Acestea fac gălăgie, taie, găuresc, capsează, înșurubează și nu numai.

În preajma mașinilor, un om de acțiune se simte semeț și puternic. Îl ajută să prelucreze materialele după propriul gust. Mașinile fac totul posibil!

Dăruiți această putere și aduceți bucurie cu o nouă „jucărie“ din categoria mașinilor de găurit și înșurubat, fierăstraielor electrice sau ceva de dimensiuni mai mari, cum ar fi produsele pentru dotarea atelierelor și garajelor.

Unelte cadou

Idei de cadou pentru micii meșteri

Pentru mulți, lucrurile făcute cu mâna lor contează mai mult decât cadourile primite de-a gata. Pentru ei, proiectele adevărate sunt cele în care se pot să se implice total, în care își pot pune pasiunea și care pot fi realizate doar cu sudoarea frunții lor.

Sculele și uneltele de mână pot fi darurile ideale pentru această categorie de pasionați de proiecte. Fie că e vorba de ciocane, dălți, chei, șurubelnițe sau de unelte de nivelat ori măsurat, astfel de cadouri vor aprinde scânteia în ochii celor care țin foarte mult la ce iese din mâna lor.

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus