0 Listă favorite 0 Coşul meu
Hornbach Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 19.08.2022 la ora 21:19. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

De ce să amenajăm o grădină pentru copii?

Cu siguranță că în grădină micuții dumneavoastră nu vor fi atrași de gazonul perfect și răsadurile de flori ordonate. Lucrurile stau cu totul altfel dacă vor putea să se zbenguie, să se joace, să construiască și să grădinărească. Așa că e timpul de ieșit în grădină, unde o nouă aventură așteaptă la fiecare colț.

Dacă adaptați grădina special pentru copii, veți stimula creativitatea micuților și le veți promova ingeniozitatea. Ei vor cunoaște natura și pot da frâu liber nevoii lor de mișcare. Dacă aveți o varietate mare de echipamente de joacă, spații deschise și opțiuni de relaxare, cu siguranță că plictiseala nu-și va face apariția.

Cu ajutorul acestora îi veți ține pe copii afară și veți putea rezolva alte lucruri în timp ce ei se joacă. Pentru că puteți fi sigur că puștii se află în siguranță în grădina dumneavoastră.

Petrecerea timpului în grădină este pur și simplu mai plăcută cu paradisul potrivit pentru copii. Construiți împreună un cort din sălcii, explicați-le lucruri din natură sau pur și simplu împingeți leagănul, copiii dumneavoastră vor păstra aceste amintiri.

De ce sa amenajam gradina pentru copii

Cum amenajați grădina pentru copii?

Pentru ca micuții să se simtă bine în grădină, în momentul amenajării ar trebui să țineți cont de vârsta și de interesele lor.

Întrebați-vă copiii cum arată pentru ei grădina perfectă. Probabil că ideile sunt nelimitate, dar există câteva puncte pe care le puteți pune în aplicare.

În plus, ar trebui să vă gândiți la următoarele aspecte:

    Câți metri pătrați puteți folosi pentru paradisul copiilor? Ce puteți construi singur? Ce buget doriți să investiți? Ce echipamente de joacă puteți instala?

Este important să nu ocupați complet grădina, pentru că micuții vor să se zbenguie și să se joace de-a prinselea, așa că este nevoie de un pic de spațiu liber. Dacă începeți planificarea, ar trebui să luați în considerare locul pentru echipamentele de joacă, locul pentru grădinărit și locul de relaxare.

Cum amenajati gradina pentru copii

Loc pentru echipamente de joacă

Puteți crea un adevărat paradis pentru copiii dumneavoastră cu o varietate de echipamente de joacă. În funcție de vârsta micuților, spațiul disponibil și mărimea bugetului, aveți diverse opțiuni pentru integrarea echipamentelor de joacă în grădina dumneavoastră.

Echipamente de joacă fabricate

Dacă aveți spațiu, copiii dumneavoastră se vor bucura cu siguranță să se cațere pe turnuri sau pe trambulină. Dar chiar dacă grădina dumneavoastră nu este atât de mare, există suficiente posibilități de a integra echipamentul de joacă pentru copii.

La alegerea echipamentului potrivit, luați în considerare vârsta copiilor dumneavoastră. Este important să ancorați echipamentul de joacă în siguranță, astfel încât să puteți lăsa copiii să se joace acolo fără griji.

Puteți afla aici ce echipamente sunt potrivite pentru copiii dumneavoastră și cum să le asiguraţi corect.

Construiți-vă singuri echipamentele de joacă

Sunteți adeptul mărcii proprii pentru construcții? Atunci puteți construi singuri mici echipamente de joacă, cum ar fi porți de fotbal sau o bucătărie pentru copii.

Pentru echipamentele de joacă mai mari, ar trebui să utilizați mai degrabă seturi de montaj în loc să planificați singuri. Deoarece echipamentul de joacă trebuie să fie cât mai sigur cu putință.

Piscine pentru copii și piscine standard

Copiii adoră apa. O bucurie deosebită le puteți face cu propria piscină din grădină. La prima vedere pare costisitor, dar piscina nu trebuie să fie instalată permanent.

Dacă puștii dumneavoastră sunt ceva mai mari, puteți folosi o piscină demontabilă care iarna poate fi îndepărtată. Dacă aveți copii mai mici, aceștia se vor bucura cu siguranță și de o simplă piscină pentru copii.

Loc pentru grădinărit

Nu doar zbenguitul și joaca sunt importante pentru dezvoltarea ștrengarilor dumneavoastră, ci și cunoașterea și înțelegerea naturii. Cel mai bun mod de a-i învăța acest lucru este prin grădinărit.

În funcție de vârstă, ei vă pot ajuta fie la grădinărit, fie își pot planta propriul răsad. Cel mai bun lucru este că cei mici pot gusta și afla de unde vin alimentele din supermarket.

Aici veți afla cum puteți să îi entuziasmați pe copii în privința grădinăritului.

Aveți o grădină mică sau doriți să grădinăriți cu copiii pe balcon? Nicio problemă, puteți crea și acolo un mic paradis în aer liber pentru copiii dumneavoastră. Dacă veți construi cu ei o mini-grădină sau creați împreună o răsadniță, puteți da startul la grădinărit. Adăugați un mic iaz și micul paradis din grădină este gata.

Aici găsiți instrucțiuni pas-cu-pas despre cum să construiți singuri.

Loc pentru relaxare și refugiu

Fiecare copil dorește să-și aibă propria vizuină. Să se refugieze acolo și să se joace nestingherit. Le puteți oferi copiilor acest lucru.

Căsuțe de joacă & căsuțe în copac pentru refugiu

Dacă aveți mult spațiu, sunteți priceput la meșterit și aveți un copac potrivit, puteți construi o căsuță în copac pentru cei mici. Copiii dumneavoastră vor fi încântați, o căsuță în copac este visul oricărui aventurier.

Dacă preferați să vă țineți copiii pe pământ pentru că nu aveți un copac potrivit, aceștia nu trebuie să renunțe la locul de refugiu. Puteți construi căsuțe de joacă în grădină și astfel le veți crea copiilor dumneavoastră propriul regat.

Hamac sau lounge pentru relaxare

Și copiii au nevoie de un loc în care să poată face o scurtă pauză din zbenguială. Cei mai mari se vor retrage cu plăcere și cu o carte.

Dacă așezați un hamac în grădină, copiii dumneavoastră vor avea ocazia să se retragă și să se relaxeze.

Puteți asigura relaxarea și construind singuri șezlonguri de grădină, un scaun de plajă sau direct un lounge pentru întreaga familie.

Pentru că și dumneavoastră meritați o pauză într-o zi toridă de vară. Dacă micuții se joacă în raza vizuală, vă veți relaxa mult mai bine.

Protecţia solară pentru spațiul de joacă al copiilor

În timpul verii, ceea ce nu ar trebui să subestimați este expunerea la soare. Ar trebui să vă protejați în mod special copiii de soare și să montați umbrele sau să fixați copertine în locurile de joacă.

Dacă vă replanificați grădina, puteți planta și o protecție naturală împotriva soarelui în locurile în care se joacă copiii dumneavoastră.

Protectie solara pentru copii

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus
HORNBACH