0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 29.03.2023 la ora 13:25. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Decorațiuni de Crăciun și instalații luminoase

Timp de lectură 10 min.
Decorațiuni de Crăciun și instalații luminoase

Se apropie cea mai frumoasă perioadă a anului: Crăciunul. E momentul să vă mobilizați! Bradul perfect, beculețe frumoase, decorațiuni sclipitoare. Dați strălucire casei dumneavoastră. Aici găsiți toate informațiile și sfaturile pentru cel mai frumos brad și decorațiunile care vi se potrivesc. Astfel, Crăciunul de anul acesta va fi un mare succes! Nu mai așteptați.

Decorațiuni de Crăciun

Decoratiuni de Craciun la HORNBACH

Cum ar fi Crăciunul fără decorațiuni? Greu de imaginat! De aceea, nu uitați să treceți pe la HORNBACH. De la globuri pentru brad până la figurine Moș Crăciun și de la lumânări până la decorațiuni pentru masa de Crăciun. Ne-am gândit la toate decorațiunile. Unora le place să împodobească toată casa, în timp ce alții preferă un decor mai subtil. Foarte bine. Pentru că noi avem cele mai bune articole pentru toată lumea, inclusiv pentru dumneavoastră!

Nu numai pentru casă avem decorațiuni de Crăciun. Ce-ați zice să vă împodobiți grădina, magazinul sau vitrina? Nu uitați de birou! Comandați cu ușurință cantități mari, iar noi vi le livrăm acasă. Faceți-vă sărbătorile mai frumoase!

Decorațiuni de Crăciun

Decorațiuni de Crăciun

Pe lângă împodobirea bradului, sigur că există și alte locuri de împodobit. Puteți alege dintre figurine decorative, podoabe frumoase de agățat și o mulțime de materiale pentru bricolaj și împodobit.

Confecționați singur un element central pentru masa de Crăciun care să atragă toate privirile. O plăcere în timpul cinei de Crăciun! O tavă sau un platou decorativ, conuri și lumânări. Sau puteți să împodobiți pervazul și etajerele cu figurine drăguțe și cu suporturi frumoase pentru lumânări. Aveți nenumărate opțiuni în ceea ce privește materialele și decorațiunile de Crăciun! Ceramice, din lemn, din metal, colorate și în forme moderne. Întotdeauna veți găsi ceva potrivit pentru Crăciunul dumneavoastră.

Globuri de Craciun

Globuri de Crăciun

Globurile de Crăciun se numără printre decorațiunile pentru brad. Împreună cu instalația luminoasă și cu bradul, acestea sunt decorațiunile care nu pot lipsi din casa dumneavoastră de Crăciun! În prezent, nu doar globurile roșii împodobesc bradul de Crăciun. Aveți de ales dintr-o mulțime de modele diferite!

La HORNBACH puteți cumpăra globuri potrivite stilului dumneavoastră. Astfel, există globuri de diferite culori. Globuri din sticlă sau din plastic. Sau globuri deosebite. De exemplu, podoabe din metal sau lemn în formă de brad, inimioară sau stea, dar și figurine precum Moș Crăciun. Globuri frumos decorate, dar să nu uităm de vârful de brad! E punctul culminant al unui brad împodobit.

Decoratiuni Mos Craciun

Figurine de Crăciun

De Crăciun nu poate lipsi Moș Crăciun. Sub formă de figurine mici pe pervaz, ce drăguț! Dar Moșul apare în prezent într-o mulțime de variante! Sub formă de mici păpuși din pâslă sau sub forma unui pitic. Dar și Moși Crăciun în mărime naturală, care parcă acum aduc cadourile!

Preferați altceva? Atunci puteți alege jucării de pluș de Crăciun, precum fidelul ren Rudolf. Pentru a rămâne în tematica iernii, există și urși polari. Și acestea sunt decorațiuni de Crăciun. Descoperiți sortimentul la HORNBACH!

Fete de masa si servete de Craciun

Fețe de masă și șervete

Cina de Crăciun este adesea punctul culminant al Crăciunului. Sau - de ce nu? - micul dejun de Crăciun. Decizia vă aparține. În special pentru că atunci sunteți împreună cu familia și cu cei dragi. Nu doar luminițele trebuie să strălucească și masa poate atrage privirile! Dați frâu liber imaginației. Cum puteți face asta cel mai bine? Alegând decorul potrivit.

Folosiți o față de masă. O astfel de față de masă aduce exact plusul de decor necesar în perioada Crăciunului. Sau aranjați o traversă pe masă, cu o podoabă de Crăciun în mijloc. Combinați cu suporturi decorative de farfurii. Alegeți cel mai frumos serviciu de masă și desăvârșiți aspectul cu șervete. Puteți umple masa cât de mult doriți! Pentru fiecare stil există suficiente opțiuni. Poftă bună!

 • 
			Decoratiuni de Craciun la HORNBACH 1
 • 
			Decoratiuni de Craciun la HORNBACH 2
 • 
			Decoratiuni de Craciun la HORNBACH 3
 • 
			Decoratiuni de Craciun la HORNBACH 4
 • 
			Decoratiuni de Craciun la HORNBACH 5
 • 
			Decoratiuni de Craciun la HORNBACH 6
 • 
			Decoratiuni de Craciun la HORNBACH 7
 • 
			Decoratiuni de Craciun la HORNBACH 8
 • 
			Decoratiuni de Craciun la HORNBACH 9

Instalații luminoase

Instalatii luminoase de Craciun la HORNBACH

Crăciunul este sărbătoarea luminii. De aceea, de Crăciun, totul e scăldat în strălucirea diferitelor tipuri de instalații luminoase. Dar și luminițele mai mici creează atmosferă și sunt frumoase ca decorațiuni de Crăciun. Foarte plăcute în zilele mai întunecate! De aceea, puteți instala beculețe de Crăciun atât în interior, cât și în aer liber. Verificați cu atenție dacă instalația pe care o preferați este potrivită pentru exterior. Vă temeți că nu aveți destule prize pentru toate instalațiile de lumini? Nicio grijă: aveți o gamă largă de instalații care funcționează cu baterii sau pe care le puteți conecta cu un stecher.

În prezent, instalațiile luminoase de Crăciun sunt prevăzute de cele mai multe ori cu leduri. Mai ales dacă sunt multe beculețe sau dacă dau o lumină puternică, ledurile sunt varianta cea mai durabilă. Foarte economice în această perioadă scumpă! Pentru că astfel faceți și multă economie de energie. Ledurile au și o durată de funcționare mai îndelungată decât vechile tipuri de becuri.

La HORNBACH găsiți o gamă largă de instalații luminoase. Figurine luminoase, ghirlande de lumini sau instalații luminoase pentru brad, instalații cluster, lumini de gheață, tuburi luminoase și alte lumini de Crăciun. Descoperiți diversele tipuri de instalații luminoase și oferiți strălucire Crăciunului!

Iluminat de Craciun si instalatii luminoase la HORNBACH

Instalații luminoase pentru brad

Ați adus bradul în casă, iar globurile sunt și ele pregătite. Dar instalația luminoasă, mai știți unde ați pus-o? În pod, cumva? Numai că s-a încâlcit, s-au mai ars niște beculețe – mereu se întâmplă ceva. E momentul să vă mobilizați! La HORNBACH găsiți o gamă largă de instalații luminoase pentru bradul dumneavoastră. Atât luminițe pentru bradul din casă, cât și instalații pentru bradul de Crăciun de afară. Beculețe colorate, tuburi luminoase, instalații cu lumină albă în nuanțe calde și reci. Desigur că, fiind cu LED-uri, sunt deosebit de economice și creează întotdeauna atmosfera dorită!

Mai mult, într-o eră în care sunt la mare căutare luminile ușor de controlat prin aplicație, direct de pe telefonul mobil, la HORNBACH aveți și mai multe opțiuni de acest gen.

Figurine luminoase pentru Craciun

Figurine luminoase

În zare se vede o lumină strălucitoare. O stea, o căprioară, de parcă ar fi coborât îngerii pe pământ. Transformați-vă curtea în elementul central luminos al cartierului. Puteți face acest lucru cu figurinele noastre luminoase. Pentru că instalațiile luminoase de acest tip ies în evidență, sunt elegante și arată minunat. Moș Crăciun va ști cu siguranță unde să vă găsească!

Figurinele luminoase se pot instala adesea atât în interior, cât și în aer liber, dar citiți cu atenție indicațiile de pe ambalaj. Figurinele luminoase sunt gata de utilizat. Iar datorită ledurilor care creează atmosferă, aceste instalații luminoase sunt durabile și favorabile pentru portofel! Există diverse tipuri de figurine luminoase, de la cele mari până la cele mici. Astfel, veți găsi mereu atmosfera care vi se potrivește.

Instalatii si ghirlande luminoase pentru Craciun

Instalație cluster

Doriți să vedeți multe lumini la un loc? Descoperiți cât e de simplu cu instalația cluster/ tip mănunchi. La acest tip de instalație luminoasă de Crăciun, beculețele sunt grupate și răspândesc imediat multă lumină. Pentru brad, fațadă, parapet, ferestre, balustradă etc. Extraordinar de simplu!

Instalația luminoasă cluster este adesea adecvată atât pentru interior, cât și pentru exterior, în funcție de ce scrie pe ambalaj. Instalațiile luminoase pentru exterior creează o atmosferă de basm. Iar cu o ghirlandă luminoasă puteți obține acest efect! Datorită numărului mare de beculețe grupate, se creează un efect plin de strălucire. Un adevărat magnet pentru priviri. Iar datorită ledurilor, protejează și mediul înconjurător!

 • 
			Instalatii luminoase pentru Craciun 1
 • 
			Instalatii luminoase pentru Craciun 2
 • 
			Instalatii pentru brad
 • 
			Instalatii luminoase pentru Craciun 3
 • 
			Instalatii luminoase pentru Craciun 4
 • 
			Instalatii luminoase pentru Craciun 5
 • 
			Instalatii luminoase pentru Craciun 6
 • 
			Instalatii luminoase pentru Craciun 7

Descoperiți mai multe!

În sus